Razer_Bornas Prisidirba Jau 3 Kartą! - Papeikimų archyvas - LRG.LT - Išlik ištikimas tam nuo ko pradėjai

Peršokti prie turinio

Change
Nuotrauka

Razer_Bornas Prisidirba Jau 3 Kartą!

Razer_Bornas Number

• Užrakinta tema Tema yra užrakinta
7 atsakymai į šią temą

Ciuvas.

Ciuvas.

Isgivenes abu pasaulinius karus.

• 1565 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 22d 4v 32m 59s
Reputacija: 211
Gangsta shit

1. Ką blogo padarė šis moderatorius / administratorius ?Na mar2io papeikime jis aiškiai pasakė , kad įsižeidė nuo žodžio No-Liferis , tad jei ten jis negaus įspėjimo jis turės gauti čia , nes jis mum pasakė , kad mum - nuo lūpų pienas nenudžiuvęs , tad aš taip pat įsižeidžiau :) , jei jis sakė , kad nuo no - liferio kaikurie įsižeidžia kai kurie ne , čia ta pati situacija.
2. Jūsų Video/Foto įrodymai :9a4d8433ce8b651eca0ac3f5ea7d8ab067.png

• 0

Gytis_Sygate

Gytis_Sygate

Tvirtas narys

• 203 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 2d 12v 48m 46s
Reputacija: 21
Nuostabu!

Tiesa ir pasake :) nematau del ko ji baust.

• 0

c6160428bc1330c374e6c426eab87d2a193.jpg

Šmitas

Šmitas

Imperatorius

• 2985 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 242d 9v 8m 9s
  • MiestasKėdainiai
  • Žaidimo nikas:Patrick_Smith
Reputacija: 493
Mylimas

Jo, mes su Edvinu ir Marčiu irgi įsižeidėm.

• 0

baner10.jpg

Ciuvas.

Ciuvas.

• 1565 Pranešimai
Gangsta shit

Tiesa ir pasake :) nematau del ko ji baust.

tai kai ant jo pasakė (anr Razer_Born) No-Liferis irgi nereikėjo dėėti mute bet kodėl jis dėjo?Gi teisingai pasakė :)))) Taigi jei nepriims papeikimo čia privalės priimt marčio papeikimą , jei priims čia galės atmesti marčio.

• 0

- Domčiius -

- Domčiius -

Laikas parodys ko esu vertas

• 721 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 20d 7v 54m 8s
  • MiestasDzūkija
  • Žaidimo nikas:Razer_Born
Reputacija: 61
Monstras

d386ab88961da99eb64122251d1f3254132.png

stumiat jus, stumiu ir as siuo atveju. Kadangi 1mod ir 1adm sedejo pas jus, tai jus wirais jauciates.

• 0

Geriau tegul mane vadina arogantišku, cinišku ir sako kad aš per aukštos nuomonės apie save, nei sėdėsiu su man neįdomiais žmonėmis ir tūpai šypsosiuos.

ฅ Morčius ฅ

ฅ Morčius ฅ

Klubų prižiūrėtojas

• 3426 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 55d 20v 49m 47s
  • MiestasVilnius
  • Žaidimo nikas:Martis_Martini
Reputacija: 687
Mylimas

d386ab88961da99eb64122251d1f3254132.png

stumiat jus, stumiu ir as siuo atveju. Kadangi 1mod ir 1adm sedejo pas jus, tai jus wirais jauciates.

Prie ko čia mod ir admin? Mes paprasti žaidėjai, nejaučiam pakilimo dėl savo pareigų, tad nenusišnekėk. P.S. Neįsižeisk nuo kiekvieno žodžio princese...

• 0

tumblr_n966qd1knM1stli1mo4_500.gif

- Domčiius -

- Domčiius -

Laikas parodys ko esu vertas

• 721 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 20d 7v 54m 8s
  • MiestasDzūkija
  • Žaidimo nikas:Razer_Born
Reputacija: 61
Monstras

Prie ko čia mod ir admin? Mes paprasti žaidėjai, nejaučiam pakilimo dėl savo pareigų, tad nenusišnekėk. P.S. Neįsižeisk nuo kiekvieno žodžio princese...

Tai kam reikalingi mod ir admin? mhm? :) Jūs turit atlikt pareigą, o ne daryt netvarką. Nes dabar būnant gaujose jūs tiesiog nejaučiat ką darot. Siūlau nurimt ir siulyst į žemę, nes dabar jūs man tiesiog po kojom ir per daug keliatės.

• 0

Geriau tegul mane vadina arogantišku, cinišku ir sako kad aš per aukštos nuomonės apie save, nei sėdėsiu su man neįdomiais žmonėmis ir tūpai šypsosiuos.

Ciuvas.

Ciuvas.

• 1565 Pranešimai
Gangsta shit

Tai kam reikalingi mod ir admin? mhm? :) Jūs turit atlikt pareigą, o ne daryt netvarką. Nes dabar būnant gaujose jūs tiesiog nejaučiat ką darot. Siūlau nurimt ir siulyst į žemę, nes dabar jūs man tiesiog po kojom ir per daug keliatės.

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD PZ ne nu tu man į klouną panašus esi :D , gi yra prašyta administratorius turi nusišypsoti kai jį įžeidinėją ir mokėti ignoruoti.Dėja tu pradedi taip sakant apsižodžiauti kai tu tiesiog papraščiausiai galėjai nebe pzuint ir kas iš adm mod stume?Niekas ant taves nestume tik cortezas (edvinas) parašė ''ryžas'' , Nors tai yra spalva.Ir šeip nesuprantu tu vis komentuoji kiekvienoje temoje ir ko nors sieki :D , galvoji tavo komentarai pades? Ne , nes prisidirbai viskas.

• 0

Temos kurios gali Jums patikti ir yra susijusios su šiais raktažodžiais: Razer_Bornas, Number

1 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 1 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)

Sveikas atvykęs į mūsų garbingą bendruomenę Prisijunk arba Užsiregistruok