Sveieikučiai, aš irgi norėčiau pridurti keletą dalykų, susijusių dėl mano nebuvimo čia ir dėl šių rinkimų, tai iškart pradedame, Kodėl aš visa vasara nesirodžiau? o dabar jau galiu atsakyti į šį turbūt daugeliui žaidėjų iškilusiam klausimui, o tiesa pasakius atostogavau, bet padariau viena klaidą jog niekam to nepranešiau.... žinojo tik savininkai.... bet galiu jus nuliūdinti aš niekur nedingau aš vėl būsiu su jumis kaip ir iki vasaros pradžios ..
stenksimės visi tiek jūs tiek išrinktas - ( i ) mūsų nauji pgr admin... tiek aš kad LRG.LT SERVERYJE VĖL ŽAISTŲ DAUG ŽMONIŲ. tai visada buvo mūsų pagrindinis tikslas šiame projekte, aišku nevisada tai pavygdavo bet rankų mes nenuleisime... gerai užteks čia tusčiažodžiaut, dabar pereinu prie šių rinkimu, taigi pgr admina rinksime mes t.y Zigmantas Nostesi ir aš ... kokį darbą jis atliks pasakysime jam asmeniškai, šeip realiai mes beveik jau žinome kas jis bus bet ššššš nieko nesakysiu
tiesiog reikės žmogaus serveryje kuris bus su aukštesniu rangu ijis atliks viską ką turi atlikti pagr administratorius tai tiek ... laukite rytojaus .
Nu jei išrinksit Algirda ir Arti aš pasilieku šitam ateinu ir pasilieku šiame projekte kol jų nenušalins (Jei taip dar įmanoma)