Neskaičiuokit svetimų pinigų. Jo prekė, jo kaina.
Change
13 December 2015 - 20:41 PM
Zigmai, mano pasiūlymas būtų toks ;
Palaykyk projektą iki didžiųjų švenčių, nežinau kada tiksliai, ar Kūčių DIENĄ, ar per Kalėdas serveryje sukviesti kuo daugiau senų žaidėjų, linksmai pažaisti paskutinį kartą visiems linksmai, na ir deramai atsisveikinti, žinoma turėsi ateiti ir tu. Man asmeniškai tokia pabaiga kažkaip ne prie širdies, tie laiko praleista serveryje, tiek džiaugsmo, liūdesio ir k.t., kažkaip sujaudino Smetonos video ;((. Tai va, draugai, paskutinis susitikimas
Tik ne per šventes, nes be manęs neapsieisit.
14 December 2015 - 19:59 PM
Sveiki visi LRG.LT žaidėjai, siūlau, visų pirma uždarytum servery bet netiesiogine prasme iki švenčių, palikti įjunkta foruma, pakeisti forumo dizainą į kalėdinį nors kad snaigės būtų ir pnš, per naujo visus rinkimus perdaryti, nu vienu žodžiu viska į viena miestą sukelti visus darbus ir pnš, padaryti keletą atnaujinimų, kad ir mapp pamapinti kad būtų gražiau bšk kokia eglute pastatyti ar ant kalėdų paleisti serverį pakeisti nors galų gal pavadinimus ir pnš, kelete sistemų atnaujinti taigi nėra sunku, arba galų gale sukurti kokia komanda, nu vienu žodžiu sukelti viska į viena miestą, nėra taip sunku jugi, nors ir dabar gali forumą atnaujint įmesti kokia snaige ar pnš, pamatysi koks kiekis žaidėjų prisijungs. Kitos išeities neturime.
Pasirašo Shadow_Hammer.
už/prieš kodėl taip manai????
14 December 2015 - 20:54 PM
Ziuriu siandien 15 zaide, cia suprast kaip protesta, kad neparduociau?
KARTOKITE 100 KARTU: LRG GERIAUSIAS SERVERIS! IR ĮVYKS STEBUKLAS!
Darau atnaujinimus būsimo 100 žaidėjų rekordo proga !!!
Pramerk akis, pažvelk aplink.
Ar nejauti, kad rytas šis Kitoks nei vakarykštis?
Nusišypsok ir pasveikink LRG Draugus!!!
15 December 2015 - 00:48 AM
500eu už viską? Detaliau galima? Kas įeina į visa šita suma.
1) LRG.LT domenas,
2)skype, ar kelios skypes, net nezinau kiek ju su LRG surista,
3) hostas kuriame yra TS, Servas,
4) GM
5) paslaugu tinklalapis, forumas,
6) Facebook neturiu priejimu, tai pazadet negaleciau
7) pazadas neuzsiimti sampu gyvenime , nebent buciau zaidejas, o tai tikrai pabandyciau... gal dar ka pamirsau net nezinau.
Hostas kur yra tinklalapis ir forumas neieina nes laikau ten dar keliata tinklalapiu, bet kazkiek laiko galesiu palaikyti kol persikelsite, o gal dar ilgiau jei rys tiek resursu kaip dabar.
15 December 2015 - 20:30 PM
Labas. Negaliu rašyti privačios žinios, tai rašau čia.
1. Ar turi visus paslaugu pirkimo išrašus? Pastarųjų 5 metų?
2. Iki kiek galioja serverio hostingo planas, taipogi kaip su tinklapio galiojimais?
3. Atsiskaitymo būdai?
Aš pradėčiau nuo 200eur ir galim žiūrėt kiek nueisim iki bendro sutarimo.
Parašyk savo numeriuką ar kokius patogesnius kontaktus į privačią man. Palauksim kol šventės praeis ir pradžioj sausio mėn paimsiu.
Dėkui
15 December 2015 - 21:59 PM
Ziuriu siandien 15 zaide, cia suprast kaip protesta, kad neparduociau?
Naujokus kaip savo akis saugom.. Ir event'ų padarom, tiek VIP'ai tiek ADMIN'ai, gaila butu viską vėjais paleisti, kai tiek laiko praleista ir šaunių akimirkų patirta su sena Chebra . Zigmai, jei tu vienas negali, visi kartu mes kažką galim, ir štai Tau įrodymas, aktyvumas su pereita savaite palyginus 50-60% pakilo, o jei Tu dar prisijungtum tikiu, jog greitai atsigautų serveris ir veiktu pilnu pajėgumu . Sekmės - Ostrom_Den
16 December 2015 - 00:27 AM
Labas. Negaliu rašyti privačios žinios, tai rašau čia.
1. Ar turi visus paslaugu pirkimo išrašus? Pastarųjų 5 metų?
2. Iki kiek galioja serverio hostingo planas, taipogi kaip su tinklapio galiojimais?
3. Atsiskaitymo būdai?
Aš pradėčiau nuo 200eur ir galim žiūrėt kiek nueisim iki bendro sutarimo.
Parašyk savo numeriuką ar kokius patogesnius kontaktus į privačią man. Palauksim kol šventės praeis ir pradžioj sausio mėn paimsiu.
Dėkui
Zigmantai, jei parduodat, apsiverkiu (
16 December 2015 - 02:43 AM
Zigmantai, jei parduodat, apsiverkiu (
Sveikas. Aš matau daug perspektyvų kur galima judėt ir apskritai, jei taip žaidėjai nori čia žaist, tai perleist serverį tam kas turi idėjų ir gali jas įgyvendint manau daug naudingiau, nei kažko laukt ir buksuot vietoje. Senai galvojau apie serverį, bet neturėdavau arba resursų arba laiko, o dabar tai bus puiki galimybė kažką naujo įnešt apskritai į sa-mp'ą ir pasiekt daugiau, nei kažkas kitas buvo pasiekęs su šiuo žaidimu Lietuvoje. Džiaugiuos, kad užsukau čia prieš keletą dienų, manau išlošit visi
16 December 2015 - 07:21 AM
Naujokus kaip savo akis saugom.. Ir event'ų padarom, tiek VIP'ai tiek ADMIN'ai, gaila butu viską vėjais paleisti, kai tiek laiko praleista ir šaunių akimirkų patirta su sena Chebra . Zigmai, jei tu vienas negali, visi kartu mes kažką galim, ir štai Tau įrodymas, aktyvumas su pereita savaite palyginus 50-60% pakilo, o jei Tu dar prisijungtum tikiu, jog greitai atsigautų serveris ir veiktu pilnu pajėgumu . Sekmės - Ostrom_Den
Va! Viską darome, kad serveris išliktų!
16 December 2015 - 11:42 AM
Sveikas. Aš matau daug perspektyvų kur galima judėt ir apskritai, jei taip žaidėjai nori čia žaist, tai perleist serverį tam kas turi idėjų ir gali jas įgyvendint manau daug naudingiau, nei kažko laukt ir buksuot vietoje. Senai galvojau apie serverį, bet neturėdavau arba resursų arba laiko, o dabar tai bus puiki galimybė kažką naujo įnešt apskritai į sa-mp'ą ir pasiekt daugiau, nei kažkas kitas buvo pasiekęs su šiuo žaidimu Lietuvoje. Džiaugiuos, kad užsukau čia prieš keletą dienų, manau išlošit visi
Na jeigu jau tu tikrai nusipirktum šį serverį ir jeigu tu žinai jo praeitį ir visas kitas detales... būk žmogus ... nesugadink LRG vardo.
16 December 2015 - 14:53 PM
ZIGMAS NIEKAM NIEKO NEPARDUOS! Kaip Smithas sakė, visi nepageilėtų,ir dasimestų ant to scripterio...
.... ne vienoi temoi buvo rašyta tiek nostesio tiek Zigmanto jog skripterio jis nesamdys niekada vien dėl skaudžios patirties, kaip pasisamdžius jie dirbdavo dirbdavo o tada pyst atsiprašant užpisdavo ir paplatindavo GM.. vien dėl to galiu duot 1000000% jog niekas nesamdys jokio skripterio.. neverta to daryt nes projektas gali labai labai skaudžiai nudegti.
16 December 2015 - 18:16 PM
"nesugadink LRG vardo" čia tik mes apie LRG gerai galvojame , ką kiti mano? Užtenka užeiti į bet koki LRG.LT serverio aprašymą ir paskaityti komentarusNa jeigu jau tu tikrai nusipirktum šį serverį ir jeigu tu žinai jo praeitį ir visas kitas detales... būk žmogus ... nesugadink LRG vardo.
16 December 2015 - 22:10 PM
"nesugadink LRG vardo" čia tik mes apie LRG gerai galvojame , ką kiti mano? Užtenka užeiti į bet koki LRG.LT serverio aprašymą ir paskaityti komentarus
As ta pati norejau pasakyti .... jau sugadint daugiau nei as sugadinau neistengsite
0 vartotojai(-ų) skaito šią temą
0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)
Sveikas atvykęs į mūsų garbingą bendruomenę Prisijunk arba Užsiregistruok