Anketa Į " Vi - Geras Faras " Direktoriaus Postą. - Anketų archyvas - LRG.LT - Išlik ištikimas tam nuo ko pradėjai

Peršokti prie turinio

Change
Nuotrauka

Anketa Į " Vi - Geras Faras " Direktoriaus Postą.

Farai

  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
6 atsakymai į šią temą

#1
M'Antony

M'Antony

    Forumo pažiba

  • 1058 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 22d 6v 50m 12s
  • Žaidimo nikas:Saidas_Drag
Reputacija: 407
Savas veidas

!Anketa į " VI - Geras Faras " Direktoriaus postą !

 

- Norėdami tapti Policijos direktoriumi jūs privalote būti susipažinę su Direktorių / Pavaduotojų taisyklėmis kurios randasi štai čia , turite žinoti visus darbuotojų limitus ir jų griežtai laikytis antraip būsite baudžiami įspėjimais, darbuotojų limitus rasite paspaude ČIA
- Jeigu būnant direktorium jums darbas pabodo arba atsirado kita priežastis dėl kurios jūs norite palikti direktoriaus postą, jūs PRIVALOTEužpildyti atsistatydinimo iš direktoriaus posto anketą antraip galite papulti į DIREKTORIŲ JUODAJĮ SĄRAŠA ! Direktoriaus atsistatydinimo anketas rasite paspaudę ČIA
kas be ko, privalote žinoti visas žaidėjų taisykles, galvoti logiškai Žaidėjui, kuris yra pirkęs direktorių už tikrąją valiutą galioja lygiai tos pačios taisyklės kaip ir išrinktam iš anketų.
Savo firmą turite prižiūrėti atsakingai ir taip kad nebūtų jokių nusiskundimų iš žaidėjų, direktoriaus postas yra labai atsakingas dalykas ir pildydami anketą į direktoriaus postą jūs turi susitaikyti su tuo jog turėsite dirbti atsakingai ir beabejo sąžiningai. Pagal naujus reikalavimus darbas nebus lengvas. Pildyti galima tik į vieno darbo direktoriaus postą (negalima užpildyti dviejų anketų vienu metu).
SVARBU:

Pildydami anketą jūs turite turėti:

TeamSpeak'ą - Jis reikalingas tam, kad jeigu būtų susirinkimas ar pnš. Eitų su jumis lengvu būdu bendrauti.
Skype - Dėl lengvo susisiekimo.
Pildant anketą į direktorių privalote būti pražaidę bent 50 valandų žaidimę ( Valandas galite pasižiūrėti paspaudę ČIA, bent minimaliai turite žinoti apie firmą į kurios direktorius pildote anketą.

Balsavimo metu balsų prašymas = anketos atmetimas.
Reikalavimai yra tikrai labai maži, todėl ir papult į direktorių gretas taip pat nėra sunku.

 

Anketos tikrinamos: 2016/04/26 19:00

 

! Direktorių Priežiūros Kontrolė pasilieka teisę koreguoti arba redaguoti šį tekstą, todėl kiekvieną karta pildant anketą privalote viską akilai perskaityti !

 

__________________________________________________________________________________________________

! PILDYMO FORMA !

 

1. Jūsų Vardas_Pavardė ( Žaidime ) - 
2. Jūsų XP kiekis serveryje - 
3. Jūsų išžaistos valandos serveryje ( pasižiūrėsite ČIA )
4. Jūsų amžius - 
5. Testo rezultatai ( http://egzaminas.lrg.lt/direktoriu )

SITUACINIAI KLAUSIMAI:

* Kaip elgtumėtės jeigu jūsų nuolat prašytų pakelti rangą ? -

* Kaip žadat elgtis su savo darbuotojais,ar jūs būsite griežtas vadovas, ar atlaidus ir šiltas? (atsakykite pagal savo charakterį ir pažiūras, nebūtina laikytis klausimo formuluotės, bet privaloma į jį atsakyti)-

* Kaip vyks pavaduotojo atranka ? - 

* Darbo biudžetas smunką žemyn. Kaip elgsitės kad jį pakeltumėte ? -

* Kaip vykdysite atrankas? Kokių atrankų tipų esate sugalvoję ? -

* Jūsų darbas visiškai nepopuliarus, nėra norinčių dirbti, kokiu būdu jūs pritrauksite pas save dirbti žaidėjų ? -

* Iš jūsų darbo staiga pradėjo išeidinėti žaidėjai, kaip sudominsite juos, kad jie pasiliktų, kaip manote, ko trūksta jūsų darbe, kad išlaikytumėt jo populiarumą, kodėl žaidėjai staiga pradėjo išeidinėti?


  • 4

03f45070bee50bc83a1f99d09cc12932967.jpg


#2
Rule

Rule

    Tvirtas narys

  • 242 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 4d 9v 47m 46s
  • Žaidimo nikas:Rule_Voluma
Reputacija: -45
Nu durnas žmogas

1. Jūsų Vardas_Pavardė ( Žaidime ) - Rule-Voluma

2. Jūsų XP kiekis serveryje - Virš 59k

3. Jūsų išžaistos valandos serveryje ( pasižiūrėsite  ČIA ) 521h

4. Jūsų amžius - 11m
 
SITUACINIAI KLAUSIMAI:
 
* Kaip elgtumėtės jeigu jūsų nuolat prašytų pakelti rangą ? - Pasakyčiau: Lauk užduočių per kurias galėtum pasikelti rangą, arba jei reikėtu man tuo metu pagalbos tiesiog paklausčiau ar jis nori man padėti ir už tai atsilyginčiau rangu. 
 
* Kaip žadat elgtis su savo darbuotojais,ar jūs būsite griežtas vadovas, ar atlaidus ir šiltas? (atsakykite pagal savo charakterį ir pažiūras, nebūtina laikytis klausimo formuluotės, bet privaloma į jį atsakyti) Būčiau ir šiltas su savo darbuotojais ir griežtas, per viduriuką.
 
* Kaip vyks pavaduotojo atranka ? - Padarysiu anketą forumę ir paskelbsiu visiem, tiek žaidime tiek forume. 
 
* Darbo biudžetas smunką žemyn. Kaip elgsitės kad jį pakeltumėte ? - Gavęs direktoriaus postą, iškarto investuočiau į savo darbą, kad biudžetas nesmuktu žemyn. Jei neturėčiau lėšų tiesiog pamėginčiau jį prikelti ir paprašyčiau, kad kasnors į jį investuotu arba tiesiog surinkčiau aktyvių žmonių policijos komandą ir biudžetas savaime pakiltu.
 
* Kaip vykdysite atrankas? Kokių atrankų tipų esate sugalvoję  ? - Pagrindinės atrankos būtų forume, jos sudarytų anketos. Ir butu mini atrankos serverį, sudarytų nelengvi klausimai, kad nepakliūtu taip lengvai į darbą.
 
* Jūsų darbas visiškai nepopuliarus, nėra norinčių dirbti, kokiu būdu jūs pritrauksite pas save dirbti žaidėjų ? - Rengčiau įvairiausias treniruotes, padaryčiau įdomia taškų sistemą, paskelbčiau per ts apie darbą, tiesiog įneščiau to ko žmonės dažniausiai nepadaro būdami direktoriais, reikia tik didelio entuziazmo. 
 
* Iš jūsų darbo staiga pradėjo išeidinėti žaidėjai, kaip sudominsite juos, kad jie pasiliktų, kaip manote, ko trūksta jūsų darbe, kad išlaikytumėt jo populiarumą, kodėl žaidėjai staiga pradėjo išeidinėti? Per visą lrg istoriją buvau direktorium kokia 15x, bet nei karto tokių cirkų niekur nemačiau, jeigu žmonės dirba savo darbą ir jiems yra įdomus, tai nemanau, kad staiga iš komandos pradeda išeidinėti darbuotojai ir staiga lieka 0 žmonių, tai čia tikriausiai neįmanoma.. Jei žmogus nori išeiti tai gerai, parašo anketą ir laisvas, o taip tai paskatinčiau savo darbuotojus pasilikti ir pasikalbėčiau su visais kodėl jie nori išeiti ir pnš. Be priežasties niekas neišeina, manau, kad jei paklausčiau dėl ko tas žmogus nori išeiti, tai manau, rasčiau bendrą kalbą ir bandyčiau taisyti situaciją, pakeisčiau būtent tai, kas nepatinka žmonėms. 

  • 0
Paveiksliukas

#3
Renatas_Infernus

Renatas_Infernus

    Lrg.lt fanas

  • 256 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 23d 16v 43m 50s
  • MiestasKalvarija
  • Žaidimo nikas:Barnis_Mksliukas
Reputacija: -9
Neutralus

1. Jūsų Vardas_Pavardė ( Žaidime ) -Renatas_Infernus 
2. Jūsų XP kiekis serveryje - 92k
3. Jūsų išžaistos valandos serveryje ( pasižiūrėsite ČIA )Valandu yra 50 nes čia mano naujas acc
4. Jūsų amžius - Greitai bus 14 metų
5. Testo rezultatai ( http://egzaminas.lrg.lt/direktoriu Viso klausimų: 16

Teisingai atsakei: 10
Tavo vidurkis: 63%


SITUACINIAI KLAUSIMAI:

* Kaip elgtumėtės jeigu jūsų nuolat prašytų pakelti rangą ? - Daryčiau veiksmą ir kurie dalyvauja tame veiksme gautu po rangą ir premijas :) O jai vistiek jis zystų darbo rango dėčiau įspėjimą :) Bus rangų sistemą kurioje bus galima pasikelti rangą :)

* Kaip žadat elgtis su savo darbuotojais,ar jūs būsite griežtas vadovas, ar atlaidus ir šiltas? (atsakykite pagal savo charakterį ir pažiūras, nebūtina laikytis klausimo formuluotės, bet privaloma į jį atsakyti)- Labai šiltas nebūsiu nes nenoriu kad darbuotojai įsijaustų ir pradėtų manęs neklausyti :) 

* Kaip vyks pavaduotojo atranka ? - Bus paskelbta anketą į " Vi - Geras Faras " Pavaduotojo postą :) Ir paskui po kiek laiko išrinksiu 3 kandidatus į Geras Faras pavaduotojo postą ir galiausiai bus apklausa TeamSpeak 3 programoje ir kuris man labiausiai patiks atsakius į mano klausimus bus Paskelbtas serverije kad tas žmogus tampa pavaduotoju :) 

* Darbo biudžetas smunką žemyn. Kaip elgsitės kad jį pakeltumėte ? - Aišku, nepasiduosiu kad jis visiškai nusmuktu investuosiu iš savo kišenės pinigų ir prašysiu kitų žmonių kurie gali gal paaukoti Geras Faras darbui bent kiek :)

* Kaip vykdysite atrankas? Kokių atrankų tipų esate sugalvoję ? - Jai tik pateksiu į direktoriaus postą viską parodysiu serverije :) Bet tikrai sugalvojęs esu daug:)

* Jūsų darbas visiškai nepopuliarus, nėra norinčių dirbti, kokiu būdu jūs pritrauksite pas save dirbti žaidėjų ? - Nebūna taip, kad Policijos darbas nebūtų populerus jis visada esa populerus nes esa vienas geriausių darbų serverije o gal net ir geriausias :)

* Iš jūsų darbo staiga pradėjo išeidinėti žaidėjai, kaip sudominsite juos, kad jie pasiliktų, kaip manote, ko trūksta jūsų darbe, kad išlaikytumėt jo populiarumą, kodėl žaidėjai staiga pradėjo išeidinėti? Darysiu daug veiksmo, reidų, kelionių :) Esu sugalvojęs gera vieną eventą Policijos darbuotojams :) Manau tikrai jis patiks visiems darbuotjams ir jie neišeis iš šito darbo :) Padarysiu daug premijų ne labai tokių jau per daug didelių.

 

  • -1

#4
Rokas_Rokeriux

Rokas_Rokeriux

    Mėgstantis rašyt

  • 165 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 6d 7v 24m 37s
  • MiestasPasvalys
  • Žaidimo nikas:Rokas_Rokeriux
Reputacija: 35
Nuostabu!

1. Jūsų Vardas_Pavardė ( Žaidime ) - Rokas_Rokeriux
2. Jūsų XP kiekis serveryje -  48k
3. Jūsų išžaistos valandos serveryje ( pasižiūrėsite ČIA ) 226h
4. Jūsų amžius - 14
5. Testo rezultatai ( http://egzaminas.lrg.lt/direktoriu )63%

SITUACINIAI KLAUSIMAI:

* Kaip elgtumėtės jeigu jūsų nuolat prašytų pakelti rangą ? -Rango pakėlimas priklauso nuo žaidėjo aktyvumo ir pareigų vykdymo, jeigu žaidėjas tik visus daužo su tazeriu, aukštesnio rango nesitikėk. Jeigu labai žmogus nori kad pakelčiau rangą (neįžeidinėdamas), padaryčiau kokį išbandymą arba kokią treniruotę patikrint ar jis tikrai vertas rango pakėlimo. Galvoju apie įdėją padaryti pliusų sistemą, kur kiekvienas žaidėjas turėtų galimybę gauti rangą arba nusiimti esamą įspėjimą. Iš pirmo įspudžio gali atrodyti, jog labai sunku yra gauti rango pakelimą iš manes, tačiau niekada dar taip nebuvo, jog kątik į darbą atėjęs policininkas per dieną tampa komisaru.. Tikrai to vertas žaidėjas bus pastebėtas manęs ir tikriausiai bus pakeltas jo darbo rangas be klausimų.

* Kaip žadat elgtis su savo darbuotojais,ar jūs būsite griežtas vadovas, ar atlaidus ir šiltas? (atsakykite pagal savo charakterį ir pažiūras, nebūtina laikytis klausimo formuluotės, bet privaloma į jį atsakyti)-Esu gan geranoriškas, bet niekada nepamirštu taisyklių ir jų pats laikausi, to paties tikiuosi iš savo darbuotojų. Su darbuotojais elgsiuos taip pat kaip ir jie su manimi (proto ribose) (no homo), jeigu jie bus mandagūs ir elgsis racionaliai, aš taip pat būsiu atlaidesnis ir nuolankus jiems, nepamiršdamas savo kaip direktoriaus pareigų. Kaip ir visuose darbuose, darbuotojų būna darbščių, bei tyngynių, stengsiuos tai sutvarkyt būdamas šiek tiek griežtesnis nei įprastai, tačiau proto ribose žinoma.

* Kaip vyks pavaduotojo atranka ? - Pagal tai, kaip jie įsivaizduoja pavaduotojo pareigas, jeigu jie mano kad pavaduotojas tai visagalis ir gali elgtis neproporcingai nustatymos taisyklėms - sorry, ieškosim kito pavaduotojo. O jeigu iš žaidime esančių žmonių neišsirinksiu pavaduotojo, atliksiu atranka forume, su gan griežtais reikalavimais, ir praktiniais klausimais kurių bet koks neišprusęs žaidėjas neatsakytų. Pavaduotojo atranka nebus iš lengvųjų, tačiau šią vietą gavęs žaidėjas jausis kad tikrai jis yra ypatingas, bei atsiskiriantis nuo paprastų žaidėjų, pagal įdėją, taip ir tūrėtų jaustis direktoriaus pavaduotojas.

 

* Darbo biudžetas smunką žemyn. Kaip elgsitės kad jį pakeltumėte ? -Paraginčiau visus darbuotojus aktyviau bausti nusikaltelius ir nenusižengiant darbo etikai dalinti baudas, bet atrgobinėti (perimti banką)  bei apsaugoti svarbius pastatus, įskaitant užgrobtus objektus, jeigu tokie vyktų. Dar yra galimybė prašyti žaidėjų investuoti į ši darbą kokią nors sumą, atsidėkodamas jiems, galėčiau daugiausiai investavusius žmones patalpinti garbės lentoje arba kažką kito sugalvoti tuo momentu (everybody wins). Blogiausiu atvėju investuočiau iš savo kišenės, kadangi esu direktorius todėl turiu rūpintis savo darbu. Taip po gi, esu atsakingas už biudžeto prižiūrėjimą, tai reiškia, jog nei viena investicija į darbą nepraslys pro mano akis, o jeigu atsitiktų taip, jog tuo momentu nebūčiau prisijungęs, įgaliočiau savo pavaduotoją tuom rūpintis.

* Kaip vykdysite atrankas? Kokių atrankų tipų esate sugalvoję ? -Atrankos vyks žmonių susibūrimais, bei treniruočių organizavimais (DM eventais parodyt jog būsimasis PD galėtų pasipriešinti nusikaltėliams atgrobimuose, taip pat vyktų gaudynių treniruotės, jos skirtos būsimiems PD patikrinti kaip jie gaudytų nusikaltėlius pabegusius iš kalėjimo) bei praktiniais klausimais į kuriuos nėra paprasto logiško atsakymo. Pvz: Kaip elgtumėtes jeigu nusikaltelis kategoriškai atsisako jums talkinti ir priešinasi suimamas, tačiau direktorius jus kviečia neatideliotinam pokalbiui, del kurio neatvykimo galite būti įspėtas? Ir panašūs praktiniai klausimai kurie atskirtų žaidėjus kurie norėtų dirbti PD tik dėl algos ir tazerio panaudojimo, nuo tų kurie tikrai nori dirbti PD ir būtų verti dirbti šį darbą.

* Jūsų darbas visiškai nepopuliarus, nėra norinčių dirbti, kokiu būdu jūs pritrauksite pas save dirbti žaidėjų ? - Atsižvelgus į tai, jog PD nėra sėdimas darbas, manau jog darbuotojų drausmingumas, bei veiksmas pritrauktų norinčių dirbti šį darbą. O jeigu nepritraukčiau žmonių paprastai, padaryčiau pvz: mini eventą (pvz DM) su prizu iš mano kišenės ir darbo vietą, kuris tikrai suviliotų ne vieną norintį. Žinoma, atranka nėra lengva, užtad paprašyčiau jau esančių darbuotojų parašyti viešai nuomonę apie darbą, kad jų nuomonė pritrauktų daugiau suabėjojusių žmonių, kurie dar nėra apsisprendę ar jie norėtų dirbti šį darbą.

* Iš jūsų darbo staiga pradėjo išeidinėti žaidėjai, kaip sudominsite juos, kad jie pasiliktų, kaip manote, ko trūksta jūsų darbe, kad išlaikytumėt jo populiarumą, kodėl žaidėjai staiga pradėjo išeidinėti? Visu pirma, paprašyčiau jų priežasties kodėl jie paliko darbą, jeigu tai dalykinė priežastis (kito darbuotojo įžeidinėjimas) , tada pats susitvarkyčiau su šia problema įspėdamas blogą darbuotoją ir palikusį darbą gražinčiau be anketos. O jeigu priežastis yra ne darbuotojuose, o pačiame darbe, sakykim trūksta veiksmo, tada bandyčiau derinti reikalus ir versti darbuotojus su savo iniciatyva aktyviau dalyvauti gatvėse. Kitu atvėju, jeigu žaidėjas pasiūlo gera darbo įdėją ir išeina iš darbo, dėl to jog jos niekas neįgyvendino, arba jis liko neišgirstas, asmeniškai aš kreipčiaus į aukščiausiuosiu ir bandyčiau tikrai to vertą įdėją įgyvendint. Tačiau, jeigu žaidėjas paliktų darbą del finansinių problemų (nepakankamas užmokestis, arba tiesiog nesiseka rinkti baudas ar įkalinti žaidėjus) tada kompensuočiau trūkumą iš savo kaip direktoriaus kišenės. Manau jog kitų svarbių priežasčių, kodėl žmonės turėtų palikti darbą, neskaitant tiesiog papraso noro dirbti kitokį darbą, nes gal tiesiog nepritampa prie kolektyvo arba darbo standartų, manau nebūtų.

P.S. Atsiprašau už tiek daug rašliavos, tačiau tiesiog suprantu šį darbą kaip labai rimtą, dėl to ir stengiuos


  • 2

baner10.jpg


#5
Mantas_Desper

Mantas_Desper

    Gangsteris

  • 425 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 49d 22v 59m 39s
Reputacija: 248
Intelektualas
1. Jūsų Vardas_Pavardė ( Žaidime ) -Aivaras_Gold 
2. Jūsų XP kiekis serveryje - 25976xp
3. Jūsų išžaistos valandos serveryje ( pasižiūrėsite ČIA )256val.
4. Jūsų amžius - 18 metų.
5. Testo rezultatai ( http://egzaminas.lrg.lt/direktoriu )
Aivaras_Gold išlaikė 94% 2016-04-24 12:02:18
SITUACINIAI KLAUSIMAI:
 
* Kaip elgtumėtės jeigu jūsų nuolat prašytų pakelti rangą ? -Jeigu nuolat prašytų pakelti rangą aš tiesiog duočiau jam žodinį įspėjimą,o jeigu vis pasikartotu ta pati situacija aš duočiau 1 įspėjimą.
 
* Kaip žadat elgtis su savo darbuotojais,ar jūs būsite griežtas vadovas, ar atlaidus ir šiltas? (atsakykite pagal savo charakterį ir pažiūras, nebūtina laikytis klausimo formuluotės, bet privaloma į jį atsakyti)- Žinoma reikia būti tiek griežtu tiek atlaidžiu ir šiltu,nes pvž griežtas būnu tik tada kai manęs neklauso darbuotojai arba grįžtu iš darbo piktas tai būnu irgi biški griežtokas.O atlaidžiu ir šiltu irgi būnu,nes atlaidžiu ir šiltu būnu tik tada kai manęs klauso darbuotojai arba pasiseka darbe ir t.t.
 
* Kaip vyks pavaduotojo atranka ? - Pavaduotojo atranka vyks forume 3 geriausieji pateks į 2 etapą.2 Etape bus apklausa TeamSpeake ir iš ten pateks 1 geriausias kuris ir bus mano pavaduotojas.
 
* Darbo biudžetas smunką žemyn. Kaip elgsitės kad jį pakeltumėte ? -Bandysiu pats investuoti į darbo pelną ir žinoma prašysiu kitų kas galės.
 
* Kaip vykdysite atrankas? Kokių atrankų tipų esate sugalvoję ? -Atrankos dažniausiai vyks forume,o retai vyks žaidime kurių tipai bus tokie:Mini atranka,atranka iki stop,2 greičiausiai atvažiavę bus apklausti per(ts3,žaidimą),rimta atranka.
 
* Jūsų darbas visiškai nepopuliarus, nėra norinčių dirbti, kokiu būdu jūs pritrauksite pas save dirbti žaidėjų ? -Nemanau,kad jis bus nepopuliarus,nes darysiu konkursų būtent savo darbui kur prizai bus nemaži,darysiu treniruočių,kad išmoktu daugiau.
 
* Iš jūsų darbo staiga pradėjo išeidinėti žaidėjai, kaip sudominsite juos, kad jie pasiliktų, kaip manote, ko trūksta jūsų darbe, kad išlaikytumėt jo populiarumą, kodėl žaidėjai staiga pradėjo išeidinėti?Manau,kad tikrai neišeidinės,nes darysiu daug konkursų,treniruočių,pasikalbėjimų.Bet jeigu išeidinės bus ne man blogai o jiems,nes jeigu neišdirbs pakankamai dienų bus įrašyti į juodąjį sąrašą.

  • 10

#6
Erlys

Erlys

    Lrg.lt fanas

  • 255 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 5d 11v 30m 24s
  • MiestasTelšiai
  • Žaidimo nikas:Its_Erlys
Reputacija: 38
Nuostabu!

1. Jūsų Vardas_Pavardė ( Žaidime ) -  Its_Erlys
2. Jūsų XP kiekis serveryje - 53k
3. Jūsų išžaistos valandos serveryje ( pasižiūrėsite ČIA ) 335h
4. Jūsų amžius - 14m.
5. Testo rezultatai ( http://egzaminas.lrg.lt/direktoriu Viso klausimų: 16
Teisingai atsakei: 11
Tavo vidurkis: 69%

SITUACINIAI KLAUSIMAI:

* Kaip elgtumėtės jeigu jūsų nuolat prašytų pakelti rangą ? - Pirmiausia pasakyčiau, kad kiekvienas darbuotojas yra lygus ir rangus galės pasikelti rangų sistemoja kuri bus forume, o jeigu viesvien neklausys duočiau tikrą įspėjimą.

* Kaip žadat elgtis su savo darbuotojais,ar jūs būsite griežtas vadovas, ar atlaidus ir šiltas? (atsakykite pagal savo charakterį ir pažiūras, nebūtina laikytis klausimo formuluotės, bet privaloma į jį atsakyti)-  Jeigu mano darbuotojais bus geri ir aš jiems būsiu geras, o jei blogi aš jiems būsiu griežtas, taip sakant per viduriuka :)

* Kaip vyks pavaduotojo atranka ? -  Anketa į Pavaduotojaus postą bus parašytą forume.

* Darbo biudžetas smunką žemyn. Kaip elgsitės kad jį pakeltumėte ? - Paraginčiau žaidėjus, darbuotojus ir save investuoti į VI Geras Faras.

* Kaip vykdysite atrankas? Kokių atrankų tipų esate sugalvoję ? -   Atrankas esu sugalvojes vygdyti forume, teamspeak'e beto bus ir pačiame serveryje mini atrankų (Mini atrankos vyks į savaite 2 kartus).

* Jūsų darbas visiškai nepopuliarus, nėra norinčių dirbti, kokiu būdu jūs pritrauksite pas save dirbti žaidėjų ? - Žaidėjus prisitraukčiau savo gerumu, nuoširdumu, įdomiomis treniruotėmis tokiomis kaip: Kopimas į everetso kalną, šokimas su parašiutu į nurodytą vietą, šturmas, šokimas nuo aukšto kalno su /baik komanda :)

* Iš jūsų darbo staiga pradėjo išeidinėti žaidėjai, kaip sudominsite juos, kad jie pasiliktų, kaip manote, ko trūksta jūsų darbe, kad išlaikytumėt jo populiarumą, kodėl žaidėjai staiga pradėjo išeidinėti?: Žmones prisitraukčiau su premijomis, treniruotuotėmis, premijomis, didelėmis algomis tik reiks prisižiūrėti, kad nenueiti į minusą :DD

 

 

KREIPKIS JEI REIKIA PAGALBOS                                                            

Pagarbiai Its_Erlys


  • 0

MANO PASIEKIMAI

BUMERIO KLUBO - VADAS

BUVĘS VI - KARO AKADEMIJOS DIREKTORIUS

VI - GERAS FARAS DIREKTORIUS

d330c396bc4a3156f3e9899eb15456c0270.png


#7
Donatas_Nokia

Donatas_Nokia

    Forumo pažiba

  • 1018 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 56d 19v 58m 38s
  • MiestasKaimas.
  • Žaidimo nikas:Donatas_Nokia
Reputacija: 309
Propogandistas

Taigi atėjo laikas išrinkti Policijos Direktorių

 

Rule - Egzaminas neišlaikytas koja pakišo skurdi anketa.

 

Barnis - Egzaminas neišlaikytas, rašydamas tekstą dedi per daug šypsenėlių.

 

Rokas - neišlaikytas egzaminas.

 

Aivaras - Egzaminas išlaikytas anketa trumpą drūtą parašyta gerai.

 

Its - Egzaminas neišlaikytas, anketą parašyta atmestinai.

 

Policijos direktorių tampa Aivaras sėkmės jam :)


  • 4

Paveiksliukas

Paveiksliukas

Paveiksliukas





0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)

Sveikas atvykęs į mūsų garbingą bendruomenę Prisijunk arba Užsiregistruok