Komentaruose argumentuokit.
Change
08 May 2016 - 19:56 PM
Šiaip neleavinsiu, bet man SA:MP neveikia, tai ar taip, ar taip nematysit serve ;D Užtat bus lengviau žaidėjam laimėt event'us be manęs tad pliusas.
O tas paskutinis balsavimo variantas tai iš vis nesąmonė, nes cmon visi kaip maži vaikai "jei jis nežais, aš ir nežaisiu" ir taip visi 1000žaidėjų galvos ir niekas nesijungs į servą ;D
08 May 2016 - 21:53 PM
Nežaisiu. Aš greitu metu Žadu leavint ^^
Nors vaikai traumų nebegaus pagaliau !!!!!!
P.S žadu tiktai žaisti po wipe
✵ Jei norite kalbėti apie mane, kalbėkite su manimi, o ne už mano nugaros. Už nugaros kalba žiurkės, akis į akį kalba žmonės, jei gimėte žmonėmis, netapkite žiurkėmis ✵
09 May 2016 - 06:54 AM
Na, tada reiškias, kad žaidėjams dar teks palaukti WIPE. Jis perkeliamas į vasaros paskutinio mėnesio vidurį, dar tiksliai negaliu pasakyti.
=============================================================================================================
=============================================================================================================
10 May 2016 - 16:17 PM
Žiūrint į serverio istorija tai žinok vasara kaip tik online pakyla.
Tik ne praeitą.
Žaisiu, lošiu nuo 2011 ir tikrai nesiruošiu dabar paleist serverio bus dar smagiau po wipe, visi nuo 0 ))
Taip ir loši, kad grįžti mėnesiui ar dviems ir vėl dingsti, niekad nieko gero nenuveiki
nežinau kodėl atsakiau į jūsų komentarus, realiai nesvarbu ar wiped lrg ar ne, ateinu (retai, bet ateinu) tam, kad pabendraut
#moxengel
Temos kurios gali Jums patikti ir yra susijusios su šiais raktažodžiais: apklausa, wipe
|
Kita →
Pašnekesiai →
Apklausos →
Apklausa Los Santos Ar San Fierro ?Temą pradėjo ฅ Morčius ฅ , 21 Jan 2018 wipe, ls, vs, sf |
|
|
|
Serverio plėtra →
Samp serverio idėjos →
Įdėjos.Temą pradėjo Ricky_Blacky , 09 Jan 2018 Wipe |
|
|
||
|
Kita →
Pašnekesiai →
Apklausos →
Apklausa Ar Reikia Naujo Dpkt?Temą pradėjo Agniuka_Maziuka , 16 May 2016 apklausa |
|
|
|
|
Pagrindinis →
Svarbi informacija →
Viskas kas jau įvykę →
ApklausaTemą pradėjo Aidas_Urba , 10 Mar 2016 apklausa, del, miestu |
|
|
|
|
Kita →
Pašnekesiai →
Apklausos →
Apklausa Apklausa Dėl Laiko, Kada Galite PrisijungtiTemą pradėjo JonasP , 29 Oct 2015 laikas, apklausa, statistika and 6 more... |
|
|
1 vartotojai(-ų) skaito šią temą
0 nariai(-ių), 1 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)
Sveikas atvykęs į mūsų garbingą bendruomenę Prisijunk arba Užsiregistruok