Turnyras vyks iš naujo tema yra sukurta.Beje primenu šitas turnyras nebus koks buvo nesamonė o bus tikrai geras manau patiks jums
Change
Turnyras Vyksta Iš Naujo Tema Yra Jau Sukurta.
Autorius
Mantas_Desper
, Mar 21 2016 23:49 PM
Jei gerai šaudysi tai ir win
22 March 2016 - 09:50 AM
1. Jūsų nick`as čempionate?: 6Shironeko9
2. Ar pakvietėte mane į skypę?: Taip
3. Ar tikrai galėsite dalyvauti šiame čempionate?: nepažadu, bet turėčiau galėti.
=============================================================================================================
=============================================================================================================
22 March 2016 - 10:43 AM
1. Jūsų nick`as čempionate?: LaEmiliz
2. Ar pakvietėte mane į skypę?: Jau turiu.
3. Ar tikrai galėsite dalyvauti šiame čempionate?: Taip.
2. Ar pakvietėte mane į skypę?: Jau turiu.
3. Ar tikrai galėsite dalyvauti šiame čempionate?: Taip.
22 March 2016 - 10:54 AM
1. Jūsų nick`as čempionate?: White Tiger (白虎)
2. Ar pakvietėte mane į skypę?: Turite mane
3. Ar tikrai galėsite dalyvauti šiame čempionate?: Taip
2. Ar pakvietėte mane į skypę?: Turite mane
3. Ar tikrai galėsite dalyvauti šiame čempionate?: Taip
Dabar esu : Serverio Super administratorius
Mano pasiekimai: 2 kartus buvęs LRG TeamSpeak'o administratorius, 2 kartus buvęs LRG TeamSpeak'o moderatorius, 7 kartus buvęs rinktinis Administratorius, 7 kartus buvęs rinktinis Moderatorius, 4 kartus buvęs V.I.P., buvęs Ugniagesių direktorius, 2 kartus buvęs Picerijos direktorius, 2 kartus buvęs Taksistų direktorius, buvęs Radistų direktorius, 2 kartus buvęs Dylerių direktorius, 2 kartus buvęs Policijos direktorius, buvęs Ukininkų direktorius, buvęs Medikų direktorius, 3 kartus buvęs Mechanikų direktorius, buvęs Fūristų direktorius, buvęs paskutinis "Tulpiniai" gaujos lyderis, buvęs klubo "Kauno Daktarai" lyderis, buvęs klubo " .: Los Santos Vagos :. " lyderis, serverio žaidėjams išdalinau virš 5 milijonų kai nebuvo sugadinta ekonomika.
22 March 2016 - 12:25 PM
Man tai nėra svarbu kada bus , bet kita savaite šeštadieni sekmadieni butu pats gazas nes nespės taip greit net žaidėju nrml susirinkt - geriausias variantas po velyku
1. Jūsų nick`as čempionate?: Gedas_Tomkus
2. Ar pakvietėte mane į skypę?:
3. Ar tikrai galėsite dalyvauti šiame čempionate?: Tai aišku
1 vartotojai(-ų) skaito šią temą
0 nariai(-ių), 1 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)
Sveikas atvykęs į mūsų garbingą bendruomenę Prisijunk arba Užsiregistruok