Geriausiai tigi kai kuresi forumo acc ip turi būti jo ir tada jeigu jo tai pagautas. Bet tu meluoji Ernis_Porse aš ji labai gerai pažystu aš jo klausiau ir sake nieko nekure jokiu acc per foruma taiva pagautas. išvyso to direktoriaus negausim nei tu nei aš iš naujo rinks kitus ir kam tau tas direktorius nesuprantu jeigu visa dieną matau ant ano servo žaidi vpš. s...
Change

Anketa Į Geras Faras Direktorių
Autorius
TheGamer
, Sep 17 2014 19:08 PM
anketa geras faras direktorius
22 September 2014 - 23:26 PM
Pažiurėjau komentarus ir graudu net skaityt, paaiškinsiu viska kodėl tiek naujokų brabalsavo už mane.
Tankistai jeigu pasistengsiu daugiau gauti Policijos direktoriaus postą tai reiškia pagerinsiu aktyvumą, truputi harakteri pakeisiu ir padarysiu kad žaidėjai balsuotum už mane.
Paaiškinsiu dėl balsų: Buvo viskas taip. Paskambino man draugai per skype pabazarinom tai pasakiau kad čj pralaimėsiu ta balsavima ir draugai iškart prabalsavo už mane, nežinau gal jie ir kurę acc forumo nežinau, bet kas netiki galiu numesti į a.ž skype juos jeigu leis.
Tai tiek kas mano kad buginu savo balsavimus, tai galit ir taip manyt bet iš tikruju nebuginau ta balsavima ..
Mums graudu i tavo nevykusius pasiteisinimus žiurėti.
23 September 2014 - 06:10 AM
Temos kurios gali Jums patikti ir yra susijusios su šiais raktažodžiais: anketa, geras faras direktorius
0 vartotojai(-ų) skaito šią temą
0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)
Sveikas atvykęs į mūsų garbingą bendruomenę Prisijunk arba Užsiregistruok