nes tu pucinas
Change
11 May 2015 - 21:40 PM
Nes tu tu visada kai aš paprašau, padarai /tune ir net neatsikalbinėji.
Dabar esu : Serverio Super administratorius
Mano pasiekimai: 2 kartus buvęs LRG TeamSpeak'o administratorius, 2 kartus buvęs LRG TeamSpeak'o moderatorius, 7 kartus buvęs rinktinis Administratorius, 7 kartus buvęs rinktinis Moderatorius, 4 kartus buvęs V.I.P., buvęs Ugniagesių direktorius, 2 kartus buvęs Picerijos direktorius, 2 kartus buvęs Taksistų direktorius, buvęs Radistų direktorius, 2 kartus buvęs Dylerių direktorius, 2 kartus buvęs Policijos direktorius, buvęs Ukininkų direktorius, buvęs Medikų direktorius, 3 kartus buvęs Mechanikų direktorius, buvęs Fūristų direktorius, buvęs paskutinis "Tulpiniai" gaujos lyderis, buvęs klubo "Kauno Daktarai" lyderis, buvęs klubo " .: Los Santos Vagos :. " lyderis, serverio žaidėjams išdalinau virš 5 milijonų kai nebuvo sugadinta ekonomika.
11 May 2015 - 22:15 PM
Nes rasiau sauliui, bet kol parasiau paresei tu tai dabar rasau kazka apie tave, siaip seniai tave atsimenu, toks visai pohuj esi, galetum i ts ateiti dazniau tai isvis tada mldc
Vienas iš KAUNO DAKTARŲ ĮKURĖJŲ...
Atrodo pirmas SERVERYJE pradėjas GROBTI žmones..
Nepirktas ARMIJOS direktorius
11 May 2015 - 22:36 PM
duodu + rep nes sakoma kad mergaičiu numylėtinis esi :DD
13 May 2015 - 15:52 PM
+R3p Už tai, kad gerai šaudai, esu mandagus, turi gerbės ir t.t. LoL.
Mano pasiekimai: 2 kartus buvęs LRG TeamSpeak'o administratorius, 2 kartus buvęs LRG TeamSpeak'o moderatorius, 7 kartus buvęs rinktinis Administratorius, 7 kartus buvęs rinktinis Moderatorius, 4 kartus buvęs V.I.P., buvęs Ugniagesių direktorius, 2 kartus buvęs Picerijos direktorius, 2 kartus buvęs Taksistų direktorius, buvęs Radistų direktorius, 2 kartus buvęs Dylerių direktorius, 2 kartus buvęs Policijos direktorius, buvęs Ukininkų direktorius, buvęs Medikų direktorius, 3 kartus buvęs Mechanikų direktorius, buvęs Fūristų direktorius, buvęs paskutinis "Tulpiniai" gaujos lyderis, buvęs klubo "Kauno Daktarai" lyderis, buvęs klubo " .: Los Santos Vagos :. " lyderis, serverio žaidėjams išdalinau virš 5 milijonų kai nebuvo sugadinta ekonomika.
13 May 2015 - 16:58 PM
Duodu rep nes esi mano kolega NARAS, as irgi dirbu nardymo centre tai va kiek panasumu, NORS AS VANDENI NARDAU, TU KAZKUR KITUR plius esi mldc Kauno daktaru lyderis kol as esu pd drk, krc ir isvis butum labiau mldc jai pradetum su jais ka nors veikti...
Vienas iš KAUNO DAKTARŲ ĮKURĖJŲ...
Atrodo pirmas SERVERYJE pradėjas GROBTI žmones..
Nepirktas ARMIJOS direktorius
13 May 2015 - 19:40 PM
+R3P už tai, kad pildei anketą į MOD.
Temos kurios gali Jums patikti ir yra susijusios su šiais raktažodžiais: forumo, žaidimas, rep
![]() ![]() |
Kita →
Idomios nuorodos ir reklama →
Bandicam Full VersionTemą pradėjo Johhny'Navara , 07 Jan 2016 ![]() |
|
![]()
|
|
![]() |
Kita →
Forumo žaidimai →
[Forumo Žaidimas] Ką Renkiesi?Temą pradėjo sMgL , 02 Jun 2015 ![]() |
|
![]()
|
|
![]() ![]() |
Pagrindinis →
Serverio ir forumo taisyklės →
Klubų Forumo Lentos TaisyklėsTemą pradėjo Gintarė_Žilionytė , 04 Apr 2015 ![]() |
|
![]()
|
|
![]() ![]() |
Kita →
Forumo žaidimai →
Forumo Žaidimų TaisyklėsTemą pradėjo Gintarė_Žilionytė , 04 Apr 2015 ![]() |
|
![]()
|
|
![]() ![]() |
Forumo veikla →
Forumas →
Forumo TaisyklėsTemą pradėjo Deftas , 04 Mar 2015 ![]() |
|
![]()
|
1 vartotojai(-ų) skaito šią temą
0 nariai(-ių), 1 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)
Sveikas atvykęs į mūsų garbingą bendruomenę Prisijunk arba Užsiregistruok