Siūlau 300 eurų. Mano galva kaina atitinka vertę ir tik ją, nes projekto būklė beveik nulinė. Parašiau laiškelį į gmailą tavo, būt malonu, jei sulaukčiau atsakymo. Jei sutariam - 300 rytoj ryte gulės tavo sąskaitoj.
Change
17 December 2015 - 11:00 AM
1) Kaip manai seno bet tvarkingo automobilio verte laikui begant kyla? Verte yra tokia kiek pasiruose zmones sumoket, jei laikas yra pardavejo sajungininkas tai visuomet atsiras pirkejas uz tokia suma kokia jis parduoda.
2) Dabar del vertes. Suprogramuot tiek sistemu kiek yra cia padaryta neuzteks ir 1000 eur, neskaitant kad domenas jau vien vertas turbut tu pinigu kur siulai, nors kas zino gal jis cia ir verciausias, bet nebusime Satrijos raganiai ir nebandysime spet LRG kainos bet sistemu jei noretum susikurt projekta nepadarytu tau niekas greit ir pigiai.
3) 500 eur manau kad nevertas sitas projektas, jis vertas 5000 eur, bet va cia jau tikrai nebutu reali suma Nebent koks milijonierius sumastytu tiesiog padovanot man juos uz 5 metu varga.
4) Patikek man tikrai gaila parduoti si projekta uz 500 eur, kaip manai kodel as parasiau apie pardavima tik LRG forume? Todel, kad tikiuosi, kad nupirks tie kam LRG buvo dalis jo gyvenimo, ir elgsis su LRG zaidejais tvarkingai ir be apgauliu.
5) Gal zinai toki projekta kur prie LRG prisideda raidele v . Tai tokia suma kuria tu siulai jis jau savo projekta pardave 2 kartus ir vis susigrazindavo ... Va ten tai tikrai projektas nebuvo vertas 300 eur . PAMASTYKIM !!!
KARTOKITE 100 KARTU: LRG GERIAUSIAS SERVERIS! IR ĮVYKS STEBUKLAS!
Darau atnaujinimus būsimo 100 žaidėjų rekordo proga !!!
Pramerk akis, pažvelk aplink.
Ar nejauti, kad rytas šis Kitoks nei vakarykštis?
Nusišypsok ir pasveikink LRG Draugus!!!
17 December 2015 - 11:57 AM
Gryžtant prie to, kad tu esi žmogus, kuris nori pinigų už šį projektą, o aš noriu jį nupirkti, taigi tavo galutinė kaina būtų 500 eurų ir žemiau leistis nesiruoši?
Dėl darbo, laiko ir pastangų (gal net žilų plaukų) aš sutinku, bet nevisai sąžininga įdėta darbą vertint kaip galutinę prekės kaina, verslininkai dešimtis metų kuria produktus, tobulina ir įdeda viską, ką tik gali, bet va būna tokių atveju kai pernakt dingsta visas produktas ar paslauga ir niekas jiems nemoka už visus tuos sunkius darbo metus, jei supranti link kur aš suku, o dėl programavimo turbūt sunku nustatyt kiek pati serverio ''geležis'' verta. Beje, kada baigiasi serverio hostingo planas?
Be to aš pabūsiu atkaklus ir pasiūlysiu 350eu. Jei tau taip rūpi kaip toliau LRG'iečiai (kurių liko neperdaugiausia) gyvens toliau, tai galiu atskleist paslaptį - į projektą investuosiu du ar net tris kartus daugiau, nei suma, už kurią parduodi projektą. Su šitais resursais keisim kai kuriuos dalykus kardinaliai ir darysim visai kitokius dalykus, nei buvo prieš tai kas nors daręs. Berods Einšteinas sakė, jog beprotybė, tai tų pačių dalykų darymas, tikintis kitokių rezultatų. Taigi užteks šiam projektui tupėt vienoj vietoj ir daryt tapatį ką pastaruosius keletą metų darė ir tikėtis, kad kažokiu stebuklingu būdu, be investicijų (tiek laiko, tiek resursų) staiga pradės žaisti puse tūkstančio žaidėjų.
O dėl pirkimo tuomet neskubam, palaukim iki sausio mėn. pradžios, pasilik laiko pamastymams ir žiūrėk kaip tau geriau išeina.
17 December 2015 - 16:07 PM
Zigmai, nenoriu buti blogas uz blogesni, bet abejoju, kad rasi kita galimybe parduoti projekta uz tokia suma, ypatingai, kai serveris yra pagarsejes blogais komentarais. Suprantu kiek darbo jus idejot, visalaik suprasdavau, pastoviai aptardavom kokia sistema darot ar padaryta.
As tai sakau, kaip galimybe jum savo tikslo pabaiga pasiekti, nes kiek raset, kad daugiau nebenorit uzsiimti siuo reikalu, norit parduoti serveri kiek imanoma daugiau, bent tuos 500eur gauti (nors pinigu suma yra jau ir taip nemaza), norit pradeti "gyventi" vel (kaip daugelis siuolaikiniu vaikezu pasakytu ), O jei serveris nebejudes, tai ir jus iseisit labiau i minusa ir daugelis kitu praras nora zaisti sitame serveryje ar galimai sampa, nes yra tokiu zmoniu kaip as, kurie sako "pradejau zaisti LRG serveri ir baigsiu ZAIDIMA su juo" ar kazkas tokio.
Gal ir as nupirkciau serveri iki 800eur, taciau kad ir kaip bebutu, man mokslo takas dar nesibaige, tad paciam daug laiko nebus prisest ir pats dar tiksliai nezinau ka ateity veiksiu, tad situacija suprasteja.
Gerai pajudinkit galva del tokio pasiulymo.
=============================================================================================================
=============================================================================================================
17 December 2015 - 18:04 PM
1) Kaip manai seno bet tvarkingo automobilio verte laikui begant kyla? Verte yra tokia kiek pasiruose zmones sumoket, jei laikas yra pardavejo sajungininkas tai visuomet atsiras pirkejas uz tokia suma kokia jis parduoda.
2) Dabar del vertes. Suprogramuot tiek sistemu kiek yra cia padaryta neuzteks ir 1000 eur, neskaitant kad domenas jau vien vertas turbut tu pinigu kur siulai, nors kas zino gal jis cia ir verciausias, bet nebusime Satrijos raganiai ir nebandysime spet LRG kainos bet sistemu jei noretum susikurt projekta nepadarytu tau niekas greit ir pigiai.
3) 500 eur manau kad nevertas sitas projektas, jis vertas 5000 eur, bet va cia jau tikrai nebutu reali suma Nebent koks milijonierius sumastytu tiesiog padovanot man juos uz 5 metu varga.
4) Patikek man tikrai gaila parduoti si projekta uz 500 eur, kaip manai kodel as parasiau apie pardavima tik LRG forume? Todel, kad tikiuosi, kad nupirks tie kam LRG buvo dalis jo gyvenimo, ir elgsis su LRG zaidejais tvarkingai ir be apgauliu.
5) Gal zinai toki projekta kur prie LRG prisideda raidele v . Tai tokia suma kuria tu siulai jis jau savo projekta pardave 2 kartus ir vis susigrazindavo ... Va ten tai tikrai projektas nebuvo vertas 300 eur . PAMASTYKIM !!!
ŠAUNUOLIS, ZIGMAI!!!
18 December 2015 - 22:16 PM
Seniai nebuvau forume, prisėdau prie seno kompo ir pamačiau LRG forumą, galvoju pažiūresiu kaip besilaiko, pasirodo nekaip, nostalgija apėmė prisiminus senus laikus, ir kad nesu žaides ilgiau nei dienos kitam serveryje nei šis tai va. Pasakysiu savo nuomone apie tai. lošiau samp, nes kompas lievas buvo, bet va kalėdom sugalvojau sau pasidovanot ps4, tai jau toli pasaulis paženges kaip sakau, kiek mačiau visuose kitose serveriuose kaip LRG.LT ar LRG.LT irgi jau mažai bežaidžia, ateina tie laikai, kai jau sampas darosi nepopuliarus, išstumia jį naujos technologijos kaip tai minėjau, dar keli metai ir nemanau, kad ji kas bežais, su viskuo dabar taip kažkada ir ps2 visi žaidė.Tai manau puiku pasiūlymą jūs gavot iš to žmogelio, aišku kai pagalvoju baisiai gaila pasidaro, bet jūs jau projekto kaip supratau neprikelsit, o jis dar turi nauju ideu ir JEGU, gal bent išlaikys serverį metus ir pasibaigs SAMP erą gražiai ir sės visi prie ps4, xbox ar pc GTA5 grajint, o ten turbūt atsiveria naujos investicijos nauja era, kaip kažkada su samp.Peace
Vienas iš KAUNO DAKTARŲ ĮKURĖJŲ...
Atrodo pirmas SERVERYJE pradėjas GROBTI žmones..
Nepirktas ARMIJOS direktorius
19 December 2015 - 18:22 PM
Jei ziurint nuo ko pradejo LRG tai jusu tiesa, bet nebus darbu pastato su liftu
19 December 2015 - 21:46 PM
samp_tevas neprarduok to servo geriau man pgr uzmesk uz 50 auru ? duok teksta isiusu ir man uzmesi pgr ?
Edva taigi daviau nuoroda, ko nesiunti? Parduosiu tau PGR o paskui dar ir serva
Ir tures naujas savininkas 2 viename
20 December 2015 - 00:17 AM
Už 50 eurų ir aš paimt galėčiau
ok ir tu zinai nuoroda kur siust, nusipirk su Edva ir bus serve 3 PGR o jei dar kokie 8 PGR pirkejai atsiras ir servo parduot nebereikes
20 December 2015 - 01:53 AM
0 vartotojai(-ų) skaito šią temą
0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)
Sveikas atvykęs į mūsų garbingą bendruomenę Prisijunk arba Užsiregistruok