Edva čia gi ne tikra kova buvo labai daug nusileidau tau jeigu būčiau norėjąs būčiau paėmęs tave labai sausai
Change
Turnyras Vyksta Iš Naujo Tema Yra Jau Sukurta.
Autorius
Mantas_Desper
, Mar 21 2016 23:49 PM
Jei gerai šaudysi tai ir win
03 April 2016 - 01:47 AM
Kita kart kai darysi turnyra kazka panasaus i sita, tai jei noresi padaryt tvarkingai ir normaliai daryk serijomis ji, ne per dvi dienas viska uzbaigt, o per savaite ar net ilgiau, tada visus lengviau sugaudyt o ir laika gali koreguoti, beto kadangi cia sou serveris o ne koks rimtas, tai atitinkimai tokiam turnyre turi but ir sou, pvz kaip as darydavau. Budavo 30-40 ziurovu per kovas, per teamspeaka pristatymai su dainom ir t.t tada susidomejimas zymiai didesnis
Turnyras kurio niekas nebepakartos.
http://forumas.lrg.l...t-man-stndaing/
Eilėraštis apie Arrel_Grant:
"DDosinu aš gan dažnai, nes man patinka tai labai.Anglijoj aš gyvenu, pasislėpęs nuo visų.Jei nesislėpsiu aš dažnai, gausiu pliuchą amžinai." - by A.V.
03 April 2016 - 03:02 AM
Kita kart kai darysi turnyra kazka panasaus i sita, tai jei noresi padaryt tvarkingai ir normaliai daryk serijomis ji, ne per dvi dienas viska uzbaigt, o per savaite ar net ilgiau, tada visus lengviau sugaudyt o ir laika gali koreguoti, beto kadangi cia sou serveris o ne koks rimtas, tai atitinkimai tokiam turnyre turi but ir sou, pvz kaip as darydavau. Budavo 30-40 ziurovu per kovas, per teamspeaka pristatymai su dainom ir t.t tada susidomejimas zymiai didesnis
Pritariu Valitkoniui!
03 April 2016 - 08:08 AM
kad jai ateina koks 1 ziurovas paziuret desperis ji iskart kickina...
03 April 2016 - 09:01 AM
Dėkui už tikrai gera patarimą,beje gal norėtum padėti.
kad jai ateina koks 1 ziurovas paziuret desperis ji iskart kickina...
Tie kurie buvo atėjo jiem buvo negalima kiti galėjo eiti .
0 vartotojai(-ų) skaito šią temą
0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)
Sveikas atvykęs į mūsų garbingą bendruomenę Prisijunk arba Užsiregistruok