1. Ką blogo padarė šis moderatorius / administratorius ? Atsitelino i jaila ir šaudė mane
2. Jūsų Video/Foto įrodymai :
Change
03 March 2018 - 11:28 AM
Duddeeee :DD Ar bent į tave šaudžiau ? Jei c buginu i sienas, tai vadinasi į tave šaudžiau ?
P.S. Malonu, kad užtaikiai tokia fotke ir atrodo jog kulka skrenda į tave
MANO PASIEKIMAI
BUMERIO KLUBO - VADAS
BUVĘS VI - KARO AKADEMIJOS DIREKTORIUS
VI - GERAS FARAS DIREKTORIUS
03 March 2018 - 12:06 PM
Realiai, sakyčiau papeikimas turėtų būti priimtas.
Admin komandų naudojimas - kam tau ten į jail teleportuotis ir provokuoti žaidėją. Pats esi kaltas. Bent pagal mane...
+ Agresyvumas turėtų būti nuleistas iki minimumo ("grč" ir šaudymas šalia ar į sieną). Pats atsiteleportavai naudodamas admin komandas.
Priežastis gali prigalvoti. Atsargiai su komandom.
P.S. Neturiu ką veikti, tai ir parašiau savo nuomonę.
Admin komandų naudojimas - kam tau ten į jail teleportuotis ir provokuoti žaidėją. Pats esi kaltas. Bent pagal mane...
+ Agresyvumas turėtų būti nuleistas iki minimumo ("grč" ir šaudymas šalia ar į sieną). Pats atsiteleportavai naudodamas admin komandas.
=============================================================================================================
=============================================================================================================
03 March 2018 - 12:19 PM
Realiai, sakyčiau papeikimas turėtų būti priimtas.
Ammm jis sakė, kad neturiu įrodymu, todėl nusiteleportavau, kad paaiškinčiau jog turiu. Antras dalykas turėjau neužilgo išvaryti, o jis sakė, kad rašys ppk jog neturiu įrodymu kai jailinau. Todėl ir skubėjau, viskas paaiškinama.
MANO PASIEKIMAI
BUMERIO KLUBO - VADAS
BUVĘS VI - KARO AKADEMIJOS DIREKTORIUS
VI - GERAS FARAS DIREKTORIUS
1 vartotojai(-ų) skaito šią temą
0 nariai(-ių), 1 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)
Sveikas atvykęs į mūsų garbingą bendruomenę Prisijunk arba Užsiregistruok