Matthew nusiimk ta paveiksleli... per ziauriai cia ...
Tema rakinama einu det krd visiems kas spejo nufotkint KRD...
KRD visiems sudeti sekmes
Matthew nusiimk ta paveiksleli... per ziauriai cia ...
Tema rakinama einu det krd visiems kas spejo nufotkint KRD...
KRD visiems sudeti sekmes
KARTOKITE 100 KARTU: LRG GERIAUSIAS SERVERIS! IR ĮVYKS STEBUKLAS!
Darau atnaujinimus būsimo 100 žaidėjų rekordo proga !!!
Pramerk akis, pažvelk aplink.
Ar nejauti, kad rytas šis Kitoks nei vakarykštis?
Nusišypsok ir pasveikink LRG Draugus!!!
Gavau daug žinučių, kad jūs atseit pasiekėte rekordą ir turiu daryt atnaujinimą. OK
1. Įdėtas kažkoks mapp darbas kurio akyse nemačiau, bet manau jūs pamatysite ir labai džiaugsitės, nes jis padės kažkokiam SUPER DUPER EVENTUI....
Sėkmės
P.S. Ačiū už kantrybę belaukiant atnaujinimo... Kažkas šioje temoje gaus 500 KRD ... Kas? O tas kuris mane sužavės savo .... VNZ ... Pavarykite HEBRA
KARTOKITE 100 KARTU: LRG GERIAUSIAS SERVERIS! IR ĮVYKS STEBUKLAS!
Darau atnaujinimus būsimo 100 žaidėjų rekordo proga !!!
Pramerk akis, pažvelk aplink.
Ar nejauti, kad rytas šis Kitoks nei vakarykštis?
Nusišypsok ir pasveikink LRG Draugus!!!
Visi klausinėjo kada atnaujinimai ir t.t. ir pagaliau sulaukėm, nors tas atnaujinimas nėra toks didelis tačiau tai tai suteikia mums motyvacijos siekti didesnio rekordo ir didesnio atnaujinimo.
Daugelis sako, kad dėl šito atnaujinimo kurio jie labai laukė ir staigai jis pasirodo , bet labai mažytis jie nežais čia. Bet jus pagalvokit, kad nedėl atnaujinimų čia mažai žaidėjų, o dėl to, kad jus patys nesugalvojat sau veiklos ir jums truksta veiksmo , o ne atnaujinimu..
Zigmai pasakysiu nuosirdziai. Tiek ilgai laukeme tai manau nusipelneme daugiau. Jai tau nepatiko sis komentaras tiesiog neatsakyk. Bet dabar pasijauciqu kaip nfc botas. Nes 70 tai nemazai ir menesi laukti dell vieno map darbo? Nuosirdziai sakau. Deftas ir visi taip stengesi o jus Zigmai tiesiog mus kaip visada palikote durniu vietoje
Nezinau man gradu daros ,kad toki savininka turim.Apskritai tu cia is musu visu saipais mes stengeme so tu taip? Kitaip jai ne debilu taves negaleciau pavadinti gali uzbanint man px,nes uz tokius sudu net nera noro cia zaist !!!
0 nariai(-ių), 1 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)