Sveiki. Žinau, kad daugumai mano nikas nieko nesako. Bet einam iškart prie temos. Kaip iš Pavadinimo supratot, esu čia senbuvis bet nedažnas lankytojas jau daug laiko. Iki šios dienos. Atėjau į servą šiaip pažiūrėt kas kaip. Pamačiau vieną seną žaidėją Martis_Martini. Iškart pagalvojau, o kas dar iš tų senesniu laikų lošia (Šneku apie Los-santos.lt laikus) Atėjau į forumą ir, kaip nekeista daug pažystamų veidų pamačiau Keletas iš jų tai - Aistė, Gintarė_Žilionytė, Andrius_Valitkonis, Abu Tomkai, Lukas_Elsy ir pnš. Jei jie pamatys šią temą, tai aš su vienu (irgi senbuviu) žaidėju Povilas_Vengalis sumanėm kad reikėtų bent kelis Los-Santos.lt laikų žaidėjus surinkt ir bent vienam kartui prisimint kaip buvo ankščiau Mano In-Game Nickas buvo Giedrius_Silgalis. Ir žmonės kurie buvo ankščiau išvardinti turėtų mane prisimint Pvz. Valitkonis kažkada seniai rengė paskutinį savo eventa prie big jump, o poto išėjo. Aistė mane klausinėjo į Armijos direktorių(vis dar netgi skype tebera pas mane). Lukas_Elsy buvo fūristų direktorius ir aš pas jį dirbau. Visi bendrai susitikę galėtumėm daugiau prisimint. Jei ką nors sumąstysit, visada galit parašyt po tema arba in-game susitikę, praleisiu čia daugiau laiko.
Šiam kartui tiek. Peace ! No h8 m8.
Kas up tas mldc pacanas.
Edit: Prisiminimui, iš tų kurie (kaip man atrodo nebelošia čia) Tai nickai buvo panašiai tokie
Russel_Crowe, Nelabai bendravom. Bet vistiek mldc buvo
Dipas_Johnson, Buvo Baikerių dyrikas, puikiai pamenu, kad išmokė mane DM'int su shotgunu, iki šiol pamenu visas pamokas
Tautvydas_Baranauskas, pravarde Barbanosis Mldc buvo ciuvakas, ir paprikolint su juo ir padm'int buvo imanoma.
Benas_Ramanauskas, Irgi mldc buvo, Taxi kartu dirbom.
Growen_Gangas Nebendravom bet nuomonę buvau tikrai gerą nusistatęs. Lygtais dyleriais dirbom (Buvo tuo laiku geriausias darbas)
Armis_Zyle - Ciuvakas prie prikolo ka cia ir bepridursi Dažnai mėgdavo su savo draugeliu drive-by daryt ir žmonės žudyt, iš pradžiu nepatiko jis man, bet veliau pabendravus biškį ir kartu drive-by padarius pradėjau mėgt jį. Mldc.