NE.
Turi savo YouTubes grojaraštį?
Change
06 June 2014 - 20:09 PM
Gal kažkur ir mėtosi mano kanale
Turi saldaini pavadinimu "VODKA" Su rusišku spiritu?
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Never Give Up
Paspausk,nepasigailėsi !
http://demotyvacijos...9.html?offset=1
20 November 2014 - 14:26 PM
Good question. Ne.
Turi namuose langus?
Dabar esu : Serverio Super administratorius
Mano pasiekimai: 2 kartus buvęs LRG TeamSpeak'o administratorius, 2 kartus buvęs LRG TeamSpeak'o moderatorius, 7 kartus buvęs rinktinis Administratorius, 7 kartus buvęs rinktinis Moderatorius, 4 kartus buvęs V.I.P., buvęs Ugniagesių direktorius, 2 kartus buvęs Picerijos direktorius, 2 kartus buvęs Taksistų direktorius, buvęs Radistų direktorius, 2 kartus buvęs Dylerių direktorius, 2 kartus buvęs Policijos direktorius, buvęs Ukininkų direktorius, buvęs Medikų direktorius, 3 kartus buvęs Mechanikų direktorius, buvęs Fūristų direktorius, buvęs paskutinis "Tulpiniai" gaujos lyderis, buvęs klubo "Kauno Daktarai" lyderis, buvęs klubo " .: Los Santos Vagos :. " lyderis, serverio žaidėjams išdalinau virš 5 milijonų kai nebuvo sugadinta ekonomika.
13 July 2015 - 15:56 PM
Dabar esu : Serverio Super administratorius
Mano pasiekimai: 2 kartus buvęs LRG TeamSpeak'o administratorius, 2 kartus buvęs LRG TeamSpeak'o moderatorius, 7 kartus buvęs rinktinis Administratorius, 7 kartus buvęs rinktinis Moderatorius, 4 kartus buvęs V.I.P., buvęs Ugniagesių direktorius, 2 kartus buvęs Picerijos direktorius, 2 kartus buvęs Taksistų direktorius, buvęs Radistų direktorius, 2 kartus buvęs Dylerių direktorius, 2 kartus buvęs Policijos direktorius, buvęs Ukininkų direktorius, buvęs Medikų direktorius, 3 kartus buvęs Mechanikų direktorius, buvęs Fūristų direktorius, buvęs paskutinis "Tulpiniai" gaujos lyderis, buvęs klubo "Kauno Daktarai" lyderis, buvęs klubo " .: Los Santos Vagos :. " lyderis, serverio žaidėjams išdalinau virš 5 milijonų kai nebuvo sugadinta ekonomika.
Temos kurios gali Jums patikti ir yra susijusios su šiais raktažodžiais: Forumo, žaidimas
Kita →
Forumo žaidimai →
[Forumo Žaidimas] Ką Renkiesi?Temą pradėjo sMgL , 02 Jun 2015 forumas, žaidimas |
|
|
||
|
Pagrindinis →
Serverio ir forumo taisyklės →
Klubų Forumo Lentos TaisyklėsTemą pradėjo Gintarė_Žilionytė , 04 Apr 2015 klubų, forumo, lentos, taisyklės |
|
|
|
|
Kita →
Forumo žaidimai →
Forumo Žaidimų TaisyklėsTemą pradėjo Gintarė_Žilionytė , 04 Apr 2015 forumo, žaidimų, taisyklės |
|
|
|
Kita →
Forumo žaidimai →
[Forumo Žaidimas] + RepTemą pradėjo Gintarė_Žilionytė , 04 Apr 2015 forumo, žaidimas, rep |
|
|
||
|
Forumo veikla →
Forumas →
Forumo TaisyklėsTemą pradėjo Deftas , 04 Mar 2015 Taisyklės, forumo, turim and 5 more... |
|
|
0 vartotojai(-ų) skaito šią temą
0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)
Sveikas atvykęs į mūsų garbingą bendruomenę Prisijunk arba Užsiregistruok