Gerai. Pabandysiu pakeist kai kurių žmonių nuomonę šiuo klausimų , kadangi gaila , kai visai normalūs žmonęs ( išsiviystę ( atrodo ) ) šneka visiškai negalvodami. * perjungia kanalą į LNK žinias *.
Tai va, dabar jūs visi šikat , kad prarasit kažką. Gerai , prarasist , bet koks įdomumas kai jau viskas yra ir nėra ko prarast ? DIrektoriai / vipai / kreditai / adminai išliks, taigi kodėl tiesiog nepradėjus visko iš naujo su normaliais tikslais ? Koks dabar jūsų tikslas ? Dabar LRG galim įsivaizduot kaip didelę juodą skylę kur yra visi tie milijonieriai , šalia tos juodos skylės žvėjoja tokie kaip aš , kurie turi vieną mašiną už 150k, ir 50k grynais. Mes žvėjojam , kad gautumėt eurų ir būtų " smagiau žaist " , bet jus nepamirškit dėl ko sampas vis dar kažkiek juda ir yra žaidžiamas . Tikrai ne dėl to , kad jūs virtualios pinigus kauptumėt. Kadangi jūs verkiat , kad pabėgs žaidėjai. Tai va kai serveryje žaidžia 30 žaidėjų , iš tų 30 visi turi jau gan gerų pažystamų. Ok , Edva neturi , bet visvien. Edva tikrai išliks , nes yea.... Tai va , jūs tikrai neišeisit jei jūsų pažystami " DRAUGAI " pasiliks ir sakys , nafik , man kaip tik įdomiau , kai yra taip. Taigi jei maždaug 15 žmonių WIPE bus fainas dalykas , jūs neturėsit kito pasirinkimo , kadangi lošt kitam serve be savų bus neįdomu, o sampą mest irgi bus nelengva po tiek praleistų valandų, taigi visi žinom , kad jūs lošit , nesvarbu kas bus. Man konkrečiai paaiškinkit ko jums gaila ? Litų ? Oj, eurų ? Koks skirtumas , susikrausit vėl tuos eurus, turėsit galimybę atsidurt lrg topuose , bus gi visko , turėsit galimybę susirast normaliai darbą , pradėt viską nuo nulio SU VISAIS. Ne vieni jūs viską prarasit , visi viską praras, baikit galvot vien apie savę , suprantu , kad čia lošia dauguma lenkų , bet lenkai iš dalies - lietuviai , tai ta kruopelytę normalios lietuvybės parodyt čia , ir galvokit ne tik apie save , bet ir apie tai kas vyksta aplink jus. Dq.
Be to , wipe būtų nauja pradžia viskam , jei dar uždarytų serverį dienai ar kiek ten , sukeltų naujų mapp darbų , sistemų , būtų tik fainiau. Galvokit apie ateitį , ne tik apie dabartį.