Pagaliau! Mūsų komanda baigė kurti taip ilgai lauktą laikraštį.
Smagaus skaitymo
Žaidimo atsakymus rašykite komentaruose ![]()
Pagaliau! Mūsų komanda baigė kurti taip ilgai lauktą laikraštį.
Smagaus skaitymo
Žaidimo atsakymus rašykite komentaruose ![]()
As pamates jos parasa nebenoriu irtos lrg naujienos.
http://forumas.lrg.l...lis-dėl-forumo/
supranti gi ![]()

Metas pridusti
Matau tu agresyvus baxuras tj karoce taisykles tokios:
Savo adress nesakysiu, nebent esi sliuxa ir vazineji pagal adress
Jei nori apgint savo pateles garbe gali iskviest mane i mirtyna dvikova tarkim San-Fierre prie WangCars tau patogiu laiku ![]()
Nebandyk filtruot savo bazar nes pralaimesi, as trollinu since 2008, o tai daug anksciau nei tavo facking parase nurodytos datos.
:DDDDDDDDDDDDDD koks stumikas blmb, šitų išskaitau.
Dėl laikraščio tj y, kas man patiko - tai tas dizainas , t.y. ta svetainė , patrauklu akiai, o visa kita nepasirodė įdomu. Eventas , kas per krizė kai apie eventus į laikraštį rašoma ? Tuo labiau , čia man primena mokyklą , kadangi mūsų mokyklos prezidentas yra didelis savanaudis , t.y. visus nuopelnus prisiema sau. Ką noriu pasakyt , kad tas eventas seniai sugalvtas , gal reikėjo rašyt, ne , kad sugalvojo , o kad prikėlė ar kažką panašaus. Interviu - Interviu nėra taip daromi. Čia grynai per sampą susišaudžiau žmogų , pakeičiau nickus ir viskas. Nekažką atrodo, kai per "interviu" kalba savo žargonu, ar esat kada kalbėję į kamerą ar radijoj ar dar kur nors ? Ten žmonės nevartoja kasdieninių kvailų žodelių. Toks pasakymas , "nu kaip čia pasakysi..." ar panašiai yra labai '' neinterviuniški " ( Čia mano naujas žodis ). Tai ye... interviu sucks. Paskui paskutinių puslapių net nežiūrėjau , nes žinojau , jog jie padaryti tik taip kaip mano sena futbolo komanda. Kad būtų kas nors įkišta dėl skaičiaus. Ai , rimtai , klubas. Nesupratau kuo išskirtinis vaginų klubas. Kažkaip keista , kai klubas kurį gaidindavo , kur buvo pilna lenkų dabar skelbiamas kaip sugrįžęs ir didingas. Nemanau , kad kas nors dabar skelbtų ,jog SSRS sugrįžo su trenksmu, užmestų stalino selfie ir taškytūs iš džiaugsmo.
Aš tos pačios nuomonės , kad geriau negu nieko, bet kur tobulėt yra labai daug.
![]()
|
Serverio plėtra →
MTA darbai →
Ligonines Interjeras By YuribmapsTemą pradėjo Ernestas_Samsung , 26 Feb 2016 |
|
|
|
![]()
|
Serverio valdžia →
Samp serverio VIP'ai →
VIP papeikimų/pagyrimų archyvas →
PapeikimasTemą pradėjo "Gangster" , 05 Apr 2015 |
|
|
|
![]()
|
Kita →
Šiukšlynas →
Yuri_Boykas Serverio +Rep Meistras!Temą pradėjo Ciuvas. , 12 Feb 2014 |
|
|
|
![]()
|
Serverio valdžia →
Serverio administracija →
Papeikimų archyvas →
Papeikimas Yuri_BoykasTemą pradėjo Tomas_Demon , 01 Jan 2014 |
|
|
|
![]()
|
Serverio valdžia →
Serverio administracija →
Papeikimų archyvas →
Peikiu Yuri_BoykasTemą pradėjo Paulius_King , 05 Sep 2013 |
|
|
0 nariai(-ių), 1 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)