Zigmantė jau per sena daryti atnaujinimus. Šiaip norėjau paklaustu ne per sunku tokį įspudinga mapp darba daryti? Tikriausiai daug dirbot.
Ir tai James_Cool čia objektai. Jam tik įkelt reikėjo.
Zigmantė jau per sena daryti atnaujinimus. Šiaip norėjau paklaustu ne per sunku tokį įspudinga mapp darba daryti? Tikriausiai daug dirbot.
Nesityciok avine, pats geriau nepadarytum. Zigmantas mldc, bent jau kazka daro serverio labui, netaip kaip daugelis jusu sedi ir krapsto kiausus ..
Labas rytas
Moku dainuoti nes turiu talenta
Oooo Va cia tai atnaujinimas ! mldc Tevai! Kuo daugiau tokiu atnaujinimu tuo daugiau zaideju , dabar va 11 valanda ir 20 online mldc mldc. Giriu tave .
Atbaninkit forumo acc Jack_Tyson .
=============================================================================================================
=============================================================================================================
Suprask viena dalyką, kad Zigmantukas darė neblogus atnaujinimus kaip dar nebuvom surinke 60 žmonių. Todėl dabar jis dabar atsipalaidaves.Forume unban negausi. Pakankamai daug prisidirbes esi. O jei bent karta izeisi ka nors forume - toks pat likimas bus ir sitam acc.
Zigmai, isties nusivyliau siais atnaujinimais. As su deftu po lrg fano skype draugais turejom landzioti [mazdaug 1000 zmoniu ir tai tik puse gal apklausinejom], o tu viena nupiepeli atnaujinima idejai - map darbo ikelimas i serveri minute ar dvi trukme.
Saket, kad dirbat ant ateinancio atnaujinimo, kai mes kalbejom apie 60 zaideju surinkima.
Gaila, kad musu darbas buvo stipriai nuvertintas.
Verkėt kai nekėlė jokiu atnaujinimų, dabar įkėlė kad ir labai mažiuką ir ne pati geriausia vistiek verkiat kad jums jis netinka. Apsispręskit ko jums reikia. Kaip ir Donny'M sakė susiraskit gerą kompaniją su kuria jums bus smagiau ir įdomiau žaisti.
Mums reikia nauju sistemu nauju darbu komandu o ne map darbo kuri isims po savaites
Verkėt kai nekėlė jokiu atnaujinimų, dabar įkėlė kad ir labai mažiuką ir ne pati geriausia vistiek verkiat kad jums jis netinka. Apsispręskit ko jums reikia. Kaip ir Donny'M sakė susiraskit gerą kompaniją su kuria jums bus smagiau ir įdomiau žaisti.
Nesusireikšmink, bet tu po šio posto įstojai į narų sąjungą
Visi žino ko nori, jie nori normalaus atnaujinimo, bugų taisymo, įdėjų įgivendinimo, čia likę žaist tik tie kuriems ir tuščiam mapp būtų lygiai taip pat įdomu, nes čia yra jų pažystami žaidėjai... O tam, kad servas kiltų reikia dirbt, dirbt ir dar kart dirbt, Zigmas šitą žino, o čia arba pokštas ir gana nevykęs, arba jam tiesiog dapiso kaip ir daugeliuj žaidėjų....
Kažką ten pezėjot su 60 žaidėjų ,pasiekėm 70 ir ką kažkokį šūdą įkėlėt nemanau ,kad LRG ilgai gyvuos , pats norite ,o nieko nedirbate... Map darbas vapše afigenas ant kelio važiuoju tvoros sudėtos ir variklį užkalė. Nu ačiū už tokį ilgai lauktą atnaujinimą -.- taip ir toliau ,gal LRG pagivuos nors kelias dienas,jei ne Deivis su Algirdu senai būtumėte žlugęs...
@Derickas
gyvuit gyvuos ar su10 žaidėjų ar su 100. kol pelnas yra tol hosta užperka.
Sėkmės toliau čia jums
Oi prisijuokiau :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Aciu tiems kurie supranta humora, aciu ir tiems kurie jo nesupranta
Aciu tiems kurie mane pravardziuoja KIAULE
Aciu pagalbininkams, kurie stengiasi ir ju deka susirinko 72 zaidejai, gaila, kad jie nesupranta juoku, nors kai idedi daug darbo ir gauni "SPYGA 70" labai sunku juoktis
Na, jei jus pasijautete iskaudinti tai pamastykite apie ta zmogu kuris dirbo prie LRG tukstancius valandu, uzdarbis toks, kad .... idomu pirkau ledu savo vaikams is serverio pinigu ar ne? Greiciausiai ne, nes kisdavau atgal tai ka serveris atnesdavo...
Taigi, zaiskite kam sis serveris patinka, o kam nepatinka atsiklaupes prasau zaiskite ir jus ... visi, ir cyteriai, ir kenkejai, ir bugintojai, ir skameriai, bukite geri LRG jusu laukia , o kartu laukia jusu ir TEVELIS ... santazuokite, - prasykite KRD, ADMIN, ir kito, nes kitaip gi jus eisite zaisti ten kur geriau ...
Brangus ZAIDEJAI man jus labai rupite, todel gausite visko ko tik paprasysite ... (iŠSKYRUS: KRD, EUR, ADMIN, MODER, VIP, IR KT )
Dabar pakalbekime apie atnaujinimus: Jie bus tada kai pas mane atskris SKRIPTINIMO MUZA
Kada ji atskris? as neesu MEDIUMAS ir to pasakyti negaliu....
ACIU UZ DEMESI, VISADA JUSU TEVAS
KARTOKITE 100 KARTU: LRG GERIAUSIAS SERVERIS! IR ĮVYKS STEBUKLAS!
Darau atnaujinimus būsimo 100 žaidėjų rekordo proga !!!
Pramerk akis, pažvelk aplink.
Ar nejauti, kad rytas šis Kitoks nei vakarykštis?
Nusišypsok ir pasveikink LRG Draugus!!!
Zigmai, juk žadėjai atnaujinimų. O įkėlei paprasčiausią mapp darbą. Tai, kai surinksime 100 žaidėjų, tada įkelsi du mapp darbus? Jau net nejuokinga.
Editor since 2012
Žaist nebežaidžiu aš jau čia, bet ateinu į forumą pažiūrėti ką veikiate, kaip viskas einasi. Esmė kodėl čia daugelis neateina žaisti tarp jų ir aš. Na taip kai viskas yras padaryta, tai nesinori perdarynėti ir aš buvau su jumis sutikes tuo klausimu, bet vistiek 2-3 mistai yra nesąmonė. Joks lietuviškas serveris negali daryti 2-3 miestus, nes žaidėjų per mažai. O kitas dalykas tai niekada šiame projekte nebuvo tvarkos. Tiesa sakant ir dabar jos nėra.
Su taika.
Žaist nebežaidžiu aš jau čia, bet ateinu į forumą pažiūrėti ką veikiate, kaip viskas einasi. Esmė kodėl čia daugelis neateina žaisti tarp jų ir aš. Na taip kai viskas yras padaryta, tai nesinori perdarynėti ir aš buvau su jumis sutikes tuo klausimu, bet vistiek 2-3 mistai yra nesąmonė. Joks lietuviškas serveris negali daryti 2-3 miestus, nes žaidėjų per mažai. O kitas dalykas tai niekada šiame projekte nebuvo tvarkos. Tiesa sakant ir dabar jos nėra.
Su taika.
Kai pagalvoji, tai labai teisingai sakai.. Visų pirma viskas prasideda nuo vieno miesto ir jei daugėja žaidėju plečiama. Niekas neatsirado didelis iškarto... Niekas ir namo nesistato 2000kv.m jei ten nebus kam gyventi...
0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)