Sveiki ištikimi ir ne ištikimi LRG.LT serverio žaidėjai !
Taigi prieš vasarą buvome pradėja dirbti su žaidėjų skaičiaus pakėlimu bet tai nepavyko kodėl? nes aš išėjau atostogų o Deividas_Nasaris nežinau .... na bet ne esmė. Taigi kaip ir žinote mūsų pagrindinis tikslas visame projekte yra pakelti žymų žaidėjų skaičių tai turbūt jau žinote visi, kad ir kaip nesisekė iki šiol, bet mes rankų nenuleisime, tai bus paskutinis mano darbas iš mano pusės, jūs turbūt nesupratote ką aš noriu pasakyti.. gal, gal, gal būt pasiekias savo tikslą aš jus paliksiu bet nenusivilkite tai dar negarantuota. Pirmiausia mes su Algirdas_Gamer turime padaryti tai ką prisižadėjau sau įgyvendinti t.y pakelti žaidėjų skaičių. Taigi pirmas mūsų darbas nuo ko mes pradėsime dirbti tai bus administracijos perrinkimas. Kaip tai darysime ir koki adminai bus renkami ? Tai labai paprasta, tiesiog 2014:09:21 (Sekmadienį) 19:00 LT laiku LRG.LT teamspeake būsite laukiami visi, absioliučiai visi ir iš jūsų bus išrinkta nors 5-6 administratoriai ( tai priklausys nuo prisirinkusiūjų skaičiaus)
Taigi dar kartą kartoju 2014:09:21 (Sekmadienį) 19:00 LT laiku VISI LAUKIAMI LRG.LT TeamSpeake IP adresas ts.lrg.lt
Sėkmės
P.S Data gali keistis !
Pagarbiai LRG.LT administracija