Ar manote kad gameris blogai atlieka savo darba, jo manimu yra viskas blogai ?? jei tai atsakikite i še tema
Change
02 April 2015 - 11:49 AM
Idomi tema. Taciau nemanau kad sutiks Zigmas , nes algis biski prinardes jam. Imam Arti'Judo ar Žilionytę. ir bus tvarka o cia su geimeriu... Banais svaistos kviecia i savo serveri.. Dabar as susikurciau savo serveri ir pakviesciau ateit pasaudyt bana pistu visam laikui tipo reklama.
Labas rytas
Moku dainuoti nes turiu talenta
SvečiasMatthew_Stanley_
02 April 2015 - 11:55 AM
02 April 2015 - 11:59 AM
Gerai, man jau gana, aš tada palieku posta ir būkit laimingi.
Sakot nieko nedariau? Skambinau Zigmui, kad mumis dosino, jis sake, kad nieko padėti negali ir tiesiog pasižiūrės IP.
Įgrysot iki gyvo kaulo.
O tu EINI, galėtum baigti kurtis accountus.
=============================================================================================================
=============================================================================================================
02 April 2015 - 12:03 PM
Banint juos, už ką? Kaip man įrodyti, kad jie ddosina?
Yuri, aš tau sakiau baigti durniuot ir įžeidinėti adminus.
BEI KĄ AŠ DAUGIAU GALĖJAU PADARYTI, KAI MUMIS DOSINO??? Negana to, kas iš to, kad užbaninsiu, jie vistiek gali ddosinti.
02 April 2015 - 12:13 PM
Algirdas_Gamer neturi prieigų nei prie Paneliu nei serveryje nebe pagr.admin.
Jei apsigalvosit, prašau. O jei sakot, kad nieko nedarau, tai jūs klystat. Gal susivoksit, gal ne, tačiau tiesa tik viena ir ta tiesa yra jum nematoma, kadangi jums pavydas akis griaužia.
Prašau, kaip įrodymas (menkas), kad kažką bandžiau daryti.
http://www.part.lt/i...c0f493b8110.png
Įsp. || Double post
Šį pranešimą redagavo Gintarė_Žilionytė: 03 April 2015 - 20:02 PM
1 vartotojai(-ų) skaito šią temą
0 nariai(-ių), 1 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)
Sveikas atvykęs į mūsų garbingą bendruomenę Prisijunk arba Užsiregistruok