http://steamcommunit...61198082837427/
Change
25 May 2016 - 13:25 PM
kada 5v5 kada 5v5 kada 5v5
Ko tu siulai vis savo ta "5vs5". Niekas nenori eiti. Koks tikslas eiti? Pasakyk tu man.... Nuk eistas esi. Matau demesio trukumas...
Dabar esu : Serverio Super administratorius
Mano pasiekimai: 2 kartus buvęs LRG TeamSpeak'o administratorius, 2 kartus buvęs LRG TeamSpeak'o moderatorius, 7 kartus buvęs rinktinis Administratorius, 7 kartus buvęs rinktinis Moderatorius, 4 kartus buvęs V.I.P., buvęs Ugniagesių direktorius, 2 kartus buvęs Picerijos direktorius, 2 kartus buvęs Taksistų direktorius, buvęs Radistų direktorius, 2 kartus buvęs Dylerių direktorius, 2 kartus buvęs Policijos direktorius, buvęs Ukininkų direktorius, buvęs Medikų direktorius, 3 kartus buvęs Mechanikų direktorius, buvęs Fūristų direktorius, buvęs paskutinis "Tulpiniai" gaujos lyderis, buvęs klubo "Kauno Daktarai" lyderis, buvęs klubo " .: Los Santos Vagos :. " lyderis, serverio žaidėjams išdalinau virš 5 milijonų kai nebuvo sugadinta ekonomika.
27 May 2016 - 14:35 PM
Ko tu siulai vis savo ta "5vs5". Niekas nenori eiti. Koks tikslas eiti? Pasakyk tu man.... Nuk eistas esi. Matau demesio trukumas...
bijai 5vs5 nes prapisti bijai?
✵ Jei norite kalbėti apie mane, kalbėkite su manimi, o ne už mano nugaros. Už nugaros kalba žiurkės, akis į akį kalba žmonės, jei gimėte žmonėmis, netapkite žiurkėmis ✵
29 May 2016 - 09:04 AM
6_Shironeko_9
Tačiau tiksliai nežinau. Įdomu kada tai vyks, gal galėsiu.
=============================================================================================================
=============================================================================================================
23 June 2016 - 21:57 PM
Su LRG.LT jau nuo 07 Bal 2013 Buves Medikų direktorius.Buves Gaisrininkų direktorius (2x).Buves Carleone direktorius.
23 June 2016 - 23:02 PM
OMG, it's REAL
Mano pasiekimai: 2 kartus buvęs LRG TeamSpeak'o administratorius, 2 kartus buvęs LRG TeamSpeak'o moderatorius, 7 kartus buvęs rinktinis Administratorius, 7 kartus buvęs rinktinis Moderatorius, 4 kartus buvęs V.I.P., buvęs Ugniagesių direktorius, 2 kartus buvęs Picerijos direktorius, 2 kartus buvęs Taksistų direktorius, buvęs Radistų direktorius, 2 kartus buvęs Dylerių direktorius, 2 kartus buvęs Policijos direktorius, buvęs Ukininkų direktorius, buvęs Medikų direktorius, 3 kartus buvęs Mechanikų direktorius, buvęs Fūristų direktorius, buvęs paskutinis "Tulpiniai" gaujos lyderis, buvęs klubo "Kauno Daktarai" lyderis, buvęs klubo " .: Los Santos Vagos :. " lyderis, serverio žaidėjams išdalinau virš 5 milijonų kai nebuvo sugadinta ekonomika.
01 July 2016 - 19:16 PM
Sveiki. Senai matyti, senai girdėti. Sukūriau vaizdo įrašą iš vieno CS GO competetive matcho.
Gal kada rasim dar progą, nepatingėsiu vėl sumontuoti.
Dalyvavo Deivis_Music, Augis_Swatt, Saulius_Epic ir aš.
TIkiuos jum patiks.
P..s. atsiprašau už mzuikėlę, kuri jum galimai nepatiks. Tiesiog man maloniau su ja žaisti.
Gero žiūrėjimo.
02 July 2016 - 14:41 PM
užsiraso prie nicko "Sayijan", bet crosshair placement ir movement kaip pas mangusta
02 July 2016 - 17:04 PM
užsiraso prie nicko "Sayijan", bet crosshair placement ir movement kaip pas mangusta
+rep pritariu. reakcijos nėr pas jų vpš
✵ Jei norite kalbėti apie mane, kalbėkite su manimi, o ne už mano nugaros. Už nugaros kalba žiurkės, akis į akį kalba žmonės, jei gimėte žmonėmis, netapkite žiurkėmis ✵
02 July 2016 - 18:13 PM
Na. Nežinau kaip jie, bet aš tikrai geriau šaudau, nei kad tam vaizdo įraše pasirodžiau. Man dėmėsys blaškėsi per jų pokalbius. Bet ir nesiskundžiu šiaip. Vis įdomiau taip žaisti, nei visi rimtai žiūrėdami į žaidimą šaudo ir nervinas.
02 July 2016 - 22:36 PM
10 July 2016 - 21:23 PM
Temos kurios gali Jums patikti ir yra susijusios su šiais raktažodžiais: cs go
|
Kita →
Šiukšlynas →
Cs:go Skinai FreeTemą pradėjo Sezer , 11 Dec 2015 cs go |
|
|
1 vartotojai(-ų) skaito šią temą
0 nariai(-ių), 1 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)
Sveikas atvykęs į mūsų garbingą bendruomenę Prisijunk arba Užsiregistruok