Vardas Pavardė (XP kiekis): Saulius Gonsalez ,197440 XP
Pražaistas laikas lrg.lt valandomis (www.lrg.lt): 1296 valandos.
Kodėl pildote anketą į Policijos Direktorių?: Pildau, nes manau esu tinkamas šiam postui, kadangi, esu griežtas, galiu greitai keistis, prisitaikyti ir mastyti sumaniai, ko ir reikėtų strateguojant darant atgrobimus. LRG serveryje esu, kaip ir senbuvi, viską žinau, ir nieko nėra naujo, ne kartą buves kitų darbų direktoriu ir Policijos Departamento Pavaduotojas. Gal būt ne visada esu rimtas serveryje, bet tai tik dėl to, kad darbai, kuriuose dirbu nėra rimti t.y. užsiimama nelegalia veikla, šaudymais į žmonės ir t.t., o Policijos direktoriaus postas yra tikriausiai pats rimčiausiais ir svarbiausias darbasLRG serveryje, todėl pamatytumėt, naują mane ir koks galiu būti.
Kokias temas įdėsit į Geras Faras forumo skiltį?:
Policijos Departamento || Informacija ir Taisyklės
Policijos Departamento || Baudimas
Policijos Departamento || Anketa į darbą
Policijos Departamento || Papeikimai/Pagyrimai
Policijos Departamento ||Pliusų sistema
Policijos Departamento || Darbuotojų sąrašas
Policijos Departamento || Anketos į Pavaduotojo postą - Ši tema atsirastų truputėlį vėliau, kadangi iš karto aš nerinkčiau Pavaduotojo.
Gali būti sukurtos ir Aras būrio temos:
Aras || Anketa į Aras būrį
Aras || Informacija ir Taisyklės
Kaip elgsites su esamais policijos darbuotojais?: Pirmiausiai Šiek tiek aptvarkysiu forumą, perkursiu baudimą ir taisykles, tuomet įspėsiu esamus darbuotojus, jog iki kažkokio laiko tarpo viską išmoktų ir iš naujo juos apklausčiau. Jei darbuotojas nebus išmokęs ir pridarys atitinkamą kiekį klaidų, jis bus išmestas, o tie kurie gerai atsakys bus palikti.
Kiek ilgai žadat būti Policijos direktoriumi?: Iki tol kol bus išrinktas kitas Direktoriu arba dėl didelių problemų atsistatydinčiau pats, bet tai tikrai nenutiktų po mėnesio direktoriavimo.
Kiek turit sporto salės XP?: 115056 sporto salės XP
Papasakokit šiek tiek apie save: Mano tikras vardas yra Romas, man yra 15 metų, esu uolus ir atsakingas ( ką pažadėjau tą ir padarysiu ). Mėgstu sportuoti, bet nemėgstu bėgti į mokyklą
Esu draugiškas su gera kompanija, tie kurie kartu su manimi, liūdnai vakaro nepraleis, gerų savybių pakaks. Blogosios turbūt būtų, kad blogiem žmonėm esu ypač griežtas ir negailėstingas, stengiuosi viską daryti taip, kad būčiau išgirstas ir tai nebūtų numota ranka. Pripažystu esu niurzga, kai ko nors noriu ir negaunu, šia savybę tikriausiai turi visi. Esu sumanus ant tų dalykų prie kurių augau ir viską žinau, t.y. dviračiai, mašinos, sportas.
Sėkmės visiems pildantiems. ![:)](http://forumas.lrg.lt/public/style_emoticons/default/smile.png)