Nemelškit krd iš Zigmo. Na po rekordo siekimo tikėkimės bus vėl atnaujinimas
Melžiu kieme savo karve,
Gražia gražia - margutėlę.
Vietoj pieno - kredai pilas,
Išsišiepęs aš juos melžiu.
Mano kūryba - Its below -1000!!!!
Nemelškit krd iš Zigmo. Na po rekordo siekimo tikėkimės bus vėl atnaujinimas
Melžiu kieme savo karve,
Gražia gražia - margutėlę.
Vietoj pieno - kredai pilas,
Išsišiepęs aš juos melžiu.
Mano kūryba - Its below -1000!!!!
=============================================================================================================
=============================================================================================================
P.S. Ką?
KARTOKITE 100 KARTU: LRG GERIAUSIAS SERVERIS! IR ĮVYKS STEBUKLAS!
Darau atnaujinimus būsimo 100 žaidėjų rekordo proga !!!
Pramerk akis, pažvelk aplink.
Ar nejauti, kad rytas šis Kitoks nei vakarykštis?
Nusišypsok ir pasveikink LRG Draugus!!!
Ar čia man atrodo taip, ar aš užuodžiu atnaujinimų daugiau?
Ai... tikriausiai netikri.
O atnaujinimas. Šaunu, kad padariai.
Dabar esu : Serverio Super administratorius
Mano pasiekimai: 2 kartus buvęs LRG TeamSpeak'o administratorius, 2 kartus buvęs LRG TeamSpeak'o moderatorius, 7 kartus buvęs rinktinis Administratorius, 7 kartus buvęs rinktinis Moderatorius, 4 kartus buvęs V.I.P., buvęs Ugniagesių direktorius, 2 kartus buvęs Picerijos direktorius, 2 kartus buvęs Taksistų direktorius, buvęs Radistų direktorius, 2 kartus buvęs Dylerių direktorius, 2 kartus buvęs Policijos direktorius, buvęs Ukininkų direktorius, buvęs Medikų direktorius, 3 kartus buvęs Mechanikų direktorius, buvęs Fūristų direktorius, buvęs paskutinis "Tulpiniai" gaujos lyderis, buvęs klubo "Kauno Daktarai" lyderis, buvęs klubo " .: Los Santos Vagos :. " lyderis, serverio žaidėjams išdalinau virš 5 milijonų kai nebuvo sugadinta ekonomika.
Šaunu
PS. Klaida pavadinime data bloga
Čia šiaip prie to pačio buvo. Tik pavėluotas.
Nu principas čia tas pats kaip pabėgimo iš jail'o gi kai apiplešia parašyta virsta kaliniu reiškia įvyksta tas pats kas su /pabegimas būna atsijungus bus ir su /apiplesti
Valdas genijus ... as visada mastau kaip isnaudoti tas sistemas kurios sukurtos ir retokai naudojamos. Tiesiog prijungiau kalejimo sistema prie apiplesimo, stai ir 2 viename... Tikiuosi patiks, jei ne rasykite pageidavimus ir svarstysime ka galima patobulinti.
Jaučiu pradėjo ddos'int, nes jūs čia su atnaujinimais švaistotės
Kiti serveriai pavydi
Šaunūs atnaujinimai !!!
Aciu
KARTOKITE 100 KARTU: LRG GERIAUSIAS SERVERIS! IR ĮVYKS STEBUKLAS!
Darau atnaujinimus būsimo 100 žaidėjų rekordo proga !!!
Pramerk akis, pažvelk aplink.
Ar nejauti, kad rytas šis Kitoks nei vakarykštis?
Nusišypsok ir pasveikink LRG Draugus!!!
0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)