Razer_Born - Papeikimų archyvas - LRG.LT - Išlik ištikimas tam nuo ko pradėjai

Peršokti prie turinio

Change
Nuotrauka

Razer_Born

Razer_Bornas Dink iš admin visam serveriui Bus geriau :)

• Užrakinta tema Tema yra užrakinta
3 atsakymai į šią temą

Ciuvas.

Ciuvas.

Isgivenes abu pasaulinius karus.

• 1565 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 22d 4v 32m 59s
Reputacija: 211
Gangsta shit

1. Ką blogo padarė šis moderatorius / administratorius ?Taigi pradedam.

Viskas buvo gerai man kalejime reikėjo sedėt 4valandas , aišku nedaugas nnorėtų tiek  sedėt ir aš tiesiog išėjau už kreditus.Tada prie manes privažiavo armijos darbuotojas (Kuris naudojasi darbo komandom) ir mane surakino (cj mane kad aš pabėgau) , na surakino ir per /r norėjau aprašyti kolegom kad varysim medžiot mentų , bet kaškaip man susimaišė ir parašiau per /r , na jau atsiprašiau ir tą tekstą žadėjau parašyti per /r ir prieš man  spaudžiant enter spėkit kas?Vėl ta pati situacija razer'is mane iškickina surakintą!Bravo Razeri ta pati klaida 2 kartus Nepasimokei a?O derėtų , manau jei ten jam bus atleista čia negalima daryti jokių nuolaidų. Nepaisant to kad aš ant unjail išleidau taip sakant 1lt (Kitaip sakant 10 kreditų) , jam nėmotais aš jam parašiau , kad jis man duotų unjail , nes aš jį buvau nusipirkęs , o per razerio neapdairumą aš turiu dar sedėti 1h kai buvau nusipirkęs unjail už kreditus...Ir išvis šitas žmogus manau labai pasikėlė gavęs pareigas ir vadina serverio bambą :) . Ir jis man sakė kad turi admin poste labai daug patirties , kur pas jį smegeninėj patirtis jei jis prieš kickindamas nepasižiūri to žmogaus?AtLRG.LTa gi gėdos nedaro?Bet jam p* , manau jei gaudytų chyterį jis taip pat nedarytų įrodymų , nes kam jie?Ai atbanins atbanins čytas ne čytas...

2. Jūsų Video/Foto įrodymai 4822327adcdf145f91c4912a1cade42c892.png

b0c1446307fc976e8d027c3e5d9a7252746.png

P.s. Jis rašo kad nereikėjo rašyt nesąmonių per /v , o kas rašė nesąmones?Aš tiesiog norėjau pasakyt kolegom kad einam mentų taškyt , bet žmogus matos kad pats TIKRAI nėra nė karto suklydęs  tai nesupranta ką reiškia ''oj ne čia , atleiskit ne čia , oj suklydau ar pnš'' nu o jei tikrai taip nėra tau buve tai visad yra pirmas kartas :).

• 0

سيبيريا` فوكسوناس

سيبيريا` فوكسوناس

Siberian Fox - The Legendary Hunter

• 1596 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 31d 13v 3m 31s
  • MiestasPrienai
Reputacija: 196
Gangsta shit

O kaip galima sumaišyti raides su R ir V? Nereikėjo žioplinėti, tai ir nebūtum gavęs kick ;) Viską Razer padarė gerai, tas "oj ne cia" nesiskaito, nes daug vipų taip bando išsisukti.

• 0

stats.php?id=110&img=1

76561198101701587.png graphic.png

"Rokas, tukšumu tausta , tukšumā sirds tevi rausta .

Rokas , tukšumu tausta , tukšums- jo sirds tev ir
lauzta .
Rokas, tukšumu tausta , tukšumā sirds tevi rausta .
Rokas , tukšumu tausta , tukšums- jo sirds tev ir
lauzta .
"
 MUSIQQ - Sekundes

- Domčiius -

- Domčiius -

Laikas parodys ko esu vertas

• 721 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 20d 7v 54m 8s
  • MiestasDzūkija
  • Žaidimo nikas:Razer_Born
Reputacija: 61
Monstras

Amžinai išsisuka šitaip. Bėja, man neparašyta, kad prieš kickint turiu pasižėt per /pzu. Taigi aš pamačiau ką parašei per /v ir fsio, nesąmonė kažkokia, todėl kick.
O pirmoj fotkėj matosi, kai specialiai ten pataiso tą /r ;DD

• 0

Geriau tegul mane vadina arogantišku, cinišku ir sako kad aš per aukštos nuomonės apie save, nei sėdėsiu su man neįdomiais žmonėmis ir tūpai šypsosiuos.

Ciuvas.

Ciuvas.

Isgivenes abu pasaulinius karus.

• 1565 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 22d 4v 32m 59s
Reputacija: 211
Gangsta shit

Amžinai išsisuka šitaip. Bėja, man neparašyta, kad prieš kickint turiu pasižėt per /pzu. Taigi aš pamačiau ką parašei per /v ir fsio, nesąmonė kažkokia, todėl kick.
O pirmoj fotkėj matosi, kai specialiai ten pataiso tą /r ;DD

Specialeiai?Aš nemaniau kad gausiu kicką taigi prieš pat kicką Paspaudi strelytę į viršų būna tas pats tekstas nuvarai atgal kur yra /v pataisai į /r , taigi speciailiai?Ane?Matai koks tu protingas...Sakot gerai padarė?Per šitą genijų aš netekau 10krd ir dar sedėjau 1h , o sakai neprivalai /pzu?Tau vieną kartą nutiko ta pati klaida kickinai kai buvau surakintas , ir vis nepasimokai ane?Uh , ir nah atmazini?Tu nieko nepakeisi , pašaliniam o įpač baudžiamam administratoriui papeikimų temuose komentuoti GRIEŽTAI DRAUDŽIAMA Nežinojai ane?Kur dingo tavo didžioji admin patirtis?Jei turi šios patirties kodėl nepasitikrini prieš kickindamas?Ai gi nėra jokios patirties padumėm akis ir užtenka ane?:D.Tai va baik atmazink ir nebefree postink :).

• 0

Temos kurios gali Jums patikti ir yra susijusios su šiais raktažodžiais: Razer_Bornas, Dink iš admin visam serveriui, Bus geriau :)

0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)

Sveikas atvykęs į mūsų garbingą bendruomenę Prisijunk arba Užsiregistruok