1. Ką blogo padarė šis moderatorius / administratorius ?Aš normaliai parašiau kad aš be c-bug kietas tolaiu pamatysit foto
2. Jūsų Video/Foto įrodymai :http://www.part.lt/p...6a3d5665475.png
Change

17 April 2016 - 16:21 PM
Džiaukis kad ss nepadarau nes tu kaip kick dedi iškarto crash gaunu ir nespeju kad tu čia kickini išviso jokiu čytu neturiu viska ištrynęs mod naudoju ir ENB o ENb pašalina sobeita išviso cytus man ištrynė viska tu suprnati mažas vaikas esi kad star uždėjau ir į jailą vežiau tu kick dėjai tipo išjunk nors neturiu ką išjunkt
17 April 2016 - 16:28 PM
Džiaukis kad ss nepadarau nes tu kaip kick dedi iškarto crash gaunu ir nespeju kad tu čia kickini išviso jokiu čytu neturiu viska ištrynęs mod naudoju ir ENB o ENb pašalina sobeita išviso cytus man ištrynė viska tu suprnati mažas vaikas esi kad star uždėjau ir į jailą vežiau tu kick dėjai tipo išjunk nors neturiu ką išjunkt
pailsek nuo samp bisky matau saules nemates
17 April 2016 - 16:56 PM
Barni, žodis " Berašti " rašosi kitaip - Beraštį. Stumdamas ant Edvos temoje stumi ant savęs?
Išvis, papeikimas ant tiek keistas, kad neturiu žodžių... Edva tau tiesiog neįvardijo į kokį servą nueit. Kiek visi žino, net Algirdas LRG žaidėjus į savo servą kviečia teisėtai, gavęs Pgr. leidimą, so?
17 April 2016 - 17:50 PM
Beraštis beraščiu kitus vadina. Nebloga situacija, verta dėmėsio, tačiau, kad ir kaip bebūtų, Barnis parašė gerą papeikimą, kadangi moderatorius neturi pasiduoti provokacijai ir pamiršti apie įžeidinėjimą kitus. Kalbu apie "Sako "ir aš be c-bug kietas"... Tu durnas. Aš turėčiau d'eagle, tave ant greičio sušaudyčiau". Nepatingėjau ir pataisyti Edvos tekstą. Nesvarbu, kad Edva dar perskaityti nesugebėjo ką Barnis parašė... Kadangi Edva įžeidė žaidėją ir pasidavė Barnio provokacijai, jis nusipelnė įspėjimo.
Edva_Grey || 1 postas || Šiaip tu dabar pats free postinai, tad tu labiau nusipelnei įspėjimo, nei Barnis.
Barnis_Mksliukas || 2 postas || Galėjai bent jau normaliau parašyti, nesuvelti viską į vieną ir kartoti tuos pačius žodžius ne vietoje.
Edva_Grey || 3 postas || Pasakė tas, kuris daugiau praleidžia laiko prie kompiuterio.
Mark_Antony || 4 postas || Šiaip jie abu viens ant kito bando užstumti, tačiau niekaip nepavyksta - tiek Barnis, tiek Edva rašyti nemoka. Taip pat Barnis nepeikia dėl to, kad sakė nueiti į kitą serverį, o dėl to, kad įžeidinėja, kiek supratau. Taip pat ne pirmas nusiskundimas gautas, kad Edva išvenginėja jail'o kick'indamas lauk žaidėją, kuris jį vežą į kaliūzę.
=============================================================================================================
=============================================================================================================
Temos kurios gali Jums patikti ir yra susijusios su šiais raktažodžiais: adas
![]() ![]() |
Serverio plėtra →
Samp serverio idėjos →
Įgyvendintos/Atmestos serverio idėjos →
Reporteriams Prideti Stai Toki Transporta.Temą pradėjo Justas_Petras , 20 Aug 2013 ![]() |
|
![]()
|
1 vartotojai(-ų) skaito šią temą
0 nariai(-ių), 1 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)
Sveikas atvykęs į mūsų garbingą bendruomenę Prisijunk arba Užsiregistruok