Idėja Del Mašinu Peregistravimo - Samp serverio idėjos - LRG.LT - Išlik ištikimas tam nuo ko pradėjai

Peršokti prie turinio

Change
Nuotrauka

Idėja Del Mašinu Peregistravimo

ideja3

• Please log in to reply
10 atsakymai į šią temą

Wilius_Gondza

Wilius_Gondza

Gerbiamas

• 310 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 6d 21v 10s
Reputacija: 28
Nuostabu!

Sveiki, tikriausiai jau supratote iš pavadinomo apie ka aš kalbu.. Automobiliu/motociklu peregistravimas.

Taigi iždėstysiu minti: Tarkim turi antra automobili, o pirmo ne.. tu nori kad antrasis automobilis butu pirmasis(tai labai apsimoketu dyleriams) Nes jie kaip prekiauja automobiliais nežino kurio numerio žaidejau norės (pirmo ar antro).. Taigi siulau padaryti tarkim kad ir pas mechanikus arba regitroje(VM) vieta kur galima butu persirašyti automobilius.

Dar viena tokia mini idėja.. Manau pastbejote kad dauk kas nepereidinėja technikines, o aš siulyciau padaryti garaža, tarkim garazelis, pakelejas ant jo užvarote automobili, nueinate i koki nors pastata ir ten užregistruojate ir pereinate technikine. (+galite tarkim už 10000eur pasidaryti vardinius numerius). 

Už/Prieš komentaruose.

stats.php?id=15&img=1

• 0

Edvinas_Ramanas

Edvinas_Ramanas

(͡° ͜ʖ ͡°)

• 1175 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 56d 1v 40m 4s
  • MiestasVilnius
Reputacija: 570
Mylimas

Už. Technikine ir dabar galima pasidaryt pas mechanikus, tik jos niekas nedaro. Reik padaryt kad policija baustu už vairavimą be jos. Galima padaryti kad kai perki mašiną, galima būtų pasirinkti kokio ID nori, papraščiausias sprendimas būtų manau.

• 0

26.gif

- "One thing you wanted to happen is often the best thing that never happened" : ) 

Washas

Washas

Tvirtas narys

• 222 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 5d 3v 31m 21s
  • Žaidimo nikas:Minde_Sakyk
Reputacija: 65
Monstras
Žiauriai gera idėja, patiko man. Mldc Wiliau.
  • 0

693fd8e83417d2e594dda06a676f12a0253.jpg

Russo

Russo

Meme 'n corgi lord

• 1962 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 16d 2v 31m 43s
Reputacija: 361
Savas veidas

Šitos idėjos nepavyks įgyvendinti, nes LRG mašinų sistema yra labai susibuginus, o ypač po antros mašinos įdėjimo - reikia visą mašinų sistemą perrašyti, nes ji yra nenormaliai buginta - idėja gera, bet ne šitam serveriui.

• 0

♪ Deivis'Music ♫

♪ Deivis'Music ♫

ヌジャベス

• 1520 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 58d 6v 46m 31s
  • MiestasHonolulu, Hawaii, USA
  • Žaidimo nikas:Deivis_Music
Reputacija: 730
Mylimas
Dėl vardinių numeriu - didelis UŽ.
  • 0

ImG1Cmk.png

76561198244016896.pngAddFriend.png

Dabar esu : Serverio Super administratorius

Mano pasiekimai: 2 kartus buvęs LRG TeamSpeak'o administratorius, 2 kartus buvęs LRG TeamSpeak'o moderatorius, 7 kartus buvęs rinktinis Administratorius, 7 kartus buvęs rinktinis Moderatorius, 4 kartus buvęs V.I.P., buvęs Ugniagesių direktorius, 2 kartus buvęs Picerijos direktorius, 2 kartus buvęs Taksistų direktorius, buvęs Radistų direktorius, 2 kartus buvęs Dylerių direktorius, 2 kartus buvęs Policijos direktorius, buvęs Ukininkų direktorius, buvęs Medikų direktorius, 3 kartus buvęs Mechanikų direktorius, buvęs Fūristų direktorius, buvęs paskutinis "Tulpiniai" gaujos lyderis, buvęs klubo "Kauno Daktarai" lyderis, buvęs klubo " .: Los Santos Vagos :. " lyderis, serverio žaidėjams išdalinau virš 5 milijonų kai nebuvo sugadinta ekonomika.

Arnoldas_Samp

Arnoldas_Samp

Savas

• 132 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 2d 5v 59m 37s
  • Žaidimo nikas:Arnoldas_Samp
Reputacija: -11
Šiukšlė

uz gera ideja 

• 0

Jake_Johnson

Jake_Johnson

Pastumdėlis

• 27 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 12v 39m 16s
  • Žaidimo nikas:Jake_Johnson
Reputacija: 4
Neutralus

Šį pranešimą redagavo Deft_Deivis: 04 March 2016 - 20:59 PM
Žinutėse negali būti viena šypsenėlė ar vienas žodis. - įspėtas

• 0

Samp_Tevas

Samp_Tevas

Forumo dvasia

• 2799 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 58d 17v 34m 49s
  • Žaidimo nikas:Samp_Tevas
Reputacija: 1504
Mylimas

Šitos idėjos nepavyks įgyvendinti, nes LRG mašinų sistema yra labai susibuginus, o ypač po antros mašinos įdėjimo - reikia visą mašinų sistemą perrašyti, nes ji yra nenormaliai buginta - idėja gera, bet ne šitam serveriui.

Nezinau kaip del susibuginimo :D ... Man atrodo normali ta masinu sistema.

Del perdarymo laiko tiek uztruktu, tiesiog yra kaip yra pades DIDELIS DONATE :D

• 4

Paveiksliukas

KARTOKITE 100 KARTU: LRG GERIAUSIAS SERVERIS! IR ĮVYKS STEBUKLAS!

Darau atnaujinimus būsimo 100 žaidėjų rekordo proga !!!

Pramerk akis, pažvelk aplink.

Ar nejauti, kad rytas šis Kitoks nei vakarykštis?

Nusišypsok ir pasveikink LRG Draugus!!!

Aidas_Urba

Aidas_Urba

Isijautęs

• 79 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 2d 20v 35m 46s
Reputacija: 112
Mėgstamas

manau tai lengvai padaroma, tik reikia susitarti su pd direktoriais kad idetu baudima uz tai kad vaziuoja be tecnikines ir neissipirke numeriu, arba paprastu arba vardiniu. manau kad kai nusiperki masina ant numeriu turetu rasyti "neregistruota", tada policija iskarto matytu kad masina dar neregistruota ir galetu bausti.

Mechanikai privaletu priregistruoti masinas, netgi butu gerai padaryti toki sarasa mechanikam kuriame butu surasyti visi zaidejai kuriu masinos neregistruotos, tada mechanikai galetu rasyti ir siulyti zaidejam prisiregistruoti masinas. numerius sugeneruotu sistema automatiskai tokius kaip lietuvoi "ABC:123" o vardinius pasirinktu zaidejas. Taip papilnetu ir masinu sistema, ir mechaniku darbas, ir pd darbas, ir idomumas zaisti.

• 1

Edvinas_Nezinomas

Edvinas_Nezinomas

Lrg.lt fanas

• 271 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 3d 2v 3m 36s
  • MiestasLietuva.Vilnius
  • Žaidimo nikas:Edvins_Nezinomas
Reputacija: 89
Mėgstamas
Už gera ideja man patiko idomu ar įgyvendins
  • 1
Paveiksliukas

Paveiksliukas

Mikis_Man

Mikis_Man

Mėgstantis rašyt

• 181 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 5d 20v 8m 22s
  • MiestasKlaipėda
  • Žaidimo nikas:Mikis_Man
Reputacija: 102
Mėgstamas
Tikrai puikios idėjos aš už
  • 0

1 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 1 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)

Sveikas atvykęs į mūsų garbingą bendruomenę Prisijunk arba Užsiregistruok