Mldv Algi geri atnaujinimai taip ir toliau
Change

Pgr Atnaujinimas: 2015.02.21
Autorius
Samp_Tevas
, Feb 21 2015 14:09 PM
30 April 2016 - 22:13 PM
Mldc iskart matosi pradzia.
Siulau grazinti gaujas nes klubai tu baziu nenaudoja o grobimuose po 1 zmogu buna.
Edva Nike: mldc geri atnaujinimai gerai kad stengiesi mldc![]()
Per balsavima tu nepalaikiai algirdo sakiai kad jis nieko nemoka ir sugadins serva. O dabar cia tipa bandai innert bsk
Šį pranešimą redagavo TheGamer: 30 April 2016 - 22:31 PM
01 May 2016 - 10:53 AM
Mano nuomone reikėjo palikti komanda /e
Ta komanda buvo labai neefektyvi, kadangi buvo atstumas 100 metrų. Buvo galima ją modifikuoti, kad tarkim matys žaidėjai, kurie parašė /noriu arba /dalyvauju. Šituo dalyku vėliau apsiimsiu. Dabar tikslas yra man pertvarkyti GameMode tvarkingai, nes dabar ten sunkiai perskaitau kas ten vyksta. Tiesiog neįpratęs prie tokio skriptinimo formos. Taip pat reik išvalyti daug taimerių ir smulkmenas, sistemas pertvarkyti ir atnaujinti į tvarkingesnę ir sklandesnę.
Žodžiu, dabar nebus labai rimtų atnaujinimų, bus tik išimta (kad pertvarkyti į padoresnę ir sklandesnę), pakeista (jei ten nedidelis darbas) ir šis tas galbūt naujo.
=============================================================================================================
=============================================================================================================
01 May 2016 - 17:45 PM
05 May 2016 - 11:59 AM
ATNAUJINIMAS 2016.05.05
1. Komanda /d direktoriams ir pavaduotojams pakeista į komandą /dskelbti, kad nesimaišytų su komanda /s.
2. Sukurtas naujas chat'as tarp direktorių, pavaduotojų ir DPKT narių. Komanda /dc (direktorių chatas).
3. Padaryta, kad /award eitų duoti iki 50000eur.
4. Komandos /jail, /kick, /ban, /lban, /mute buvo sutvarkytos - nėjo tvarkingai parašyti reasonų, dabar eis.
5. Atsirado komanda /jail ir /unjail. /jail naudosit tik įkalinimui, /unjail - išlaisvinti arba išteisinti nuo star. Taip pat šias komandas dabar galės naudoti moderatoriai, tačiau, jei pradės jie piktnaudžiau - padarysiu, kad tik adminam eitų /unjail.
6. Išimta komanda administratoriam /pildyti. Praranda adminai realaus gyvenimo problemas ir mechanikų darbas nebepopuliarėja, todėl buvo atimta.
7. Išimta paros prizų sistema. Palikta tolimesniam tvarkymui ir tobulinimui. Jei niekas nepastebėjo, paros prizai ėjo visi iš eilės
8. Direktoriam, /dmenu komandoje, atsirado papildomi veiksmai - papildyti ginklų ir vaistų sandelį, tačiau naudokit tik neesant medikam ir dyleriam. Kitaip įdėsiu apsaugas taip, kad tikrai nebepasipildysit sandelius, jei dyleris ir bus online, bet afk.
9. Komanda /keistispalva įdėta mechanikams. Su šia komanda galės keisti pagal spalvų ID. https://wiki.sa-mp.c...hicle_Color_IDs
10. Sukurta ši tema.
Atsiprašau, kad taip užtrunka padaryti atnaujinimą. Sugebu padaryti pats žioplas klaidas, taip pat biški netvarkingas gamemode, kuris kartais reikalauja daugiau išnarkliojimo... Tikiuos nepyksit.
Sėkmės ir laukiam komentarų ir pasiūlymų daugiau idėjų skiltyse. Kol kas darysiu iš ten atnaujinimus, tačiau atnaujinimai dabar bus tik kartą į savaitę, nepasakysiu dienas. Priežastis to - mokslai į pabaigą, o man reik kai kuriose pamokose dar taisytis.
Taip pat man įdomu ką manot apie atnaujinimus, tad galit drąsiai išsakyti nuomonę komentaruose, tik prašau atsižvelgti į tai, kad matau pirmą kartą LRG gamemode sandarą.
05 May 2016 - 12:08 PM
first coment
kad nebutu isp sakau atnaujinimai ok
Atvirai, žmogau, atvirai, tik be keiksmų ir įžeidimų
05 May 2016 - 12:19 PM
05 May 2016 - 13:52 PM
WIPE! WIPE! WIPE! WIPE! WIPE!
Noriu as jo!
P.S. Geri atnaujinimnai. MLDC Algirdai. Taip ir toliau.
Dabar esu : Serverio Super administratorius
Mano pasiekimai: 2 kartus buvęs LRG TeamSpeak'o administratorius, 2 kartus buvęs LRG TeamSpeak'o moderatorius, 7 kartus buvęs rinktinis Administratorius, 7 kartus buvęs rinktinis Moderatorius, 4 kartus buvęs V.I.P., buvęs Ugniagesių direktorius, 2 kartus buvęs Picerijos direktorius, 2 kartus buvęs Taksistų direktorius, buvęs Radistų direktorius, 2 kartus buvęs Dylerių direktorius, 2 kartus buvęs Policijos direktorius, buvęs Ukininkų direktorius, buvęs Medikų direktorius, 3 kartus buvęs Mechanikų direktorius, buvęs Fūristų direktorius, buvęs paskutinis "Tulpiniai" gaujos lyderis, buvęs klubo "Kauno Daktarai" lyderis, buvęs klubo " .: Los Santos Vagos :. " lyderis, serverio žaidėjams išdalinau virš 5 milijonų kai nebuvo sugadinta ekonomika.
05 May 2016 - 14:21 PM
Viskas puiku, bet jau jaigu adminams išėmiai /pildyti nes praradom realuma, tai sandelių automatinis papildymas skamba man tikrai neidomiai. KItus sandeliai yra vienas iš pagrindinių Teisėsaugos/Gaujų užsiėmimų, o čia tereik komanda parašyti. Ir mano pasiūlymas: GRAŽINKIT GAUJAAAAAS
05 May 2016 - 14:25 PM
Viskas puiku, bet jau jaigu adminams išėmiai /pildyti nes praradom realuma, tai sandelių automatinis papildymas skamba man tikrai neidomiai. KItus sandeliai yra vienas iš pagrindinių Teisėsaugos/Gaujų užsiėmimų, o čia tereik komanda parašyti. Ir mano pasiūlymas: GRAŽINKIT GAUJAAAAAS
Tu neįsibėgėk labai. Sakau, kad dar pratinuos prie GM. Aidas buvo dirbęs daugiau ir labiau ant to gm, todėl jam lengva kelti juos, o aš dar nelabai perprantu dar gamemode, tad darau kiek galiu.
1 vartotojai(-ų) skaito šią temą
0 nariai(-ių), 1 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)
Sveikas atvykęs į mūsų garbingą bendruomenę Prisijunk arba Užsiregistruok