1. Ką blogo padarė šis moderatorius / administratorius ? Šaudė su savo draugu Tommy_Jack prie ligoninės, tada ligoninėje Tommy_Jack šaudė o Dovis_Nesakysiu ir savo draugui nedavė nei jail nei perspėjimo.
2. Jūsų Video/Foto įrodymai : 
Change
01 January 2015 - 15:50 PM
01 January 2015 - 16:23 PM
Taigi tavo manymu jeigu ginkla rodo rankoje tai yra šaudymas?Man irgi buna kartais kaip ratuka pasuki,o kaip aš jailinsiu jeigu jo neprigaunu ,o mano pc netoks geras kad filmuočiau kaip šaudo jis ir jei nufilmuočiau ten nieko nesimatytu vien lagas tai ką tavo manymu daryti man?
O kam filmuoti jeigu užtenka tik screenshot'ą padaryti? Nebandyk išsisukti nes esi kaltas.
01 January 2015 - 17:37 PM
Išreikšiu savo nuomone manau dovis nėra kaltas nes jeigu esi pd/armija turi surakinti dėti star ir vežti į kalėjima o ne jailinti su admin komandom.
Tai gerai visi įsidarbinam į pd ir armija tuomet mums negalios taisyklės ir galėsim šaudyti visur kiek tik norėsim, yeah fu*k l0gic
Taisyklės galioja visiems ir gali neišsisukinėt, jog nepadarei ss ar nenufilmai nes matei, kad nušovė ir neatmazink dabar, kad tavo medinis pc ar panašiai. Jeigu toks jau medinis pc, kad įrodymų niekada nepadarai tai tada kam tau moderatorius?
01 January 2015 - 19:16 PM
![]()
Priežastys:
Pats yra armijoje, nesitvarkė normaliai.
Augis_Swatt pats sakė kokia situacija buvo ir turi netikslius įrodymus, kadangi nick nerodė.
Dovis_Nesakysiu ir taip aišku, kad arba šaudė, arba nenorėjo įkalinti savų.
Aiškiai matosi, kad Gintare Yolo mirė ne nuo kumsčio.
=============================================================================================================

=============================================================================================================
Temos kurios gali Jums patikti ir yra susijusios su šiais raktažodžiais: Kido, Doin, Shit, ya, know, m8
![]()
|
Serverio valdžia →
Serverio administracija →
Anketos į serverio moderatorius, ir aukščiau. →
Deivis'm I AdministratoriusTemą pradėjo ♪ Deivis'Music ♫ , 30 Jan 2018 |
|
|
|
![]()
|
Serverio valdžia →
Serverio Nesusipratimai →
Cheaterių/Nusikaltėlių duomenų bazė →
Anketų archyvas →
Armūhos Nelabai Pavykęs Reidas Ir Vėl Direktorius Nekontroliuojantis SavųTemą pradėjo Deivis_Smiths , 02 Nov 2015 |
|
|
|
![]()
|
Serverio valdžia →
Serverio administracija →
Papeikimų archyvas →
Peikiu Moderatorių Dovis_NesakysiuTemą pradėjo Tadas_Pipiras , 02 Jan 2015 |
|
|
1 vartotojai(-ų) skaito šią temą
0 nariai(-ių), 1 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)
Sveikas atvykęs į mūsų garbingą bendruomenę Prisijunk arba Užsiregistruok
Tema yra užrakinta
Į viršų
Pranešti