Sveiki, gal kas žinot kas gali būt samp? Jungiu servą paspaudžiu connect ir jungia jungia ir išmeta lentele, Cannot find 800x600x32 video mode, jai kas žinot į komentarus rašykit atsilyginsiu kaip nors
Change
30 June 2016 - 08:15 AM
Sveikas, pabandyk istrinti 'gta_sa.set' faila kuris yra 'C:\Users\(Tavo vartotojo vardas)\Documents\GTA San Andreas User Files'.
Dabar esu : Serverio Super administratorius
Mano pasiekimai: 2 kartus buvęs LRG TeamSpeak'o administratorius, 2 kartus buvęs LRG TeamSpeak'o moderatorius, 7 kartus buvęs rinktinis Administratorius, 7 kartus buvęs rinktinis Moderatorius, 4 kartus buvęs V.I.P., buvęs Ugniagesių direktorius, 2 kartus buvęs Picerijos direktorius, 2 kartus buvęs Taksistų direktorius, buvęs Radistų direktorius, 2 kartus buvęs Dylerių direktorius, 2 kartus buvęs Policijos direktorius, buvęs Ukininkų direktorius, buvęs Medikų direktorius, 3 kartus buvęs Mechanikų direktorius, buvęs Fūristų direktorius, buvęs paskutinis "Tulpiniai" gaujos lyderis, buvęs klubo "Kauno Daktarai" lyderis, buvęs klubo " .: Los Santos Vagos :. " lyderis, serverio žaidėjams išdalinau virš 5 milijonų kai nebuvo sugadinta ekonomika.
30 June 2016 - 23:16 PM
Gal žinot kodėl aš pajungiau samp viskas gerai, kaip atsijungiau jungiuos db ir meta crash, ištryniau ta gta_sa.set bet vistiek crash bandžiau ir ištrynt įrašyt bet kaip ištryniau gta ir samp liko kažkoks samp.saa ir jo neina ištrinti ir dabar kaip rašau samp man randa kažkoki error, nežinau kas čia darosi
30 June 2016 - 23:56 PM
Jeigu pas tave skaldytas diskas (C:) ir yra ( D:) diskas tada rašyk į (D:) diską o jeigu nėra rašyk Gta į tuos aplankalus Kur yra sukurta pačio pc pvz Muzika, Vaizdo įrašai, dokumentai, Paveikslėliai. šituos visus aplankalus rasi atsidares my computer, šituos vartotojo aplankalus (C:) diskas neskaito kaip vieno disko bent aš šitaip darau ir padeda.
Su LRG.LT jau nuo 07 Bal 2013 Buves Medikų direktorius.Buves Gaisrininkų direktorius (2x).Buves Carleone direktorius.
Temos kurios gali Jums patikti ir yra susijusios su šiais raktažodžiais: pagalbos
|
Forumo veikla →
Forumas →
Anketų archyvas →
Pavogė AccTemą pradėjo Sau!ius'Gonsalez , 08 Oct 2015 pagalbos |
|
|
|
|
Forumo veikla →
Forumas →
Anketų archyvas →
Pagalbos [By : Jason]Temą pradėjo Rusakov_Seba , 17 Jun 2015 Pagalbos |
|
|
|
|
Forumo veikla →
Pagalba →
Anketų archyvas →
Pagalbos Dėl Gta.Temą pradėjo Šmitas , 29 Dec 2014 Pagalbos |
|
|
|
|
Forumo veikla →
Pagalba →
Anketų archyvas →
Dėl Forumo.Temą pradėjo Jeremy_Bang , 18 Apr 2014 Pagalbos |
|
|
|
|
Forumo veikla →
Pagalba →
Anketų archyvas →
Prasau Padeti, Raso Kad Jau Turiu 2 Acc Bet Negaliu PriijungtiTemą pradėjo Tadas_Tadaitis , 11 Jan 2014 pagalbos |
|
|
1 vartotojai(-ų) skaito šią temą
0 nariai(-ių), 1 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)
Sveikas atvykęs į mūsų garbingą bendruomenę Prisijunk arba Užsiregistruok