1. Ką blogo padarė šis moderatorius / administratorius ? Free mute. Skaitykit chatą
2. Jūsų Video/Foto įrodymai :
1. Ką blogo padarė šis moderatorius / administratorius ? Free mute. Skaitykit chatą
2. Jūsų Video/Foto įrodymai :
FRANK F. UNDERWOOD
O šioje nuotraukoje matote kad Erliui yra visiškai nusispjauti ant moderatoriaus posto + pats supranta, kad padarė blogai - tegul nuema tą modą jau, vipa tegul bent palieka
Db žėk, su žodžiu its prasideda mano vardas tarp kitko.
Tai ką aš perskaičiau buvo
Its Kvailys - užskaičiau kaip ižeidima kitko net nemačiau.
2. Dėl nusispjaut ant pareigų, tai buvo taip, kad žinojau jog rašysi man ppk, tai net nesiginčijau, tiesiog taip ir pasakiau.
MANO PASIEKIMAI
BUMERIO KLUBO - VADAS
BUVĘS VI - KARO AKADEMIJOS DIREKTORIUS
VI - GERAS FARAS DIREKTORIUS
Db žėk, su žodžiu its prasideda mano vardas tarp kitko.
Tai ką aš perskaičiau buvo
Its Kvailys - užskaičiau kaip ižeidima kitko net nemačiau.
2. Dėl nusispjaut ant pareigų, tai buvo taip, kad žinojau jog rašysi man ppk, tai net nesiginčijau, tiesiog taip ir pasakiau.
Ne, blet, nematei, visada buvai prie mūsų kol apie tai susirašinėjom.
Bet pats supratai, kad klaidą padarei ir šią tavo klaidą priims? "Nes juk sakai, greičiau tegul rašo tą ppk ir nuema tą modą jau" Taip gaunasi, kad prisipažįsti, kad esi kaltas, tuo labiau neturi noro buti moderatoriumi. Tai tiek.
FRANK F. UNDERWOOD
Ne, blet, nematei, visada buvai prie mūsų kol apie tai susirašinėjom.
Bet pats supratai, kad klaidą padarei ir šią tavo klaidą priims? "Nes juk sakai, greičiau tegul rašo tą ppk ir nuema tą modą jau" Taip gaunasi, kad prisipažįsti, kad esi kaltas, tuo labiau neturi noro buti moderatoriumi. Tai tiek.
O tai ką man daugiau reikėjo sakyti ? O ne nenuimkite to moderatoriaus, prašau neee.
Tai bl aš po laiko pastebėjau kai visi pradėjo sakyt o tu viršui nepaskatei. P.S. TAU DAR DAVĖ UNMUTE.
MANO PASIEKIMAI
BUMERIO KLUBO - VADAS
BUVĘS VI - KARO AKADEMIJOS DIREKTORIUS
VI - GERAS FARAS DIREKTORIUS
O tai ką man daugiau reikėjo sakyti ? O ne nenuimkite to moderatoriaus, prašau neee.
Tai bl aš po laiko pastebėjau kai visi pradėjo sakyt o tu viršui nepaskatei. P.S. TAU DAR DAVĖ UNMUTE.
[20:01:47] <Its_Erlys> /unmute tom Suklydau, nepamačiau kas buvo parašyta prieš ižeidima
O, rimtai, net nemačiau, papeikimas tebunie vis dar lieka likimo valioje.
FRANK F. UNDERWOOD
|
Serverio valdžia →
Serverio administracija →
Administracijos papeikimai →
Peikiu [Moderatorius Its_Erlys]Temą pradėjo Tvarka ir teisingumas , 01 Mar 2018 Tvarka ir teisingumas |
|
|
0 nariai(-ių), 1 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)