ANKETA:
Vardas_Pavardė (XP)
(Korne_Minis | XP: 11’000)
Kiek žinot apie darbą? Ką jūsų manymu reikia čia daryt?
( Policija - Tai viena iš pagrindinių teisėsaugos sričių, labiausiai išsivystęs darbas serveryje, tiek komandų tiek veiklos atžvilgiu. Policija prižiūri tvarką miestuose bei už jų ribų, reaguoja į iškvietimus, gaudo nusikaltėlius, tramdo streikus ir atlieka kitus svarbius darbus serverio tvarkai palaikyti. Norint įsidarbinti policijoje, tau reikia turėti Prof taisės ir SPorto salės pairties [ XP ] žaidime, greitos reakcijos, stiprių nervų, bei direktoriaus pakvietimo.)
Jūsų planas tampus direktoriumi. Nuo ko pradėsit viską?
(Sudeliuosiu punktais:
1. Sutvarkysiu forumą
2. Išmesiu visus iš darbo [ Perinksiu Team ]
3. Sukursiu temas forumė
4. Paskelbsiu atranka iki 15 patekusiejų
5. Bus apklausą per TeamSpeak programą
6. Bus padarytas darbe burys ( S.W.A.T. )
7. Rinksiu į bury narius [ Ne naujokus ]
8. Padarysiu treniruotė primą taip pat ir premijos, jeigu bus gerą/aktyvi treniruotė
9. Prižiurėsiu darbuotojus kasdien per /dpzu kad nedarytum nėsamonių.
10. Rinksiu pavaduotoją .
Kokias sistemas, veiklas žadat padaryti būnant Geras Faras Direktoriumi?
(• Mini eventus per kuriuos darbuotojai galės užsidirbti papildomai pliusu arba premiju mini eventai būtu maždaug tokie: reikėtu sugauti nusikalteli vardu Vardenis_Pavardenis, surade daugiausia gatvėje besimėtančiu Policijos mašinų ir t.t. Kiti eventai manau atsiras su laiku kai kils daugiau idėju.
• Įvairius reidus per kuriuos gaudytume narkomanus pučiančius žole, stabdytumem gaujų neteisėta veikla.
• Padaryčiau rangus dėl kurių darbuotojai stengtusi kad galėtu vairuoti geresnius automobilius bei turėtu geresnius skinus ir turėtu daugiau privilegiju galėtu vadovauti kitiem darbuotojam.
• Įvairias treniruotes per kurias testuočiau ka kekvienas Policijos darbuotojas sugeba ir ar jisai vertas gauti kita ranką pvz: Šaudymas, Plaukimas, Bėgimas, Važiavimas, Lipimas su kliūtimis, Gaudymas.
• Swato būrius pvz: Alfa, Beta, Gama buriai. Jie būtu naudojami šturmui pvz: Gama burys šturmuokite Triados baze iš nugaros, Alfa bury šturmuokite iš priekio, Gama bury pridenkite ir t.t.
)
Kokias temas žadat įrašyti į Geras Faras forumo skilty?
(Temų bus neperdaug ir nepermažai:
1. Geras Faras | Informacija apie darbą.
2. Geras Faras | Neaktyvumo anketą.
3. Geras Faras | Rangų sistema
4. Geras Faras | S.W.A.T. Būrys
5. Geras Faras | Kvalifikacija
6. Geras Faras | Civilių pareiškimai
7. Geras Faras | Papeikimai
8. Geras Farsas | Albumas )
Jūsų siūlomas baudimas už: Bėgimas; Šaudymas į Policininką/Civilį; Non-RP; Šaudymas prie svarbių pastatų.
(Bėgimas – 40 star + /tei
Šaudymas į Policininka – 30 star + /alic /gtei
Šaudymas į Civili – 20 star + /gtei
Non-Rp - 35star /tei)
Šaudymas prie svarbių pastatų – 45 star )
Sąvokos: Non-rp; DM; K.E.T.; V.T.N; Komandinis darbas.
(Non-Rp – Huliganiškas vairavimas
D.M. – Death Math
K.E.T. – Kelių eismo taisyklės
V.T.N: Virtual Tenant Network [Pirma karta matau toki sutrumpinimą tai teko pagooglinti ]
Komandinis Darbas: Žmonių bendrija, kurios narius jungia bendras požymis: veikla, santykiai, interesai)
Kaip manot, ar tinkate šiame darbe? Kodėl?
(Taip manau tinku. Kodėl? Nes visada norėjau būti teisėsaugos direktorius ipač Policijos. Policijos darbas yra labia atsakingas, o aš atsakingas moku susitarti su darbuotojais kad nekiltum nesuprantimų.)
Kiek išbūsit šiame darbe? Kodėl?
(Tikrai įlgiau negu 2 menėsius, buvau Corleones gaujos direktorius prabuvau menėsį, o čia teisėsaugą tai manau įlgiau prabūsiu direktorius. Nes Policija pgr. Darbas servere o man patinka būti atsakingas už kažka svarbaus.)
Jūsų papildomi žodžiai žaidėjams, kurie balsuos už jus.
(Sėkmės mano kandidatams, jeigu nepaimsiu aš postą, tai manau jums tikrai paviks. Žinau dariau klaidas per kuriuos labai gailiaus, bet dabar pasikaite mano harakteris tai manau susitarsim LRG žaidėjai
)
Su parbą Korne_Minis linkiu sėkmės kitems.
Korne_Minis - Sveikas Korni. Pagaliau tau pavyko, pagaliau pasiekiai tai ką ilgai siekiai, tai yra direktoriaus postą. Tavo anketą sužavėjo, viskas išsamiai ir gražiai atsakyta, manau tu tinkamas šiam postui ir susitvarkysi su savo pareigomis. Todėl sveikinu ir sekmės darbuose.
Naujasis ,,Tulpinių" direktorius: Korne_Minis
Vienintelė gera anketa - ( be rašybos klaidų, aiškiai suprantama) - Korne'Minis, todėl jis tampa naujuoju Corleone Gaujos Vadu.
Šįkart buvo nuspręsta, kad Korne_Minis išrenkamas Karo Akademijos Direktoriumi.
Korne Minis buvo vienintelis pildytojas, tad be jokių apklausų patenka į Geras Faras Direktorių.
Pasiekimai:
Buvęs "Tulpinių" direktorius 2x
Buvęs "Corleone" Direktorius 3x
Buvęs Armijos direktorius 2x
Buvęs Policijos nuovados direktorius
Buvvęs Medikų direktorius
Buvęs visu darbu pavaduotojas
Dabartinis Reklamėrių direktorius