1. Ką blogo padarė šis moderatorius / administratorius ? Užgrobiau bokso sale tai jis ten atėjas pradėjo man grasint kad dar karta ji nušausiu tai jis mane užjailins tai padare /gps atsitelino i bokso sale vėl ir kaip atėjo nušoviau užjailino.
2. Jūsų Video/Foto įrodymai :
Change

14 February 2016 - 14:06 PM
14 February 2016 - 14:17 PM
Nuo kada sporto salė gali būti užgrobta? Nesąmonė... Kiek aš žinau,kad galėtum užgrobti pastatą turi būti direktorius, o sporto salė tikrai jo neturi ir niekada neturės...
Bet deja, papeikimas gali būti priimtas,nes jis nemoka baudimo.ir kažin ar išvis turi įrodymus..
Mušimasis/šaudymas ligoninės, banko arba sporto salės viduje - /jail 30 min. Priežastis (pagal situaciją) - [***].
14 February 2016 - 14:17 PM
as jailinau pries kai tu pasakei kad užgrobi ir pats primeti kaškuo kuo nesi......
Aš noriu įrodymų.
=============================================================================================================
=============================================================================================================
14 February 2016 - 14:23 PM
taigi matosi ss jo as ji jailinu jis tik po jailo parase kad uzgrobe.
Man įrodymų, kad jis kažką nušovė prieš grobiant.
Temos kurios gali Jums patikti ir yra susijusios su šiais raktažodžiais: Sėkmės
![]() ![]() |
Kita →
Šiukšlynas →
Keleivių Pervežimas - Taxi Renkamas PavaduotojasTemą pradėjo ^^Lietuva^^ , 27 Jan 2018 ![]() |
|
![]()
|
1 vartotojai(-ų) skaito šią temą
0 nariai(-ių), 1 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)
Sveikas atvykęs į mūsų garbingą bendruomenę Prisijunk arba Užsiregistruok