Lrg.lt Pagrindine Serverio Išlikimo Idėja. - Puslapis 2 - Įgyvendintos/Atmestos serverio idėjos - LRG.LT - Išlik ištikimas tam nuo ko pradėjai

Peršokti prie turinio

Change
Nuotrauka

Lrg.lt Pagrindine Serverio Išlikimo Idėja.

kanvejki

• Užrakinta tema Tema yra užrakinta
25 atsakymai į šią temą

Gerrard

Gerrard

Savas

• 133 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 3d 19v 43m 25s
  • Žaidimo nikas:Gerrard_Forward
Reputacija: 40
Monstras
Realiai manau Lrg serveriui reikia scripterio, kuris si likusi menesi gaves gamemode ( zmogus turi buti labai patikimas nes kiek zinau Zigmas bijo kam gamemode ir duoti.. Tai didziausia beda, nors realiai jau nera ko prarasti- serveris prie mirties ) gerokai padirbetu ir kokia rugsejo 15d , butu isreklamuotas restartas serverio su visom naujovem ir su viskuo nuo nulio . o kurie cia verkia kad praras visus turtus tai nekreipkit demesio i situos liurbius ,ju mazuma ;)
P.S. scripterio reikia nes kaip suprantu Zigmas tikrai negali aukoti pusantro menesio aktyviam serverio pertvarkymui.:)
  • 0

Haskis

Haskis

Forumo pažiba

• 1254 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 23d 18v 10m 5s
  • MiestasŠilutė
  • Žaidimo nikas:Paulius_Haskis
Reputacija: 802
Mylimas

Išjunkit serverį. Atnaujinkit jį, kad sunkiai atpažinčiau tiek pačią sistemą, tiek mapp darbus, kuriems 3 ar daugiau metų. Padarykit wipe. Įjunkit serverį. Surasit mane serveryje (y).

Surastu daug žaidėjų, ne vien tave :) Pasėkmės manau būtų stulbinančios. 

• 0

Kreipkis, nugaros neatsukau dar nei vienam.

edva

edva

Gangsteris

• 406 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 14d 14v 31m 33s
  • Žaidimo nikas:Edva_Gondzales
Reputacija: -213
Nu durnas žmogas

uz tinka

• 0

Max_West

Max_West

Gerbiamas

• 319 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 14d 5v 25m 19s
  • Žaidimo nikas:Justas_Tamasauskas
Reputacija: 136
Mėgstamas

Bl jeigu man dings namas, masinos, pinigai, xp. Tai nu nx...

Pritariu idejai uzdaryt serveri ir kol jis isjungtas ji tvarkyt... Biski vietas galetumet pakeist perkraustyt mechanikus ir panasiai...

Bet jeigu dings visi mano dalykai tai ateisiu i serva tik siaip aplankyt zmoniu su kuriais zaidziau...

• 0

200.gif

Chicago Bulls

Chicago Bulls

Bool, Balm & Bollective

• 538 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 11d 49s
  • Žaidimo nikas:Chicago_Bulls
Reputacija: 473
Mylimas

Bl jeigu man dings namas, masinos, pinigai, xp. Tai nu nx...

Pritariu idejai uzdaryt serveri ir kol jis isjungtas ji tvarkyt... Biski vietas galetumet pakeist perkraustyt mechanikus ir panasiai...

Bet jeigu dings visi mano dalykai tai ateisiu i serva tik siaip aplankyt zmoniu su kuriais zaidziau...

True ... Jei taip bus, darysiu ta pati

• 0

† LRG 2k18

✵ Valdas_Pucinas ✵

✵ Valdas_Pucinas ✵

Lrg.lt elitas

• 3053 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 50d 21v 3m 48s
  • MiestasVILNIUS
Reputacija: 885
Mylimas

Perkelsit į LV - žlugsit, per starto dieną... 

Jei Zigmas užsiimtų būtų gal ir nieko, tik reikėtų pakeisti tai kas dabar yra su darbais, kad ir kaip atrodė protingai šita įdėja nihuja ji tokia nėra :D

O atsinaujinti iš esmės reiktų, taip kad žaidėjąs matytų pasikeitimus...

P.s Zigmai, Vilnius apsivalė nuo SSSR statulų stovėjūsių an žalio tilto, reikia ir LRG apsivalyt nuo senų mapp darbų, mapp'intų dar sovietmečiu... :DD

• 6

661d9d8c656782454d56ebbe48c32439869.gif

1 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 1 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)

Sveikas atvykęs į mūsų garbingą bendruomenę Prisijunk arba Užsiregistruok