P.S. scripterio reikia nes kaip suprantu Zigmas tikrai negali aukoti pusantro menesio aktyviam serverio pertvarkymui.

Išjunkit serverį. Atnaujinkit jį, kad sunkiai atpažinčiau tiek pačią sistemą, tiek mapp darbus, kuriems 3 ar daugiau metų. Padarykit wipe. Įjunkit serverį. Surasit mane serveryje
.
Surastu daug žaidėjų, ne vien tave Pasėkmės manau būtų stulbinančios.
Kreipkis, nugaros neatsukau dar nei vienam.
Bl jeigu man dings namas, masinos, pinigai, xp. Tai nu nx...
Pritariu idejai uzdaryt serveri ir kol jis isjungtas ji tvarkyt... Biski vietas galetumet pakeist perkraustyt mechanikus ir panasiai...
Bet jeigu dings visi mano dalykai tai ateisiu i serva tik siaip aplankyt zmoniu su kuriais zaidziau...
Bl jeigu man dings namas, masinos, pinigai, xp. Tai nu nx...
Pritariu idejai uzdaryt serveri ir kol jis isjungtas ji tvarkyt... Biski vietas galetumet pakeist perkraustyt mechanikus ir panasiai...
Bet jeigu dings visi mano dalykai tai ateisiu i serva tik siaip aplankyt zmoniu su kuriais zaidziau...
True ... Jei taip bus, darysiu ta pati
† LRG 2k18
Perkelsit į LV - žlugsit, per starto dieną...
Jei Zigmas užsiimtų būtų gal ir nieko, tik reikėtų pakeisti tai kas dabar yra su darbais, kad ir kaip atrodė protingai šita įdėja nihuja ji tokia nėra
O atsinaujinti iš esmės reiktų, taip kad žaidėjąs matytų pasikeitimus...
P.s Zigmai, Vilnius apsivalė nuo SSSR statulų stovėjūsių an žalio tilto, reikia ir LRG apsivalyt nuo senų mapp darbų, mapp'intų dar sovietmečiu... :DD
0 nariai(-ių), 1 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)