O aš duodu REP, kadangi pasirinkai LRG serverį
Change
14 May 2015 - 15:57 PM
+R3P už tai, kad esi mldc ( nesugalvojau kažko geresio apie tavę, tai .... )
Dabar esu : Serverio Super administratorius
Mano pasiekimai: 2 kartus buvęs LRG TeamSpeak'o administratorius, 2 kartus buvęs LRG TeamSpeak'o moderatorius, 7 kartus buvęs rinktinis Administratorius, 7 kartus buvęs rinktinis Moderatorius, 4 kartus buvęs V.I.P., buvęs Ugniagesių direktorius, 2 kartus buvęs Picerijos direktorius, 2 kartus buvęs Taksistų direktorius, buvęs Radistų direktorius, 2 kartus buvęs Dylerių direktorius, 2 kartus buvęs Policijos direktorius, buvęs Ukininkų direktorius, buvęs Medikų direktorius, 3 kartus buvęs Mechanikų direktorius, buvęs Fūristų direktorius, buvęs paskutinis "Tulpiniai" gaujos lyderis, buvęs klubo "Kauno Daktarai" lyderis, buvęs klubo " .: Los Santos Vagos :. " lyderis, serverio žaidėjams išdalinau virš 5 milijonų kai nebuvo sugadinta ekonomika.
14 May 2015 - 17:26 PM
14 May 2015 - 21:50 PM
Net nenumanau, kiek tau metu ir tikrai nesiruošiu dabar eiti žiūrėti apie tave prisitatymo, jei tokį, turi, bet iš parašo ir pnš, gražiū panelių, tu atrodai solidžiai ir rimtai, už tai tu gauni + rep.
15 May 2015 - 13:28 PM
Nes esi Klaipedietis
Dabar esu : Serverio Super administratorius
Mano pasiekimai: 2 kartus buvęs LRG TeamSpeak'o administratorius, 2 kartus buvęs LRG TeamSpeak'o moderatorius, 7 kartus buvęs rinktinis Administratorius, 7 kartus buvęs rinktinis Moderatorius, 4 kartus buvęs V.I.P., buvęs Ugniagesių direktorius, 2 kartus buvęs Picerijos direktorius, 2 kartus buvęs Taksistų direktorius, buvęs Radistų direktorius, 2 kartus buvęs Dylerių direktorius, 2 kartus buvęs Policijos direktorius, buvęs Ukininkų direktorius, buvęs Medikų direktorius, 3 kartus buvęs Mechanikų direktorius, buvęs Fūristų direktorius, buvęs paskutinis "Tulpiniai" gaujos lyderis, buvęs klubo "Kauno Daktarai" lyderis, buvęs klubo " .: Los Santos Vagos :. " lyderis, serverio žaidėjams išdalinau virš 5 milijonų kai nebuvo sugadinta ekonomika.
15 May 2015 - 15:50 PM
Temos kurios gali Jums patikti ir yra susijusios su šiais raktažodžiais: forumo, žaidimas, rep
![]() ![]() |
Kita →
Idomios nuorodos ir reklama →
Bandicam Full VersionTemą pradėjo Johhny'Navara , 07 Jan 2016 ![]() |
|
![]()
|
|
![]() |
Kita →
Forumo žaidimai →
[Forumo Žaidimas] Ką Renkiesi?Temą pradėjo sMgL , 02 Jun 2015 ![]() |
|
![]()
|
|
![]() ![]() |
Pagrindinis →
Serverio ir forumo taisyklės →
Klubų Forumo Lentos TaisyklėsTemą pradėjo Gintarė_Žilionytė , 04 Apr 2015 ![]() |
|
![]()
|
|
![]() ![]() |
Kita →
Forumo žaidimai →
Forumo Žaidimų TaisyklėsTemą pradėjo Gintarė_Žilionytė , 04 Apr 2015 ![]() |
|
![]()
|
|
![]() ![]() |
Forumo veikla →
Forumas →
Forumo TaisyklėsTemą pradėjo Deftas , 04 Mar 2015 ![]() |
|
![]()
|
1 vartotojai(-ų) skaito šią temą
0 nariai(-ių), 1 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)
Sveikas atvykęs į mūsų garbingą bendruomenę Prisijunk arba Užsiregistruok