Eh, būčiau pildęs
Neužmačiau forume
Tai po savaites vel padarysiu atranka i PD direktorius.
Eh, būčiau pildęs
Neužmačiau forume
Tai po savaites vel padarysiu atranka i PD direktorius.
=============================================================================================================
=============================================================================================================
Ir tipo sakai nepaoirkinėji... Nu gal ir ne, bet tada kuri forumo acc ir prabalsuoji..
drg on fire ...
Naujasis ,,Tulpinių" direktorius: Korne_Minis
Vienintelė gera anketa - ( be rašybos klaidų, aiškiai suprantama) - Korne'Minis, todėl jis tampa naujuoju Corleone Gaujos Vadu.
Šįkart buvo nuspręsta, kad Korne_Minis išrenkamas Karo Akademijos Direktoriumi.
Korne Minis buvo vienintelis pildytojas, tad be jokių apklausų patenka į Geras Faras Direktorių.
Pasiekimai:
Buvęs "Tulpinių" direktorius 2x
Buvęs "Corleone" Direktorius 3x
Buvęs Armijos direktorius 2x
Buvęs Policijos nuovados direktorius
Buvvęs Medikų direktorius
Buvęs visu darbu pavaduotojas
Dabartinis Reklamėrių direktorius
Puse balsų Kornei davė žaidėjai, užsiregistravę - Šiandien ties 12:00-13:00 valandomis. Kuri acc be sažinės graužaties. ;D
Sakau cia mano draugai, pamate kad patekau i kandidatus ir cj sumane palaikyt manes...
Vienintelė gera anketa - ( be rašybos klaidų, aiškiai suprantama) - Korne'Minis, todėl jis tampa naujuoju Corleone Gaujos Vadu.
Korne Minis buvo vienintelis pildytojas, tad be jokių apklausų patenka į Geras Faras Direktorių.
Pasiekimai:
taigi ir durnam aisku , korne pamate , kad mulkinas ant jo pradejo varyt del visokio sudo , ir pats paskui prase "Dabar dar labiau pasistengsiu kad gauciau posta" , nu ir stengiasi pasiledo skp bota ar sjp visiem parase kas netingi , o kas tingi nesvarbu einat ten ir balsuojat uz mane , man reik ir viskas, gal dar buteli pastate (pieno). Nu ir viskas.Kada zmogus praso draugu ar kieno ten kad uz ji balsuotu , cia tiesiog leksta, ir parodo , kad jis pats nesugeba uzsitarnaut pagarbos ir posto , nes uz ji serverio zaidejai nebalsuoja. Tad isrinkt toki zmogu uz kuri balsuotu ne jo draugai o serveris,
Graudu Mini ka cia issidirbineji...
1. Korne iš rinkimu išmesti už acc kurima ir savo balsavimus.
2. Už nieka nebalsuočiau, bet kiek pažystu Karoli jis visada žiurėjo į drk labai rimtai. Manau susitvarkytu. Tik Aktyvesnis buk nes serve nelosi kolkas...
3. Abu turi čytus jai ištrintu ir butu aktyvus man abu tiktu. Aišku Korne_Minis dar sukčiauja čia dar 1 minusas.
Pažiurėjau komentarus ir graudu net skaityt, paaiškinsiu viska kodėl tiek naujokų brabalsavo už mane.
Tankistai jeigu pasistengsiu daugiau gauti Policijos direktoriaus postą tai reiškia pagerinsiu aktyvumą, truputi harakteri pakeisiu ir padarysiu kad žaidėjai balsuotum už mane.
Paaiškinsiu dėl balsų: Buvo viskas taip. Paskambino man draugai per skype pabazarinom tai pasakiau kad čj pralaimėsiu ta balsavima ir draugai iškart prabalsavo už mane, nežinau gal jie ir kurę acc forumo nežinau, bet kas netiki galiu numesti į a.ž skype juos jeigu leis.
Tai tiek kas mano kad buginu savo balsavimus, tai galit ir taip manyt bet iš tikruju nebuginau ta balsavima ..
Pasiekimai:
Pažiurėjau komentarus ir graudu net skaityt, paaiškinsiu viska kodėl tiek naujokų brabalsavo už mane.
Tankistai jeigu pasistengsiu daugiau gauti Policijos direktoriaus postą tai reiškia pagerinsiu aktyvumą, truputi harakteri pakeisiu ir padarysiu kad žaidėjai balsuotum už mane.
Paaiškinsiu dėl balsų: Buvo viskas taip. Paskambino man draugai per skype pabazarinom tai pasakiau kad čj pralaimėsiu ta balsavima ir draugai iškart prabalsavo už mane, nežinau gal jie ir kurę acc forumo nežinau, bet kas netiki galiu numesti į a.ž skype juos jeigu leis.
Tai tiek kas mano kad buginu savo balsavimus, tai galit ir taip manyt bet iš tikruju nebuginau ta balsavima ..
Pasikartosiu save:
0 nariai(-ių), 1 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)