Penktadienis 17h/Šeštadienis 19h
Daugiau pasiūlymų neturiu.
Change
26 September 2014 - 13:13 PM
O tai čia Algis vienas apklausa darys ar su ko nors!?
Apklausa daris : Algirdas_Player ir Jonas_Petruolis.
Dabar esu : Serverio Super administratorius
Mano pasiekimai: 2 kartus buvęs LRG TeamSpeak'o administratorius, 2 kartus buvęs LRG TeamSpeak'o moderatorius, 7 kartus buvęs rinktinis Administratorius, 7 kartus buvęs rinktinis Moderatorius, 4 kartus buvęs V.I.P., buvęs Ugniagesių direktorius, 2 kartus buvęs Picerijos direktorius, 2 kartus buvęs Taksistų direktorius, buvęs Radistų direktorius, 2 kartus buvęs Dylerių direktorius, 2 kartus buvęs Policijos direktorius, buvęs Ukininkų direktorius, buvęs Medikų direktorius, 3 kartus buvęs Mechanikų direktorius, buvęs Fūristų direktorius, buvęs paskutinis "Tulpiniai" gaujos lyderis, buvęs klubo "Kauno Daktarai" lyderis, buvęs klubo " .: Los Santos Vagos :. " lyderis, serverio žaidėjams išdalinau virš 5 milijonų kai nebuvo sugadinta ekonomika.
26 September 2014 - 16:49 PM
Ai nu taigi buvo parašyta.
Reikia buti atidžiam.
Dabar esu : Serverio Super administratorius
Mano pasiekimai: 2 kartus buvęs LRG TeamSpeak'o administratorius, 2 kartus buvęs LRG TeamSpeak'o moderatorius, 7 kartus buvęs rinktinis Administratorius, 7 kartus buvęs rinktinis Moderatorius, 4 kartus buvęs V.I.P., buvęs Ugniagesių direktorius, 2 kartus buvęs Picerijos direktorius, 2 kartus buvęs Taksistų direktorius, buvęs Radistų direktorius, 2 kartus buvęs Dylerių direktorius, 2 kartus buvęs Policijos direktorius, buvęs Ukininkų direktorius, buvęs Medikų direktorius, 3 kartus buvęs Mechanikų direktorius, buvęs Fūristų direktorius, buvęs paskutinis "Tulpiniai" gaujos lyderis, buvęs klubo "Kauno Daktarai" lyderis, buvęs klubo " .: Los Santos Vagos :. " lyderis, serverio žaidėjams išdalinau virš 5 milijonų kai nebuvo sugadinta ekonomika.
26 September 2014 - 21:15 PM
Dovydai, as tau sakiau nedaryk Double Post. Kitas dalykas paskutiniu momentu TeamSpeakas neveikia. Tiksliai pasakysiu kada bus galima daryt, kai TeamSpeak serveris bus ijungtas
=============================================================================================================
=============================================================================================================
27 September 2014 - 14:44 PM
skype susiskambinkit ir darykit tą apklusą... Darykit kokį sekmadienį 19:00- 21:00
09 October 2014 - 06:48 AM
Taigi... Situacija tokia: Deft_Deivis yra užsiėmęs žmogus (dalinai tikiu) ir gavau per skype žinutę, jog teks man vienam (šįkart jau tikrai) rinkti admin.
Tik problema viena neturiu su kuo rinkti t.y. nėra žmogaus, kuris man padėtu rinkti admin. Aš nenoriu rinkti vienas, nes tai iš dalies būtų nesamonė ir nesąžininga. Tai iki kito savaitgalio noriu gauti žaidėjų Asmenines Žinutes, kurie galėtų man padėti su Admin rinkimais.
Paimsiu 2 narius, kurie žada padėti. Kaip įprastą - trys nuomonės geriau nei viena.
Ačiū, kurie padėsit, bus atsidėkojama.
09 October 2014 - 21:59 PM
09 October 2014 - 23:26 PM
Taigi... Situacija tokia: Deft_Deivis yra užsiėmęs žmogus (dalinai tikiu) ir gavau per skype žinutę, jog teks man vienam (šįkart jau tikrai) rinkti admin.
Tik problema viena neturiu su kuo rinkti t.y. nėra žmogaus, kuris man padėtu rinkti admin. Aš nenoriu rinkti vienas, nes tai iš dalies būtų nesamonė ir nesąžininga. Tai iki kito savaitgalio noriu gauti žaidėjų Asmenines Žinutes, kurie galėtų man padėti su Admin rinkimais.
Paimsiu 2 narius, kurie žada padėti. Kaip įprastą - trys nuomonės geriau nei viena.
Ačiū, kurie padėsit, bus atsidėkojama.
Aš galiu padėti jai reikia
.
10 October 2014 - 06:16 AM
Įdomus variantas ieškot paprastų žaidėjų rinkti serverio valdžiai. Visada buvo ir bus geriausia kai pati serverio valdžia ir renkasi kas jiems talkins. O ne kad žaidėjai siūlytu. Rimtam darbe tavo draugas/kolega tave tik rekomenduot gali, o ne priimt į darbą.
Man atrask aktyvu valdzios nari, as tau duosiu 500k LT ir uzdesiu kreditu.
Nera kol kas aktyvios valdzios, kuri butu aktyvi (samp_tevas su atnaujinimais dirba, deftas turi savo reikalu).
10 October 2014 - 08:21 AM
Visada taip buvo ir žaidėjai bent kalti nelikdavo.Įdomus variantas ieškot paprastų žaidėjų rinkti serverio valdžiai. Visada buvo ir bus geriausia kai pati serverio valdžia ir renkasi kas jiems talkins. O ne kad žaidėjai siūlytu. Rimtam darbe tavo draugas/kolega tave tik rekomenduot gali, o ne priimt į darbą.
10 October 2014 - 12:19 PM
Aktyvus valdzios narys Algirdas_Player radau viena
.
Nu jis turejo omeny, be manes... Kodel as ieskau eilinius zaidejus, o ne visa valdzia renka...
Kol kas žmonės, kurie man galbūt padės - Lukas_Elsy, Jonas_Petruolis.
Atsiktu taip, kad vienas iš jų negalės - Domas_Cip.
Jei abiem tas pats atsitiktu - James_Cool.
ADMIN RINKIMAI VYKS KITOS SAVAITĖS PENKTADIENĮ 19:00 arba ŠEŠTADIENĮ 19:00.
10 October 2014 - 21:29 PM
Nu jis turejo omeny, be manes... Kodel as ieskau eilinius zaidejus, o ne visa valdzia renka...
Kol kas žmonės, kurie man galbūt padės - Lukas_Elsy, Jonas_Petruolis.
Atsiktu taip, kad vienas iš jų negalės - Domas_Cip.
Jei abiem tas pats atsitiktu - James_Cool.
ADMIN RINKIMAI VYKS KITOS SAVAITĖS PENKTADIENĮ 19:00 arba ŠEŠTADIENĮ 19:00.
Vietoj to kad mane imtum tai imi Cipa
mldc
Temos kurios gali Jums patikti ir yra susijusios su šiais raktažodžiais: Iki, galo, su, lrg
![]() |
Serverio valdžia →
Serverio administracija →
Administracijos papeikimai →
Peikiu Patrick_Smith / Liutą_CortezTemą pradėjo سيبيريا` فوكسوناس , 30 Apr 2018 ![]() |
|
![]()
|
|
![]() |
Serverio darbai →
UAB - Keleivių pervežimas →
Darbuotojų Pagyrimai/papeikimaiTemą pradėjo Gintarė_Žilionytė , 09 Mar 2018 ![]() |
|
![]()
|
|
![]() ![]() |
Serverio darbai →
UAB - Keleivių pervežimas →
Darbuotojų SąrašasTemą pradėjo Gintarė_Žilionytė , 09 Mar 2018 ![]() |
|
![]()
|
|
![]() |
Serverio plėtra →
Samp serverio idėjos →
/dienosmisija TęsinysTemą pradėjo Gintarė_Žilionytė , 01 Mar 2018 ![]() |
|
![]()
|
|
![]() ![]() |
Serverio plėtra →
Samp serverio bugai →
Ištaisyti serverio bugai →
RašybaTemą pradėjo Gintarė_Žilionytė , 28 Feb 2018 ![]() |
|
![]()
|
0 vartotojai(-ų) skaito šią temą
0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)
Sveikas atvykęs į mūsų garbingą bendruomenę Prisijunk arba Užsiregistruok