Peikiu Moderatorių Dovis_Nesakysiu - Papeikimų archyvas - LRG.LT - Išlik ištikimas tam nuo ko pradėjai

Peršokti prie turinio

Change
Nuotrauka

Peikiu Moderatorių Dovis_Nesakysiu

Kido Doin Shit ya know m8

• Užrakinta tema Tema yra užrakinta
9 atsakymai į šią temą

Tadas_Pipiras

Tadas_Pipiras

Gangsteris

• 449 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 5d 8v 58m 11s
  • MiestasKaunas
Reputacija: 87
Mėgstamas

1. Ką blogo padarė šis moderatorius / administratorius ? Šaudė su savo draugu Tommy_Jack prie ligoninės, tada ligoninėje Tommy_Jack šaudė o Dovis_Nesakysiu ir savo draugui nedavė nei jail nei perspėjimo.
2. Jūsų Video/Foto įrodymai : 43c44f95410bdddc971928000ea5be7e368.png

• 0

usa_today_10512579.0.jpg

Dovis_Nesakysiu

Dovis_Nesakysiu

Savas

• 146 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 4d 7v 40s
  • Žaidimo nikas:Dovis_Nesakysiu
Reputacija: 29
Nuostabu!

Taigi tavo manymu jeigu ginkla rodo rankoje tai yra šaudymas?Man irgi buna kartais kaip ratuka pasuki,o kaip aš jailinsiu jeigu jo neprigaunu ,o mano pc netoks geras kad filmuočiau kaip šaudo jis ir jei nufilmuočiau ten nieko nesimatytu vien lagas tai ką tavo manymu daryti man?

• 0

Augis_Swatt

Augis_Swatt

Tvirtas narys

• 235 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 4d 12v 37m 20s
Reputacija: 93
Mėgstamas

Pats gavau skundą iš Gintarės_Yolo , kad ją šaudo. Turiu labai silpnus įrodymus, kad tommy_J tikrai šaudė. Dėl Dovio_N nieko negaliu komentuot...Dovis_N kaltas...Lauksiu įrodymų.

• 0

Tommy

Tommy

Diktatorius

• 359 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 4d 8v 59m 9s
  • Žaidimo nikas:Tommy_Jack
Reputacija: 179
Gangsta shit

Dovis_N nekaltas, pati esi pd negali surakint ir star dėt, ar kitiem adminam paverkt?

• 0

giphy.gif

Šmitas

Šmitas

Imperatorius

• 2985 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 242d 9v 8m 9s
  • MiestasKėdainiai
  • Žaidimo nikas:Patrick_Smith
Reputacija: 493
Mylimas

Taigi tavo manymu jeigu ginkla rodo rankoje tai yra šaudymas?Man irgi buna kartais kaip ratuka pasuki,o kaip aš jailinsiu jeigu jo neprigaunu ,o mano pc netoks geras kad filmuočiau kaip šaudo jis ir jei nufilmuočiau ten nieko nesimatytu vien lagas tai ką tavo manymu daryti man?

O kam filmuoti jeigu užtenka tik screenshot'ą padaryti? Nebandyk išsisukti nes esi kaltas.

• 0

baner10.jpg

Dovis_Nesakysiu

Dovis_Nesakysiu

Savas

• 146 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 4d 7v 40s
  • Žaidimo nikas:Dovis_Nesakysiu
Reputacija: 29
Nuostabu!

O kam filmuoti jeigu užtenka tik screenshot'ą padaryti? Nebandyk išsisukti nes esi kaltas.

Liutai tavo manymu vien ss užtenka jog šaudo?Mano pc ne toks greitas jog galėčiau per kelias sekundes 5ft padaryt ir įrodyti?

• 0

SvečiasMatthew_Stanley_

SvečiasMatthew_Stanley_

Išreikšiu savo nuomone manau dovis nėra kaltas nes jeigu esi pd/armija turi surakinti dėti star ir vežti į kalėjima o ne jailinti su admin komandom.

• 0

Tadas_Pipiras

Tadas_Pipiras

Gangsteris

• 449 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 5d 8v 58m 11s
  • MiestasKaunas
Reputacija: 87
Mėgstamas

Išreikšiu savo nuomone manau dovis nėra kaltas nes jeigu esi pd/armija turi surakinti dėti star ir vežti į kalėjima o ne jailinti su admin komandom.

Tai gerai visi įsidarbinam į pd ir armija tuomet mums negalios taisyklės ir galėsim šaudyti visur kiek tik norėsim, yeah fu*k l0gic -_- Taisyklės galioja visiems ir gali neišsisukinėt, jog nepadarei ss ar nenufilmai nes matei, kad nušovė ir neatmazink dabar, kad tavo medinis pc ar panašiai. Jeigu toks jau medinis pc, kad įrodymų niekada nepadarai tai tada kam tau moderatorius?

• 0

usa_today_10512579.0.jpg

Dovydas_Gangster

Dovydas_Gangster

Klaviatūros meistras

• 450 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 52d 10v 48m 34s
  • MiestasGargždai
  • Žaidimo nikas:Dovydas_Gangster
Reputacija: 80
Mėgstamas

Liutai tavo manymu vien ss užtenka jog šaudo?Mano pc ne toks greitas jog galėčiau per kelias sekundes 5ft padaryt ir įrodyti?

Tai svarbiausia kad matytų kaip isauna kulka
  • 0

TheGamer

TheGamer

Tikras LRG'ietis

• 2724 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 57d 12v 35m 4s
  • MiestasGargždai
  • Žaidimo nikas:Algirdas_Gamer
Reputacija: 845
Mylimas

[ppriimtas]

Priežastys:

Pats yra armijoje, nesitvarkė normaliai.

Augis_Swatt pats sakė kokia situacija buvo ir turi netikslius įrodymus, kadangi nick nerodė.

Dovis_Nesakysiu ir taip aišku, kad arba šaudė, arba nenorėjo įkalinti savų.

Aiškiai matosi, kad Gintare Yolo mirė ne nuo kumsčio.

• 2

=============================================================================================================

088948b92769661658a5f4cae1a67445e8c2185a

=============================================================================================================

Temos kurios gali Jums patikti ir yra susijusios su šiais raktažodžiais: Kido, Doin, Shit, ya, know, m8

0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)

Sveikas atvykęs į mūsų garbingą bendruomenę Prisijunk arba Užsiregistruok