perskaiciau pirma sakini , ir liezuvis neapsiverte pasakyt koks tu asilas. tai va , tu asilas.
taigi , kalbejai apie isitikinima?TIkrai labai isitikes buvai su zemu , kad ji "ikisai" (nors bbz kas per velnias esi kad kisi visur ten kur nereikia) i adminus , isitikines buvai kad jis pades? va tau ir isitikinimai. tai va , del isitikinimo , kam kalbet kam patylet , o gejmeriui ir patirties truksta , liutas / elsi senbuviai , o gameris jau parode koks debilas gali but neturedamas patirties , nes pagal mane jei jis apie pus antru metu buvo lrg , tai cia ne patirtis , va grys koks nejus , pasakys kad senbuvis pridarys daug geru darbu ir duos jam admina , nors jis net nezino kas yra nejus , kiek jis sudu pridares, del zydo , nieko nesakau buvo jis dpkt ir buvo gerai , malonus , viska , bet kadangi gameris irgi pretenduoja ir butent su juo , vienareiksmiskai sakau ne gejmerio kandidaturai , ir noreciau , kad isvis toki kjp gejmeri uzmutintu , nes jo tiesos rodymas pradejo daknist.
Tu tikrai moki suteikt žmonėm galvos skausmą. Nu ant tokio apsurdiško nario nesu matęs.
Esme tame, kad manęs prašė Samp_Tėvas, kad jam padėčiau. Ir lauris, ir Samp_Tevas tai patvirtins.
Kitas dalykas, gal jau dešimta kartą kartosiu, gal mažiau (neskaičiuoju) AR JUM ŠIAIS METAIS KUOM NORS PAKENKĖ JIS?! Nu koks tavo durnas mąstymas... net negaliu apibūdint.
Kadangi lauris nieko nepadarė, tad šitas tikrai niekuom nesiskaičiuoja, tad rašyk ką tu nori apie jį. Rekordo siekimas įvyko? Įvyko... Buvo besiskundančių žaidėjų? TIKRAI NEBUVO. Jei dabar čia imsim diskutuot tai, tai atsiprašau, tikrai jau per vėlu apie tai diskutuot.
Dar kitas dalykas, mute? "Nu durnas žmogas", baisesnis už Eini esi. Už tai, kad komentuoju? Tu turėtum būt užmutintas, už žaidėjų/narių įžeidinėjimą sulyg kiekvienu komentaru.
Ir ką tu nori tuom pasakyt, kad Artis su manim pretenduoja? Jis bent žino koks aš esu, nei tu. Nes tau apskritai net nerūpi. Tau net servas, kuriame tu žaidi (žaidei) nerūpi. Nesugebi net kantriai perskaityt iki galo... Viską ką paskutiniu momentu iš tavęs mačiau tai buvo tik "Gejmeris" (tokio žaidėjo net nėra, sakyk, ką tu benori), "serveris jau kritęs", "nasaris čia net neturėtu būt". Pats pagalvok apie save ir tik tada kažką rašyk. Nes tavo atveju, aš pasijausčiau visišku nevykeliu. Nemoki bendraut, nemoki normaliai rašyt, nemoki net skaityt.
Esi jaučiu ne dešimties metu vaikas, esi kaip ir saugęs vyras. Pradėk galvot kaip normalus žmogus, kuris žino ir supranta kiekvieną situaciją. Kad ir kaip būtų keista, aš gerbiu kiekvieną, įskaičiuojant ir tave ir tuos... Hateriais vadinamus. Tačiau kartais taip sunku tą parodyt, nes kiti to nepriema. Jie tik skundžiasi ir.... Nu supratai ką turiu omeny. Nesinorisi man nei baust tų žaidėjų, nei išvadint. Jei ir išvadinau, tai tikrai ATSIPRAŠAU, tačiau tikriausiai buvot sunervine, užerzine. Nu gerai, čia buvo paskutinis komentaras šioje temoje.
Bet kaip suprantu tu mane vistiek erzinsi, tad aš tiesiog užsiblokinsiu tave. Man galvos skausmų iš tavęs pakanka, tad nebesivargink, jei kreipsies į mane, vadinsi mane kaip nors. Aš tavo komentarų nebematysiu. Nes esi tikrai įkyrus žmogus, pats praščiausias, mano atžvilgiu.