Nežinau, kaip, kodėl, bet surinkom 70 žaidėjų :DD
PS: ačiū tam žmogui, kuris mane iškickino bekeliant foto.
Kelkit foto, jeigu daugiau prisijungs.
Nežinau, kaip, kodėl, bet surinkom 70 žaidėjų :DD
PS: ačiū tam žmogui, kuris mane iškickino bekeliant foto.
Kelkit foto, jeigu daugiau prisijungs.
Editor since 2012
kaip ir buvau sakęs kažkada. Lrg visuomenė žino kas blogai, ko reikia, ir visi yra neapsipatenkime kažkuo. Eikit žaist... o jei jums pats sampas atsibodes tai nesakykit kad lrg kažkas ne taip.. išvis aš nesuprantu kam tokios temos reikalingos. Tokios temos ne kruopelytės nepadeda..
Tokios temos mane pavyzdžiui kaip tik skatina nebežaist čia. Bet štai nepasidaviau ir buvau vienas iš 72
Editor since 2012
Kas geriausia, kad Algirdo serveryje nėra ir jam dar kažkas su aktyvumu žaidėjų nepatinka.
Editor since 2012
=============================================================================================================
=============================================================================================================
Algi, Bent tiek padaryk kad direktoriai nepriiminėtų žaidėjų be atrankos, Iš taves būtų labai daug.
Heheheh.. Juokinat manę. Aiškinat, kad reik rinkti naujus adminus, kad tvarkytu serverį nuo žaidėjų, ten čytina, šaudo, spamina ir t.t. ir pnš. Bet ar patys nepagalvojot, kad būtent jūs, tai ir darot. Jeigu jūs nedarytumėt nesąmonių nereiktu ir tų pačių adminų. Jeigu gerbtumėt vieną kitus, nedarytumėt nesvietiško DM, nesikeiktumėt ir pnš. Čia loštu ne 5-17, bet 50-170. Asmeniškai jau kokius 2 kartus šiandien susinervavau, kad kažkokie dalbajobai atsiprašant į mane pradėjo iš lempos šaudyt prie HP, mechanikų ir dar kažkur. Tai kaip čia įmanoma žaisti? Jeigu tau smagu, nereiškia, kad ir kitiems taip yra, kai darai savanaudiškus dalykus. Kadangi gerbiu šio serverio istoriją aš toliau čia žaidžiu kaip naujokas ir tikrai ketinu daug ką čia pasiekti, nes jau man užkniso tie visi naujai, "unikalūs" projektai kurie nieko gero ir nepasiūlo.
- Mike_Bellic 2015
Nuomonės apie mane :3
Funny stuff
Winning cams
Algi, Bent tiek padaryk kad direktoriai nepriiminėtų žaidėjų be atrankos, Iš taves būtų labai daug.
Vat būtent, reikia padaryti kaip buvo seniau vianą kart per savaitę, numatytą dieną + Viena nedidelė atranka kurios metu gali patekti tiek ir tiek žmonių, padaryti limitą. Nes šiuo metu pvz. į Furistus pas mane nėra labai lengvą patekti, todėl niekas, net nemąsto apie tai labai stipriai, todėl kad per dieną būna 5 atrankos į PD, devynios ten į visokius kitus darbus, neapryboti manau galima būtų tik gaujų tegol jos ten priima visada, bet visi kiti darbai turėtų būt griežtai, tarkim žmogus negali būti prisijungęs tą dieną kai vyksta atranka, tuo metu tegul jis pildo anketą ir taip galės patekti, tai tiek žinių imtis reikia griežtos tvarkos, nes db projektas tokioj duobęj kaip tie "Savaitiniai" projektai tipo ateini gali gauti viską... Prižiurėtojus jum irgi reikia rinkt su protu žmogus turi stengtis kažką prižiurėdamas ir turėtų suprast, kad jei jis tingi ir pan. visada atsiras tas kuris gali jį pakeisti ir netingi dirbt, atsokomybę kažkokia reikia ugdyt, o ne taip, kad šitas yra išmėgintas jis netingėdavo, senas žaidėjas, nepaliko LRG, todėl gali kažką prižiurėti tik jis, bet jam jau viskas pabodę ir jis daro tik dėl vaizdo, kad kažkas vyksta, tai matosi kuriamosia temose tų žmonių, aš nekalbu apie konkretų asmenį, aš kalbu apie dauguma gyvų pavizdžių, todėl siūlau plačiau žiūrėti į prižiūrėtojų/adminų/direktorių ratą. Konkretų pvz. ir savo nuomonę su pasiūlimu pateiksiu abiem AŽ.
Vat būtent, reikia padaryti kaip buvo seniau vianą kart per savaitę, numatytą dieną + Viena nedidelė atranka kurios metu gali patekti tiek ir tiek žmonių, padaryti limitą. Nes šiuo metu pvz. į Furistus pas mane nėra labai lengvą patekti, todėl niekas, net nemąsto apie tai labai stipriai, todėl kad per dieną būna 5 atrankos į PD, devynios ten į visokius kitus darbus, neapryboti manau galima būtų tik gaujų tegol jos ten priima visada, bet visi kiti darbai turėtų būt griežtai, tarkim žmogus negali būti prisijungęs tą dieną kai vyksta atranka, tuo metu tegul jis pildo anketą ir taip galės patekti, tai tiek žinių imtis reikia griežtos tvarkos, nes db projektas tokioj duobęj kaip tie "Savaitiniai" projektai tipo ateini gali gauti viską... Prižiurėtojus jum irgi reikia rinkt su protu žmogus turi stengtis kažką prižiurėdamas ir turėtų suprast, kad jei jis tingi ir pan. visada atsiras tas kuris gali jį pakeisti ir netingi dirbt, atsokomybę kažkokia reikia ugdyt, o ne taip, kad šitas yra išmėgintas jis netingėdavo, senas žaidėjas, nepaliko LRG, todėl gali kažką prižiurėti tik jis, bet jam jau viskas pabodę ir jis daro tik dėl vaizdo, kad kažkas vyksta, tai matosi kuriamosia temose tų žmonių, aš nekalbu apie konkretų asmenį, aš kalbu apie dauguma gyvų pavizdžių, todėl siūlau plačiau žiūrėti į prižiūrėtojų/adminų/direktorių ratą. Konkretų pvz. ir savo nuomonę su pasiūlimu pateiksiu abiem AŽ.
Tai vą, ką aš ir noriu pasakyti kam pildyti anketą jeigu tarkim nueini į kokį dylerius, ar skelbėjus be atrankos. Jokio įdomumo nėra.
Bet nemanau kad Algirdas kažką darys, jis pastaruoju laiku visai neaktyvus.
Aš forume aktyvus. Jau sakiau, aš negaliu dabar prie kompiuterio normaliai prisėst. Aš nubaustas už gautus 2 ketvertus mokykloje... Į mano pažymius tėvai žiūri labai rimtai. Negana to koja susitraumavau ne per seniausiai ir + sugedo klaviatūra (čia gal būt karma kokia nors?). Beje, aš mielai prižiūrėčiau direktorius ir jų patekimą, tačiau Deftas be klausimų priėmė Elsy, tad aš kištis negaliu. Kaip ir minėjau - aš tik padejėjas.
Sulūžo klavietūra? Tėvai nebeleidžia prie PC ? Skiedi... Anksčiau iš pamokų bėgdavai, kad prie LRG prisėstum, dabar...
Klavietūra sulūžo, naują nusipirk
![]() ![]() |
Serverio valdžia →
Serverio Nesusipratimai →
Unban anketos →
Anketų archyvas →
Unban PwnTemą pradėjo Auris_Pwn , 18 Jun 2015 ![]() |
|
![]()
|
|
![]() ![]() |
Serverio valdžia →
Cheaterių/Nusikaltėlių duomenų bazė →
Anketų archyvas →
Ban Ula_Swag Agian..Temą pradėjo סדף , 12 Apr 2015 ![]() |
|
![]()
|
|
![]() ![]() |
Serverio valdžia →
Cheaterių/Nusikaltėlių duomenų bazė →
Anketų archyvas →
Renis_Renis Free LockTemą pradėjo Paulius_Domanis , 04 Feb 2014 ![]() |
|
![]()
|
|
![]() ![]() |
Serverio valdžia →
Serverio administracija →
Anketų archyvas →
Aurimuxs_Inferno Į Serverio Moderatoriaus Post'ą.Temą pradėjo Aurimuxs_Inferno , 16 Jul 2013 ![]() |
|
![]()
|
0 nariai(-ių), 1 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)