1. Ką blogo padarė šis moderatorius / administratorius ?Taigi pradedam.
Viskas buvo gerai man kalejime reikėjo sedėt 4valandas , aišku nedaugas nnorėtų tiek sedėt ir aš tiesiog išėjau už kreditus.Tada prie manes privažiavo armijos darbuotojas (Kuris naudojasi darbo komandom) ir mane surakino (cj mane kad aš pabėgau) , na surakino ir per /r norėjau aprašyti kolegom kad varysim medžiot mentų , bet kaškaip man susimaišė ir parašiau per /r , na jau atsiprašiau ir tą tekstą žadėjau parašyti per /r ir prieš man spaudžiant enter spėkit kas?Vėl ta pati situacija razer'is mane iškickina surakintą!Bravo Razeri ta pati klaida 2 kartus Nepasimokei a?O derėtų , manau jei ten jam bus atleista čia negalima daryti jokių nuolaidų. Nepaisant to kad aš ant unjail išleidau taip sakant 1lt (Kitaip sakant 10 kreditų) , jam nėmotais aš jam parašiau , kad jis man duotų unjail , nes aš jį buvau nusipirkęs , o per razerio neapdairumą aš turiu dar sedėti 1h kai buvau nusipirkęs unjail už kreditus...Ir išvis šitas žmogus manau labai pasikėlė gavęs pareigas ir vadina serverio bambą
. Ir jis man sakė kad turi admin poste labai daug patirties , kur pas jį smegeninėj patirtis jei jis prieš kickindamas nepasižiūri to žmogaus?AtLRG.LTa gi gėdos nedaro?Bet jam p* , manau jei gaudytų chyterį jis taip pat nedarytų įrodymų , nes kam jie?Ai atbanins atbanins čytas ne čytas...
2. Jūsų Video/Foto įrodymai : 

P.s. Jis rašo kad nereikėjo rašyt nesąmonių per /v , o kas rašė nesąmones?Aš tiesiog norėjau pasakyt kolegom kad einam mentų taškyt , bet žmogus matos kad pats TIKRAI nėra nė karto suklydęs tai nesupranta ką reiškia ''oj ne čia , atleiskit ne čia , oj suklydau ar pnš'' nu o jei tikrai taip nėra tau buve tai visad yra pirmas kartas
.
Tema yra užrakinta
Į viršų
Pranešti