Anketa Į Geras Faras Direktorių - Anketų archyvas - LRG.LT - Išlik ištikimas tam nuo ko pradėjai

Peršokti prie turinio

Change
Nuotrauka

Anketa Į Geras Faras Direktorių

anketa geras faras direktorius

• Užrakinta tema Tema yra užrakinta
43 atsakymai į šią temą

TheGamer

TheGamer

Tikras LRG'ietis

• 2724 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 57d 12v 35m 4s
  • MiestasGargždai
  • Žaidimo nikas:Algirdas_Gamer
Reputacija: 845
Mylimas

Į direktorių nepateko: Korne_Minis, Karolis_Bangarang.

Kodėl?

Korne_Minis - Nežinau kaip ten yra su naujokais TIK FORUME, žaidime nemačiau, tad neįskaičiavau jų balsus. Surinkai 16 balsų išviso (komentavimas ir balsavimas). Tai buvo mažiau negu variantas "Nei Vienas".

Karolis_Electro - Surinkai mažiausiai balsų, abejoju, kad išvis bandei. Tik 4 balsai.

Kadangi buvo daugiausiai variantas už kurį balsavo 18 žmonių ir ne naujokai, tai pasiimsiu direktorių sau.

Žinau, kad atrodo nesąžiningai, tačiau policijos darbuotojai negali būti be direktoriaus.

Man taisyklės galios taip pat, kaip ir kitiems - 3įsp. einu lauk iš posto, renkam dar kartą. Direktorių taisyklės irgi man galios.

Kol kas tiek. Dėkui balsavantiems ir pareiškiantiems nuomones. Tos nuomonės buvo priskaičiuojantuos prie balsų.

Šį pranešimą redagavo TheGamer: 07 October 2014 - 16:28 PM
Balsavimas Baigtas

• 0

=============================================================================================================

088948b92769661658a5f4cae1a67445e8c2185a

=============================================================================================================

-Korne

-Korne

Diktatorius

• 378 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 19d 9v 4m 47s
Reputacija: 96
Mėgstamas

ANKETA:

Vardas_Pavardė (XP)

(Korne_Minis | XP: 11’000)

Kiek žinot apie darbą? Ką jūsų manymu reikia čia daryt?

( Policija - Tai viena iš pagrindinių teisėsaugos sričių, labiausiai išsivystęs darbas serveryje, tiek komandų tiek veiklos atžvilgiu. Policija prižiūri tvarką miestuose bei už jų ribų, reaguoja į iškvietimus, gaudo nusikaltėlius, tramdo streikus ir atlieka kitus svarbius darbus serverio tvarkai palaikyti. Norint įsidarbinti policijoje, tau reikia turėti Prof taisės ir SPorto salės pairties [ XP ] žaidime, greitos reakcijos, stiprių nervų, bei direktoriaus pakvietimo.)

Jūsų planas tampus direktoriumi. Nuo ko pradėsit viską?

(Sudeliuosiu punktais:

1.     Sutvarkysiu forumą

2.     Išmesiu visus iš darbo [ Perinksiu Team ]

3.     Sukursiu temas forumė

4.     Paskelbsiu atranka iki 15 patekusiejų

5.     Bus apklausą per TeamSpeak programą

6.     Bus padarytas darbe burys ( S.W.A.T. )

7.     Rinksiu į bury narius [ Ne naujokus ]

8.     Padarysiu treniruotė primą taip pat ir premijos, jeigu bus gerą/aktyvi treniruotė

9.     Prižiurėsiu darbuotojus kasdien per /dpzu kad nedarytum nėsamonių.

10.  Rinksiu pavaduotoją .

Kokias sistemas, veiklas žadat padaryti būnant Geras Faras Direktoriumi?

(• Mini eventus per kuriuos darbuotojai galės užsidirbti papildomai pliusu arba premiju mini eventai būtu maždaug tokie: reikėtu sugauti nusikalteli vardu Vardenis_Pavardenis, surade daugiausia gatvėje besimėtančiu Policijos mašinų ir t.t. Kiti eventai manau atsiras su laiku kai kils daugiau idėju.

• Įvairius reidus per kuriuos gaudytume narkomanus pučiančius žole, stabdytumem gaujų neteisėta veikla.

• Padaryčiau rangus dėl kurių darbuotojai stengtusi kad galėtu vairuoti geresnius automobilius bei turėtu geresnius skinus ir turėtu daugiau privilegiju galėtu vadovauti kitiem darbuotojam.

• Įvairias treniruotes per kurias testuočiau ka kekvienas Policijos darbuotojas sugeba ir ar jisai vertas gauti kita ranką pvz: Šaudymas, Plaukimas, Bėgimas, Važiavimas, Lipimas su kliūtimis, Gaudymas.

• Swato būrius pvz: Alfa, Beta, Gama buriai. Jie būtu naudojami šturmui pvz: Gama burys šturmuokite Triados baze iš nugaros, Alfa bury šturmuokite iš priekio, Gama bury pridenkite ir t.t.

)

Kokias temas žadat įrašyti į Geras Faras forumo skilty?

(Temų bus neperdaug ir nepermažai:

1.     Geras Faras | Informacija apie darbą.

2.     Geras Faras | Neaktyvumo anketą.

3.     Geras Faras | Rangų sistema

4.     Geras Faras | S.W.A.T. Būrys

5.     Geras Faras | Kvalifikacija

6.     Geras Faras | Civilių pareiškimai

7. Geras Faras | Papeikimai

8. Geras Farsas | Albumas )

Jūsų siūlomas baudimas už: Bėgimas; Šaudymas į Policininką/Civilį; Non-RP; Šaudymas prie svarbių pastatų.

(Bėgimas – 40 star + /tei

Šaudymas į Policininka – 30 star + /alic /gtei

Šaudymas į Civili – 20 star + /gtei

Non-Rp - 35star /tei)

Šaudymas prie svarbių pastatų – 45 star )

Sąvokos: Non-rp; DM; K.E.T.; V.T.N; Komandinis darbas.

(Non-Rp – Huliganiškas vairavimas

D.M. – Death Math

K.E.T. – Kelių eismo taisyklės

V.T.N: Virtual Tenant Network [Pirma karta matau toki sutrumpinimą tai teko pagooglinti ]

Komandinis Darbas: Žmonių bendrija, kurios narius jungia bendras požymis: veikla, santykiai, interesai)

Kaip manot, ar tinkate šiame darbe? Kodėl?

(Taip manau tinku. Kodėl? Nes visada norėjau būti teisėsaugos direktorius ipač Policijos. Policijos darbas yra labia atsakingas, o aš atsakingas moku susitarti su darbuotojais kad nekiltum nesuprantimų.)

Kiek išbūsit šiame darbe? Kodėl?

(Tikrai įlgiau negu 2 menėsius, buvau Corleones gaujos direktorius prabuvau menėsį, o čia teisėsaugą tai manau įlgiau prabūsiu direktorius. Nes Policija pgr. Darbas servere o man patinka būti atsakingas už kažka svarbaus.)

Jūsų papildomi žodžiai žaidėjams, kurie balsuos už jus.

(Sėkmės mano kandidatams, jeigu nepaimsiu aš postą, tai manau jums tikrai paviks. Žinau dariau klaidas per kuriuos labai gailiaus, bet dabar pasikaite mano harakteris tai manau susitarsim LRG žaidėjai :) )

Su parbą Korne_Minis linkiu sėkmės kitems.

• 3
Korne_Minis - Sveikas Korni. Pagaliau tau pavyko, pagaliau pasiekiai tai ką ilgai siekiai, tai yra direktoriaus postą. Tavo anketą sužavėjo, viskas išsamiai ir gražiai atsakyta, manau tu tinkamas šiam postui ir susitvarkysi su savo pareigomis. Todėl sveikinu ir sekmės darbuose.

Naujasis ,,Tulpinių" direktorius: Korne_Minis

Vienintelė gera anketa - ( be rašybos klaidų, aiškiai suprantama) - Korne'Minis, todėl jis tampa naujuoju Corleone Gaujos Vadu.

Šįkart buvo nuspręsta, kad Korne_Minis išrenkamas Karo Akademijos Direktoriumi.

Korne Minis buvo vienintelis pildytojas, tad be jokių apklausų patenka į Geras Faras Direktorių.

Pasiekimai:

Buvęs "Tulpinių" direktorius 2x

Buvęs "Corleone" Direktorius 3x

Buvęs Armijos direktorius 2x

Buvęs Policijos nuovados direktorius

Buvvęs Medikų direktorius

Buvęs visu darbu pavaduotojas

Dabartinis Reklamėrių direktorius

Electroo

Electroo

Lrg.lt fanas

• 286 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 3d 3v 3m 57s
Reputacija: 448
Savas veidas
ANKETA

Vardas_Pavardė (XP)
(Karolis_Electro XP; 111944 )

Kiek žinot apie darbą? Ką jūsų manymu reikia čia daryt?
(Policija tai yra vienas iš serverio sunkiausias darbas, reikia gaudyti žmonės /gaudomi sąraša, budėti prie ligoninės arba prie kitu svarbiu pastatu nes daug yra žmoniu kurie mėgsta pašaudyti į civilius, dar kas svarbiausiai reikia daryti reidus(Corleonej,TulpiniuosePasienis), dar reikia viska daryti pagal baudyma ir pagal taistyklės ir kiekviena dieną keltis sporto salės xp nes galėsi didesni prie
šininka suimti.
Jūsų planas tampus direktoriumi. Nuo ko pradėsit viską?
(Sudėliuosiu atsakymus punktais.
1.Pirma pasimčiau pavaduotoja viena iš patikimu ir pradėčiau su juo foruma tvarkyti.
2.Išmesčiau visa komandą
3.Paskui pradėčiau komanda rinkti surinčiau apie pirmą atranka per foruma užtektu apie 3-5 žmonės.
4.Norint dar į darba patekti bus 2 apklausos viena per foruma o kita per Team Speak.
5. Bus vieną treniruotė į diena.
6.Bus pavaduotojas tik vienas
7.Burys bus sukurtas 2.
8.Į darba naujoku nebus mažiausiai nuo 10k xp
9.Bet daugiausiai forumo temas teks kurti.)

Kokias sistemas, veiklas žadat padaryti būnant Geras Faras Direktoriumi?
(1.Pirma sistema būtų gaunat + pirma reikėtu darbinej mašinai pakelti rida pvz: 20km-+,40km-+
2.Kaip ir sakiau į diena bus treniruotės 1, per ja bus galima daug + gautu kas ten bus daugiausiai bus gerinti darbuotoju šaudyma, greičiau surakinti žmogu,vairavimas,bėgimas,plaukymas.
3.Per dieną reikės pražaisti 60min ir surinkt 5 baudas kaip bus galima įrodyti bus forume sukurtą tema už ja ten + galima bus gauti. Kaip įrodyti, kaip pražaidė 60min nuo bet kokio laiko pvz 14:00val padarot ss ir kas 10min fotkinat ir kai pražaidžiat į foruma iškarto sukelti užpildyti ir fvio.
4.Bus daugiau visokiu ten per dieną pasikelti + pvz: surasti policijos mašina nesunaikinta bet turi būti kito nikas.
5.Žiurint į diena kiek žmoniu bus jeigu bus kažkur apie 15-20 bus daromi 2 reidaj.
6.Buriuj keltis bus sunkiau, kad gautu + jiems rangaj skirsis forume.

Kokias temas žadat įrašyti į Geras Faras forumo skilty?
(1. Visą informacija apie Geras Faras
2.Geras Faras- Taisyklės
3.Geras Faras- Burys (A.R.A.S)
4.Geras Faras- Neaktyvumo anketos
5.Geras Faras- Rangų sistema
6.Geras Faras- Papeikimai
7.Geras Faras- Visa informacija apie K.E.T
8.Geras Faras- Blist (Juodasis sąrašas)
9.Geras Faras- Foto albumas)

Jūsų siūlomas baudimas už: Bėgimas; Šaudymas į Policininką/Civilį; Non-RP; Šaudymas prie svarbių pastatų.
(1.Bėgimas 20 star.
2.Šaudymas į Policininką/Civilį- Į policininką 25, o į civili 15.
3.Non RP- 30
4.Šaudymas prie svarbių pastatų- 15.)

Sąvokos: Non-rp; DM; K.E.T.; V.T.N; Komandinis darbas.
(Non-rp: Važiavimas ne pagal KET taisykles.)

K.E.T: Kelių eismo taisyklės

Komandinis Darba: Žmonių bendravimas per Team Speak arba per žaidima reikia dirbti kartu.

Kaip manot, ar tinkate šiame darbe? Kodėl?
(Nu šiap tai jo nes kai anakart pildoma buvo gavo taip, kad aš tiesiog nepatinku serverio žaidėjams ir manes neišrinko Policijos direktorių tai gal tikiuosi dabar pateksių nieko blogo nepadariau jiems.)

Kiek išbūsit šiame darbe? Kodėl?
(Turėčiau ilgai, vien dėl to, kad šis darbas yra įdomiausiais servery labai sunkus ir dėl to, kad reikia foruma tvarkyti + dėti tai yra įdomu.)

Jūsų papildomi žodžiai žaidėjams, kurie balsuos už jus.
(Ačiū kurie balsuosit už mane, o kiti tai kaip norit žinau daug buvau nesamonių pridares serveri tad atsiprašau jusu.)

• -5

Paveiksliukas

TheGamer

TheGamer

Tikras LRG'ietis

• 2724 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 57d 12v 35m 4s
  • MiestasGargždai
  • Žaidimo nikas:Algirdas_Gamer
Reputacija: 845
Mylimas

Balsavimas Pradedamas

•••••••••••​•••••••••••​•••••••••••​•••••••••••​•••••••••••​•••••••••••​•••••••••••​•••••••••••

• 0

088948b92769661658a5f4cae1a67445e8c2185a

Crown

Crown

KEVENAS

• 2008 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 39d 58m
  • MiestasKlaipėda - Lietuva
Reputacija: 149
Mėgstamas
Neivienas iš jų netinka... Vaikai abudu..
  • 1

Su pagarba, Kevin'Crown

7577f034c6fb368c0be5e575571d3277612.jpg

LRG.LT - Lik ištikimas tam nuo ko pradėjai !

Edga'P

Edga'P

Isijautęs

• 85 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 3d 22v 40m 32s
  • MiestasVilnius
  • Žaidimo nikas:Thx_Nežinau
Reputacija: 18
Gerai gerai

Korne_Minis nemanau jog susitvarkytu.. O dėl Bangarango tai nežinau.. susitvarkytu, bet jis neaktyvus

• 0

V7JfNYp.png

-Korne

-Korne

Diktatorius

• 378 Pranešimai
Mėgstamas

Labai džiaugiuosiu kad išrinkot mane į balsavimą, bet Kevin'ai ar tu nebuvai vaikas? Manau kad 14 metų vaikinas jis jau ne toks ir vaikas tai. Gerai apie balsavima, tikrai nebalsuosiu už save ir nei už kita kandidatą, aš tik tobulinsiu pats save. Aš tai darysiu serve, ne toks ir aktyvus esu bet kažkiek padėsiu serveriui dėl direktorius postą ir dėl serverio. Bet noriu tapti " Geras Faras " direktorius vien dėl to kad visiems LRG žaidėjams įrodyt kad galiu pasikeisti ir tapti ne Gangsteriu o " Geras Faras " direktorius. Gal kažkas mano kad nesusitvarkysiu bet tikrai tai ne taip, per kitus servus buvau daug pasiekes, laikas LRG serve kažka pasiekti. Tai iškart rašau " SORRY " Kad padariau taip kaip jus nenorėjot arba jums tai nepatiko.

Bet aš eisiu toliau ir seksiu direktoriaus postą

Jeigu norit balsuokit kažkas už mane, tikrinkit mano anketa ir aišku pagal harakteri irgi :) 

BALSUOKIT UŽ STIPRIAUSIA.

Su pagarba kandidatas Korne_Minis 

• 0
Korne_Minis - Sveikas Korni. Pagaliau tau pavyko, pagaliau pasiekiai tai ką ilgai siekiai, tai yra direktoriaus postą. Tavo anketą sužavėjo, viskas išsamiai ir gražiai atsakyta, manau tu tinkamas šiam postui ir susitvarkysi su savo pareigomis. Todėl sveikinu ir sekmės darbuose.

Vienintelė gera anketa - ( be rašybos klaidų, aiškiai suprantama) - Korne'Minis, todėl jis tampa naujuoju Corleone Gaujos Vadu.

Korne Minis buvo vienintelis pildytojas, tad be jokių apklausų patenka į Geras Faras Direktorių.

Pasiekimai:

Keistekas

Keistekas

Lyderis

• 542 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 22d 12v 12m 55s
Reputacija: 80
Mėgstamas

Aišku, kad nei vienas. Abudu yra visiškai neaktyvūs, beraščiai ir iš tikrųjų nelabai mėgstami, ir nelabai galintys vadovauti. Esu matęs kaip tiek vienas, tiek kitas buvo direktorius ir abu buvo blogi arba nelabai geri. Nors ir abiem 14 metų(jei neklystu), bet tie metai nelabai ką reiškia. Siūlyčiau jums be jokių atrankų surasti gerą direktorių į pd, tiesiog peržiūrėkit kas žaidžia serve išsirinkit žmogų ir pastebėkit jį ~2 dienas, per tokias atrankas pd neapsimoka rinkti, kol kas.

• 1

6448-you-mad.gif

Ernestas_Ernestass

Ernestas_Ernestass

Patrankų mėsa

• 3 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 11v 49m 6s
  • Žaidimo nikas:Ernestas_Ernestass
Reputacija: 0
Neutralus

Už Korne, dirbau pas jį Corleonei gaujoi ir susitvarke lb gerai, tai manau ir čia susitvarkys.

• 0

Svečiasdeividas_deivauskas_

Svečiasdeividas_deivauskas_
Korne manau tiks pd diriku bet pastebėti kelias dienas kaip jam seksis
  • 0

Russo

Russo

Meme 'n corgi lord

• 1962 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 16d 2v 31m 43s
Reputacija: 361
Savas veidas
Nei vienas. Policijai tikrai reikia geri direktoriaus kuris būtų atsakingas ir gerai tvarkytųsi.
  • 0

Irmux_Tankistas

Irmux_Tankistas

Klaviatūros meistras

• 465 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 3d 12v 12m 24s
  • MiestasLietuva
Reputacija: 41
Monstras

čia ta situacija , kada reikia rinktis geriausią iš blogiausių. Siūlyčiau geriau savo šunį , būtų 2x geresnis direktorius nei karolis ar korne , o gal net abu sudėjus.Gal bent kokį K-9 būrį sudarytų , o šitie nebent tik litus pakaups...

• 0

f900aa08fd1e58c6ecebe4f1e21538df519.jpg

Šmitas

Šmitas

Imperatorius

• 2985 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 242d 8v 42m 57s
  • MiestasKėdainiai
  • Žaidimo nikas:Patrick_Smith
Reputacija: 493
Mylimas

Pamenu DPKT buvau tai Bangarangas anketa į PD kopino du kartus iš kito servo. Dabar gal taspats? :D :D

Šiaip jo abu neverti.

• 0

baner10.jpg

Johhny'Navara

Johhny'Navara

Gangsteris

• 429 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 9d 1v 20m 59s
  • Žaidimo nikas:Johhny_Navara
Reputacija: 79
Monstras

Tikrai abu netinka šio posto. :(

• 0

(-Pasiekimai-)

Buvęs VI - Raudonasis kryžius direktoriumi.2 Kartus.

Buvęs VI - Karo akademija direktoriumi.6 Kartus.

Buvęs VI - Viešas balsas direktoriumi.1 Kartą.

Buvęs VI - Geras faras pavaduotojumi.3 Kartus.

Buvęs VI - Viešas balsas pavaduotojumi.2 Kartus.

Buvęs VI - Raudonasis kryžius pavaduotojumi.5 kartus.

Buvęs "Rimti Kentai" klubo lyderiu.

Dabartinis VI - Karo akademijos direktorius.

Dabartinis "Crips" klubo lyderis.

Crown

Crown

KEVENAS

• 2008 Pranešimai
Mėgstamas

Labai džiaugiuosiu kad išrinkot mane į balsavimą, bet Kevin'ai ar tu nebuvai vaikas? Manau kad 14 metų vaikinas jis jau ne toks ir vaikas tai. Gerai apie balsavima, tikrai nebalsuosiu už save ir nei už kita kandidatą, aš tik tobulinsiu pats save. Aš tai darysiu serve, ne toks ir aktyvus esu bet kažkiek padėsiu serveriui dėl direktorius postą ir dėl serverio. Bet noriu tapti " Geras Faras " direktorius vien dėl to kad visiems LRG žaidėjams įrodyt kad galiu pasikeisti ir tapti ne Gangsteriu o " Geras Faras " direktorius. Gal kažkas mano kad nesusitvarkysiu bet tikrai tai ne taip, per kitus servus buvau daug pasiekes, laikas LRG serve kažka pasiekti. Tai iškart rašau " SORRY " Kad padariau taip kaip jus nenorėjot arba jums tai nepatiko.

Bet aš eisiu toliau ir seksiu direktoriaus postą

Jeigu norit balsuokit kažkas už mane, tikrinkit mano anketa ir aišku pagal harakteri irgi :)

BALSUOKIT UŽ STIPRIAUSIA.

Su pagarba kandidatas Korne_Minis
Eik tu nebenusišnekėk... Ir gali nieko nebekomentuoti, nes drk vistiek negausi...Nes tu dar papirkinėji kitus žaidejus, kad už tave prabalsuotu ir tu jiems rangą pakelsi ar į darbą priimsi..
  • 0

Su pagarba, Kevin'Crown

-Korne

-Korne

Diktatorius

• 378 Pranešimai
Mėgstamas

Eik tu nebenusišnekėk... Ir gali nieko nebekomentuoti, nes drk vistiek negausi...Nes tu dar papirkinėji kitus žaidejus, kad už tave prabalsuotu ir tu jiems rangą pakelsi ar į darbą priimsi..

ka tu cia nusišneki, pirma įrodymus įkelk...aš pats bandau padaryti kažko gero kad poto žmones balsuotum už mane, čia ju sprendimad už ka balsuoti..
  • 0

Pasiekimai:

Crown

Crown

KEVENAS

• 2008 Pranešimai
Mėgstamas
Nereik įrodymu ir taip viskas aišku, ir gali čia neverkšlianti, nes drk vistiek negausi...
  • 0

Su pagarba, Kevin'Crown

-Korne

-Korne

Diktatorius

• 378 Pranešimai
Mėgstamas

Nereik įrodymu ir taip viskas aišku, ir gali čia neverkšlianti, nes drk vistiek negausi...

Gal ir negausiu, bet dabar tikrai pasistengsiu gauti posta, ir išvis kam tu čia freepostini? Parašei kad niekas nevertas posto ir viskas GoodBye, jeigu kažkas nepatinka rašyk man į pm arba DPKT nariui..

• 0

Pasiekimai:

Antanas'Shaw

Antanas'Shaw

Lyderis

• 529 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 9d 4v 25m 6s
  • MiestasKlaipėda.
Reputacija: 57
Monstras

Eh, būčiau pildęs :D Neužmačiau forume :D

• 0

a98d860429897884014801c2e0adf01e401.png[

Crown

Crown

KEVENAS

• 2008 Pranešimai
Mėgstamas

Gal ir negausiu, bet dabar tikrai pasistengsiu gauti posta, ir išvis kam tu čia freepostini? Parašei kad niekas nevertas posto ir viskas GoodBye, jeigu kažkas nepatinka rašyk man į pm arba DPKT nariui..

Noriu pafreepost`inti kaip ir tu **
  • 0

Su pagarba, Kevin'Crown

Temos kurios gali Jums patikti ir yra susijusios su šiais raktažodžiais: anketa, geras faras direktorius

1 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 1 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)

Sveikas atvykęs į mūsų garbingą bendruomenę Prisijunk arba Užsiregistruok