Change
Lukas_Kamaras Grįžta Po Ilgos Pertraukos. Bandymas I Moderatorius
Autorius
Lukas'Kamaras
, Feb 01 2018 19:54 PM
Moderatorius Kamaras Grįžta
01 February 2018 - 19:54 PM
1. Vardas_Pavardė žaidime? : Lukas_Kamaras
2. Jūsų patirties ( xp ) kiekis žaidime? : 29k
3. Jūsų amžius? : 19
4. Kokiu tikslu jums reikalingas moderatoriaus postas ? Moderatoriaus postas man yra reikalingas norint padėt serveriui. Gana seniai buvau LRG ir buvau prisidėjęs ne tik moderatoriaus ar administratoriaus galiomis. Visad stengiausi padėt kiek įmanoma daugiau. Tad dabar taip pat norėčiau grįžti į šį mylimą serverį, kad padėt jam ir jo žaidėjams.
5. Kodėl į moderatoriaus post'ą turėtumėm pasirinkti būtent Jus, o ne kitą žmogų? : Esu pasirengęs nešti atsakomybę visomis jėgomis. Esu pasiruošęs visiems iššūkiams, tad manau su jais susitvarkysiu. Bus daug įvairovių.
6. Ar turite mikrofoną? : Taip
7. Jūsų skype ID? : dziudo11
2. Jūsų patirties ( xp ) kiekis žaidime? : 29k
3. Jūsų amžius? : 19
4. Kokiu tikslu jums reikalingas moderatoriaus postas ? Moderatoriaus postas man yra reikalingas norint padėt serveriui. Gana seniai buvau LRG ir buvau prisidėjęs ne tik moderatoriaus ar administratoriaus galiomis. Visad stengiausi padėt kiek įmanoma daugiau. Tad dabar taip pat norėčiau grįžti į šį mylimą serverį, kad padėt jam ir jo žaidėjams.
5. Kodėl į moderatoriaus post'ą turėtumėm pasirinkti būtent Jus, o ne kitą žmogų? : Esu pasirengęs nešti atsakomybę visomis jėgomis. Esu pasiruošęs visiems iššūkiams, tad manau su jais susitvarkysiu. Bus daug įvairovių.
6. Ar turite mikrofoną? : Taip
7. Jūsų skype ID? : dziudo11
03 February 2018 - 14:02 PM
Net nematau ką tau pasakyti. Tik susidariau tokią nuomonę - nebus moderatoriaus - nebus tavęs serveryje. O gaila. Šneki, kad norėtum padėti MYLIMAM serveriui ir bla bla bla, bet galiu pasakyti, kad ir be moderatoriaus gali padėti. Kaip? ŽAISDAMAS. Nesakau, kad gavęs moderatorių nepadėtum, nesakau, kad reikia žaisti 24/7, bet žaisti reikia. Manau visų pirmą reikėtų parodyti savo aktyvumą, nes jei būtum aktyvus pastebėtum, kad mod/admin yra be gaaaaaalo daug.
Temos kurios gali Jums patikti ir yra susijusios su šiais raktažodžiais: Moderatorius, Kamaras, Grįžta
1 vartotojai(-ų) skaito šią temą
0 nariai(-ių), 1 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)
Sveikas atvykęs į mūsų garbingą bendruomenę Prisijunk arba Užsiregistruok