Esu jau unbaninta bet dingo 5 mln ir namas...
Turtingos tos naujokės, nu negaliu... ;D
Nepagailėsim laiko ir iš beno palaukti įrodymus - dar 24val pridėsiu, kadangi gaila man biški Virgio...
=============================================================================================================
=============================================================================================================
Nepagailėsim laiko ir iš beno palaukti įrodymus - dar 24val pridėsiu, kadangi gaila man biški Virgio...
SORRY UŽ OFF TOPIC. BET TURBŪT THIS MADE MY DAY
.
" pradejei sakei kad kai pagausi suvazinesi mane su traukiniu bet nepagavai tada nubegai prie hp as vel atbegau issitraukiau bazuka tave susprogdinau tada tu isbegai is ligonines issitraukei irgi bazuka vel mane nusovei tada as paozinau tave virgiui ir taip tu gavai bana"
Nėra serve traukinių jmj xd
Blm Algirdai nedaryk gėdos ir rakink šitą temą, krč jau gali Benui duot /zvaigzde trolis, nes matau, kad tu tiki viskuo ką rašo žmonės xdd
Nėra serve traukinių jmj xd
Blm Algirdai nedaryk gėdos ir rakink šitą temą, krč jau gali Benui duot /zvaigzde trolis, nes matau, kad tu tiki viskuo ką rašo žmonės xdd
Krč žmonės kuriam LRG komedija ir duodam Benui pagrindinį vaidmenį.
O šiaip Virgis pats kaltas įrodymų negaves banina. Aš tai išvis neprašyčiau jokių įrodymų dabar kai situacija visa labai aiški.
Šiaip ji manau tikrai turėjo tuos pinigus, nes Agnė 51mln laimėjo loterijoj tai man dar davė 2,65mln tai Sofijai daugiau turėjo duot kaip sesei. Krč logus žiūrėt reiktų, bet kadangi Geimeris lėtas yra tai čj jau tu logų nebėr.
Krč tema lock, teisėjas p. Smithas išsprendė byla.
Šį pranešimą redagavo Patrick_Smith: 11 April 2016 - 18:14 PM
eeeee saika:D:D:D:D:D:D:D:D:D taigi as prikolinau viska ka parasiau tam komentare pzd is kur jus islinde kad nesuprantat prikolu :D:D:D:D krc NETURIU AS JOKIU IRODYMU NIEKO NEMACIAU IR NEGIRDEJAU VIRGIS NEKALTAS
sorry daugiau taip nejuokausiu nes cia ziuriu kad nelabai man gaunas
pasiruošęs
eeeee saika:D:D:D:D:D:D:D:D:D taigi as prikolinau viska ka parasiau tam komentare pzd is kur jus islinde kad nesuprantat prikolu
:D:D:D:D krc NETURIU AS JOKIU IRODYMU NIEKO NEMACIAU IR NEGIRDEJAU VIRGIS NEKALTAS
sorry daugiau taip nejuokausiu nes cia ziuriu kad nelabai man gaunas
Virgis gauna įspėjimą už įrodymų neturėjo - sulyg kiekvienu nubaudimu privaloma juos turėti vaizdine medžiaga (ss arba video).
Dėl Sofijos praradimo - visi turtingi šiais laikais, nepagailės Agnė dar tau sumokėti, nes nematau tavo pirmiau esančios fotkės, kur tu turėjai tuos pinigus.
![]() ![]() |
Serverio valdžia →
Serverio Nesusipratimai →
Unban anketos →
Unban ChiTemą pradėjo Chicago Bulls , 11 Apr 2021 ![]() |
|
![]()
|
|
![]() ![]() |
Serverio valdžia →
Unban anketos →
Unban Renatas_InfernusTemą pradėjo Renatas_Infernus , 14 Mar 2018 ![]() |
|
![]()
|
|
![]() ![]() |
Serverio valdžia →
Unban anketos →
Anketų archyvas →
Unban Saimonas_JakubauskasTemą pradėjo Saimonas_Jakubauskas , 12 May 2016 ![]() |
|
![]()
|
|
![]() ![]() |
Serverio valdžia →
Unban anketos →
Anketų archyvas →
Unban Ignas_GangsterTemą pradėjo Ignas_Gangster , 04 May 2016 ![]() |
|
![]()
|
|
![]() ![]() |
Serverio valdžia →
Unban anketos →
Anketų archyvas →
UnbanTemą pradėjo M'Antony , 01 May 2016 ![]() |
|
![]()
|
0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)