Sudalyvaukit ir argumentuokit kodėl.
Ko jums blogi dpkt? Juokingas serveris darosi.. per kelis mėnesius norit tiek dpkt pakeist ? Bėje Agne kažkada mačiau postą jog palieki projektą ar paliksi nepamenu.. Ir dar vienas dalykas, Agne nusiimk parašą..
Posto nebuvo, tiesiog kalbu apie tai.
Kampe mano parašo paspauskite X ir nusiimk, nes man netrugdo
Na kaip tai nebuvo? http://prntscr.com/b53fbv
Tau parasas gal ir netrugdo, bet paklausk kitu nuomones.. naujas zmogus uzsukes pamatytu, praeitu nors zaist.
Davai nustok elgtis kaip vaikas "oi tas parašas blogas" "oi to nick'as lėvas" ir t.t. kaip tikras mažvaikas ir dar leidi sau freepost'int, o įsp tik kitiems dėlioji -.-
Agnė viską aiškiai tau parašė - išjungi parašą ir nerodo. Nematau problemos pas ją ar kitus, kurie dedasi parašus kokie jiems prie širdies, tik pas tave kažkas negerai su tolerancija. Apsiprastink ir džiaukis gyvenimu
na ar matei, kad pastaruoju metu as kam nors deciau isp? jei prakalbom apie vardus, tai tau deretu ji pasikeist, nes nemanau, kad serveryje yra uzsiregistraves toks zaidejas kaip "ฅ Morčius ฅ"Davai nustok elgtis kaip vaikas "oi tas parašas blogas" "oi to nick'as lėvas" ir t.t. kaip tikras mažvaikas ir dar leidi sau freepost'int, o įsp tik kitiems dėlioji -.-
Agnė viską aiškiai tau parašė - išjungi parašą ir nerodo. Nematau problemos pas ją ar kitus, kurie dedasi parašus kokie jiems prie širdies, tik pas tave kažkas negerai su tolerancija. Apsiprastink ir džiaukis gyvenimu
na ar matei, kad pastaruoju metu as kam nors deciau isp? jei prakalbom apie vardus, tai tau deretu ji pasikeist, nes nemanau, kad serveryje yra uzsiregistraves toks zaidejas kaip "ฅ Morčius ฅ"
Jau prie forumo vardu prikimbi. Nu geda, geda...
Dabar esu : Serverio Super administratorius
Mano pasiekimai: 2 kartus buvęs LRG TeamSpeak'o administratorius, 2 kartus buvęs LRG TeamSpeak'o moderatorius, 7 kartus buvęs rinktinis Administratorius, 7 kartus buvęs rinktinis Moderatorius, 4 kartus buvęs V.I.P., buvęs Ugniagesių direktorius, 2 kartus buvęs Picerijos direktorius, 2 kartus buvęs Taksistų direktorius, buvęs Radistų direktorius, 2 kartus buvęs Dylerių direktorius, 2 kartus buvęs Policijos direktorius, buvęs Ukininkų direktorius, buvęs Medikų direktorius, 3 kartus buvęs Mechanikų direktorius, buvęs Fūristų direktorius, buvęs paskutinis "Tulpiniai" gaujos lyderis, buvęs klubo "Kauno Daktarai" lyderis, buvęs klubo " .: Los Santos Vagos :. " lyderis, serverio žaidėjams išdalinau virš 5 milijonų kai nebuvo sugadinta ekonomika.
Jum turetu buti geda ne man, taisykles yra. Jus jas lauzot ir esat aukstuose pareiguose?
Šita taisyklė dėl forumo nick'ų yra sukurta mano prieš 3 metus ir niekas jos nesilaikė iki šiol
Prašyčiau, kad kiekviena žinutė čia būtų susijusi su apklausos tema, o ne kad chat'intumėt vienas su kitu.
|
Kita →
Pašnekesiai →
Apklausos →
Apklausa Ar Leavinsit Serverį Po Wipe?Temą pradėjo Sofija_Burlet , 08 May 2016 apklausa, wipe |
|
|
|
|
Pagrindinis →
Svarbi informacija →
Viskas kas jau įvykę →
ApklausaTemą pradėjo Aidas_Urba , 10 Mar 2016 apklausa, del, miestu |
|
|
|
|
Kita →
Pašnekesiai →
Apklausos →
Apklausa Apklausa Dėl Laiko, Kada Galite PrisijungtiTemą pradėjo JonasP , 29 Oct 2015 laikas, apklausa, statistika and 6 more... |
|
|
|
|
Kita →
Pašnekesiai →
Apklausos →
[Apklausa]: Darbų PatirtisTemą pradėjo TheGamer , 10 May 2015 apklausa, darbu patirtis |
|
|
|
|
Kita →
Pašnekesiai →
Apklausos →
Apklausa {Apklausa)Atėjo Laikas Keisti Dpk.Temą pradėjo סדף , 18 Apr 2015 apklausa |
|
|
0 nariai(-ių), 2 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)