Na idėja būtu paprasta, tiesiog, kad mechanikai galėtų tuninguoti SandKing automobilius, nes negražiai žiūrisi, be tune. SandKinga tuininti galima ( Hidraulika, Noss, Ratai , Spalvos)
Change

13 June 2015 - 12:59 PM
Už, gera idėja.
Dabar esu : Serverio Super administratorius
Mano pasiekimai: 2 kartus buvęs LRG TeamSpeak'o administratorius, 2 kartus buvęs LRG TeamSpeak'o moderatorius, 7 kartus buvęs rinktinis Administratorius, 7 kartus buvęs rinktinis Moderatorius, 4 kartus buvęs V.I.P., buvęs Ugniagesių direktorius, 2 kartus buvęs Picerijos direktorius, 2 kartus buvęs Taksistų direktorius, buvęs Radistų direktorius, 2 kartus buvęs Dylerių direktorius, 2 kartus buvęs Policijos direktorius, buvęs Ukininkų direktorius, buvęs Medikų direktorius, 3 kartus buvęs Mechanikų direktorius, buvęs Fūristų direktorius, buvęs paskutinis "Tulpiniai" gaujos lyderis, buvęs klubo "Kauno Daktarai" lyderis, buvęs klubo " .: Los Santos Vagos :. " lyderis, serverio žaidėjams išdalinau virš 5 milijonų kai nebuvo sugadinta ekonomika.
13 June 2015 - 18:49 PM
Įmanoma ir paprastai, tik reikia kurt atskiras komandas. Nebent SAMP team'as jau ištaise šioje versijoje šita bugą.
Kokie dar bugai, aš nesuprantu... Koks bugas turi būti ant SandKing? Jau 2 metus normaliai ant kitų serverių tuninguojasi SandKingas. Ant mano serverio normaliai tuninguojasi SandKingas...
Beje, Zigmui tik 3 skaičiukus perkelt į kitą eilutę ir viskas, tad nėra daug darbo.
=============================================================================================================
=============================================================================================================
13 June 2015 - 19:33 PM
Kokie dar bugai, aš nesuprantu... Koks bugas turi būti ant SandKing? Jau 2 metus normaliai ant kitų serverių tuninguojasi SandKingas. Ant mano serverio normaliai tuninguojasi SandKingas...
Beje, Zigmui tik 3 skaičiukus perkelt į kitą eilutę ir viskas, tad nėra daug darbo.
Kaip Tu galvoji, kam leidžiamos naujos samp versijos? Kad skaičiu pakeist? Ties kiekviena nauja versija SAMP komanda tvarko bugus, kurie iškyla nuo GTA Sa žaidimo į MP režimą [SAMP]. Tokie sh kai sandking tuningavimas, ginklu iconu neveikimas, kiaurai objektu ėjimas [kurie buvo tik cutsene] taisymas.
Buvęs taksistų direktoriumi. 2015.**.**. - 2015.**.**.
Dabartinis medikų direktorius. 2015.06.14 - 2015.**.**
13 June 2015 - 20:20 PM
Kaip Tu galvoji, kam leidžiamos naujos samp versijos? Kad skaičiu pakeist? Ties kiekviena nauja versija SAMP komanda tvarko bugus, kurie iškyla nuo GTA Sa žaidimo į MP režimą [SAMP]. Tokie sh kai sandking tuningavimas, ginklu iconu neveikimas, kiaurai objektu ėjimas [kurie buvo tik cutsene] taisymas.
Aš tau turiu irgi žinių, jau nuo 2012 metų tas bugas ištaisytas.. Ale crashina žaidėjus nuo rato užsidėjimo, hydrauliko ir pnš, bet tik tiems, kurie stovi šalia, o ne pačiam žaidėjui.
13 June 2015 - 22:16 PM
Visapusiškai pritariu Algirdui, tai yra tik kelių eilučių pakeitimas, 2-3 minučių darbas. Esu buvęs scripteris ir žinau, kad tai nėra sunku, be to ne viename serveryje įmanoma tuninguoti SandKingus, ir nemeta jokių crashu, bei nesibugina, tai yra tas pats kaip tuninguoti kokį Infernusą, taip, kad nereikia čia lia lia...
14 June 2015 - 23:11 PM
:
Visapusiškai pritariu Algirdui, tai yra tik kelių eilučių pakeitimas, 2-3 minučių darbas. Esu buvęs scripteris ir žinau, kad tai nėra sunku, be to ne viename serveryje įmanoma tuninguoti SandKingus, ir nemeta jokių crashu, bei nesibugina, tai yra tas pats kaip tuninguoti kokį Infernusą, taip, kad nereikia čia lia lia...
lia lia visada reikia... na jei jokiu kresu prisiekiate, kad nebus galiu ideti si dalykeli.
ir jei Algirdas parasys kokius ratus galiu det ir t.t. Nes nematau cia: https://wiki.sa-mp.c...ar_Component_IDkad sis automobilis butu tuninguojamas.
KARTOKITE 100 KARTU: LRG GERIAUSIAS SERVERIS! IR ĮVYKS STEBUKLAS!
Darau atnaujinimus būsimo 100 žaidėjų rekordo proga !!!
Pramerk akis, pažvelk aplink.
Ar nejauti, kad rytas šis Kitoks nei vakarykštis?
Nusišypsok ir pasveikink LRG Draugus!!!
15 June 2015 - 06:52 AM
Visus ratus galima ant visų mašinų, fūrų, lėktuvų sudėti (tačiau ne ant visų matysis). Tik Ant Fūrų kai yra 3 poros ratų antra pora išliks defaultinė. Bet neesmė.
Va, čia jei nelabai norit tikėt, padariau screenshot'ų su visais esančiais ratais: http://imgur.com/a/Uerqo
Temos kurios gali Jums patikti ir yra susijusios su šiais raktažodžiais: Idėja
![]() ![]() |
Forumo veikla →
Forumas →
Forumo idėjos →
Idėja ForumuiTemą pradėjo Gintarė_Žilionytė , 03 Mar 2018 ![]() |
|
![]()
|
|
![]() |
Serverio plėtra →
Samp serverio idėjos →
IdėjaTemą pradėjo Gang , 11 Feb 2018 ![]() |
|
![]()
|
|
![]() |
Serverio plėtra →
Samp serverio idėjos →
Keletas Palengvinimų, "naujovių"Temą pradėjo ฅ Morčius ฅ , 04 Feb 2018 ![]() |
|
![]()
|
|
![]() |
Serverio plėtra →
Samp serverio idėjos →
Kas Negerai Su San Fierro?Temą pradėjo *Stan* , 07 Jan 2018 ![]() |
|
![]()
|
|
![]() |
Serverio plėtra →
Samp serverio idėjos →
Idėja Taxi DarbuiTemą pradėjo *Stan* , 05 Jan 2018 ![]() |
|
![]()
|
1 vartotojai(-ų) skaito šią temą
0 nariai(-ių), 1 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)
Sveikas atvykęs į mūsų garbingą bendruomenę Prisijunk arba Užsiregistruok