1. Ką blogo padarė šis moderatorius / administratorius ? ka zinau dave mute nieko blogo lyg ir neparasiau
2. Jūsų Video/Foto įrodymai :
Change
06 March 2018 - 20:42 PM
Bliamba jus nežiot ką darot bet darot poto ieškot dar problemu damn hebra so bad.
nesigilinsiu net ka cia parasei nes 5kart skaiciau nieko nesupratau beeeeeett kuom blogas iskvietimas mano uz kuri mute davei? nei nusikeikiau nei kazka izeidziau vps nieko, daviau zinot tavo kolegom kad vagi dviracius
pasiruošęs
06 March 2018 - 20:52 PM
nesigilinsiu net ka cia parasei nes 5kart skaiciau nieko nesupratau beeeeeett kuom blogas iskvietimas mano uz kuri mute davei? nei nusikeikiau nei kazka izeidziau vps nieko, daviau zinot tavo kolegom kad vagi dviracius
Kviesti ne tam POLICJA TAM SKIRTA KAD VAGIU DVIRACIUS!!!!!!!!!!!!!!! o ne i ADM kvietimus metit
06 March 2018 - 20:55 PM
06 March 2018 - 20:57 PM
tai taip ir reikejo tiesiog parasyt man "Kviesk policija nes administracija cia niekuo nepades" o dabar mute davei, jeigu su nervais nesusitvarkai tai nesedek moderuose
Jei tu buves pavaduotojas POLICIJOS Ir nezinai kur kviesti kad vagia ir kur cheateris kur kviesti? bliamba jus idomi cia pats kaltas kad klaida darai, as cytus pajunksiu zaisiu ir gausiu bana paskysiu kodel davet bana reikejo pasakyt kad negalima zaist ane? taip skamba benai.
06 March 2018 - 21:08 PM
Jei tu buves pavaduotojas POLICIJOS Ir nezinai kur kviesti kad vagia ir kur cheateris kur kviesti? bliamba jus idomi cia pats kaltas kad klaida darai, as cytus pajunksiu zaisiu ir gausiu bana paskysiu kodel davet bana reikejo pasakyt kad negalima zaist ane? taip skamba benai.
Seni:D kur cytai ir kur nekaltas iskvietimas, jausk skirtuma
pasiruošęs
1 vartotojai(-ų) skaito šią temą
0 nariai(-ių), 1 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)
Sveikas atvykęs į mūsų garbingą bendruomenę Prisijunk arba Užsiregistruok