Mano Idėja Dėl Serverio. - Įgyvendintos/Atmestos serverio idėjos - LRG.LT - Išlik ištikimas tam nuo ko pradėjai

Peršokti prie turinio

Change
Nuotrauka

Mano Idėja Dėl Serverio.

Visur gerai bet namuose geriausia

• Užrakinta tema Tema yra užrakinta
13 atsakymai į šią temą

Paulius_Domanis

Paulius_Domanis

Mėgstantis rašyt

• 193 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 2d 11v 59m 41s
  • Žaidimo nikas:Paulius_Domanis
Reputacija: 53
Monstras

Sveiki, taigi siūlyčiau serverio veikla perkelti į San Fierro, daug tu temų jau yra dėl perkėlimo, kodėl San Fierro? Todėl kad LRG būtent ir kilo iš San Fierro o ne iš jokio Las Venturas ar dar kokių nors kaimelių, aišku sakysite nėra ir nebus prasmės žaidėjams vis vien lankytis, na iš esmės taip nes tik taip sakote o padedate nieko, todėl taip ir yra, jai LRG legenda yra kilusi iš San Fierro manau ten ir reikia veiksmą perkelti, tai yra itin vidutiniško dydžio miestas, aišku visi sakote atsibodęs jau tas San Fierro bet iš esmės vis vien ateiname (atvažiuojame) į San Fierro nes mes esame kaip žaidėjai šio serverio iš ten ir kilę, pasakysiu su humoru kad emigracija tikrai nepritraukė daugiau žaidėjų, manau LRG ir yra vieta San Fierre, o dabar pasiėmė LRG visus miestus ir bando pasisakyt kad tai unikaliausias serveris nes visuose miestuose yra veiklos, ne tiesa, tiesa kad unikaliausias pagal žaidėjų lankomumą.

Kas už San Fierro miestą, argumentuokite savo atsakyme kas jums labiausiai ir yra įstrigę iš šio gražaus miesto, jokiu komentaru apie kitus miestus, tema eina apie San Fierro.

• 1

TheGamer

TheGamer

Tikras LRG'ietis

• 2724 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 57d 12v 35m 4s
  • MiestasGargždai
  • Žaidimo nikas:Algirdas_Gamer
Reputacija: 845
Mylimas

Nu kiek galima? Nu nekels nieko į vieną miestą, kiek buvo rašyta ir kiek gauta neigiamų atsakymų? Nu kam taip beviltiškai kurinėti tokias temas 20 kartą.

• 0

=============================================================================================================

088948b92769661658a5f4cae1a67445e8c2185a

=============================================================================================================

Paulius_Domanis

Paulius_Domanis

Mėgstantis rašyt

• 193 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 2d 11v 59m 41s
  • Žaidimo nikas:Paulius_Domanis
Reputacija: 53
Monstras

Tokių atsakymų kaip misteris TheGamer pasakė nereikia su tokiom temom į darželį, aš klausiu tu kuriems San Fierro yra prie širdies ir turi apie jį nuomonių.

• 0

TheGamer

TheGamer

Tikras LRG'ietis

• 2724 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 57d 12v 35m 4s
  • MiestasGargždai
  • Žaidimo nikas:Algirdas_Gamer
Reputacija: 845
Mylimas

Tokių atsakymų kaip misteris TheGamer pasakė nereikia su tokiom temom į darželį, aš klausiu tu kuriems San Fierro yra prie širdies ir turi apie jį nuomonių.

Žmogau, aš nesakau, kad tai yra blogas dalykas. Taip suprantu, kad patiko San Fierro laikai, man irgi jaučiu patiktu (nes tais laikais nežaidžiau).

San Fierro miestas yra gražus miestas, kaip tik tokiem serveriam kaip LRG likti ten, tačiau tikrai to neįgyvendins... Negali tiesiog 20 ar daugiau eilučių sukišt vėl į San Fierro miestą.

• 0

088948b92769661658a5f4cae1a67445e8c2185a

★ Domas_Cip ★

★ Domas_Cip ★

Tiesiog

• 965 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 15d 17v 2s
  • Miestas^.^ Vilnius
  • Žaidimo nikas:Domas_Cip
Reputacija: 646
Mylimas

huine tas sf kuo tau blt nepatinka ls ir sf .. nori tai ir zaisiks sf pagrindinis yra ls miestas kiti miestai tik seip , kad butu idomiau

• 0

Rokas_Boltas

Rokas_Boltas

Isijautęs

• 85 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 1d 15v 26m 40s
Reputacija: 10
Gerai gerai

huine tas sf kuo tau blt nepatinka ls ir sf .. nori tai ir zaisiks sf pagrindinis yra ls miestas kiti miestai tik seip , kad butu idomiau

huine, ne huine sf butu geresnis tuo, kad servas gyvesnis butu, nes jis tiesiog mazesnis. kas zaide lrg serve kada buvo tik sf mieste tikrai turbut pritartu kad buvo tada idomu, nes vyko veiksmas ir buvo idomu. sf yra lrg serverio miestas ls jau netas. ls nera blogas miestas bet kai serve 4-5 zmones losiaper visa mappa tai cia taspats kas atsidaryt tuscia gm ir lost jame vienam. manau kad veiksma perkelus i sf zmoniu skaicius padidetu ir zaidimo kokybe pageretu, beto kaip vienam mieste darytu atnaujinimus jie labiau jaustusi. o thegamer jeigu nezaidei nera ko isvis tau cia komentuoti jei nesupranti apie ka kalba eina. sf yra sf ir liks, geriausi lrg laikai buvo sf serve

• 0

Svečiasdeividas_deivauskas_

Svečiasdeividas_deivauskas_
Prieš man tinka ir ls didelis miestas beveik darbai ten
  • 0

Edga'P

Edga'P

Isijautęs

• 85 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 3d 22v 40m 32s
  • MiestasVilnius
  • Žaidimo nikas:Thx_Nežinau
Reputacija: 18
Gerai gerai

Nu šeip daug kam nepatinka jog čia yra keli miestai dėl to jog jiems nepatinka nuo vieno miesto į kita važinėti, o taip tai jei butu ls arba sf ateitu daugiau žmonių. Bet man patinka ir taip kaip yra tiesiog kad pagražinti miestus kelis naujus atnaujinimus bugu ištaisimus ir manau malonu žaisti būtu ir patiems. Man LS miestas patinka, bet ir SF geras tiesiog Ls mieste daugiau kas yra, o sf mažiau visko, nebent tuos visus miestus pagražinti ir t.t vis gi maloniau žaisti :)

• 0

V7JfNYp.png

★ Domas_Cip ★

★ Domas_Cip ★

Tiesiog

• 965 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 15d 17v 2s
  • Miestas^.^ Vilnius
  • Žaidimo nikas:Domas_Cip
Reputacija: 646
Mylimas

jo bus smagu sf miestas i uzmesti niekas nevazines mieste nieks dm negales vazinesik kaip invalidai pirmyn atgal ir bus visiems smagu :).  Tas pats per tapati ir t.t. 
darykit bet kuri mesta nors man ir sitas labai gerai. Tik nedekit supistu kaimelių

• 0

Edga'P

Edga'P

Isijautęs

• 85 Pranešimai
  • MiestasVilnius
Gerai gerai

jo bus smagu sf miestas i uzmesti niekas nevazines mieste nieks dm negales vazinesik kaip invalidai pirmyn atgal ir bus visiems smagu :).  Tas pats per tapati ir t.t. 
darykit bet kuri mesta nors man ir sitas labai gerai. Tik nedekit supistu kaimelių

Kaimeliai man vienas iš blogiausiu dalyku, nežinau kaip kitiems patinka, bet man tai tikrai ne...

• 0

V7JfNYp.png

♪ Deivis'Music ♫

♪ Deivis'Music ♫

ヌジャベス

• 1520 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 58d 6v 46m 31s
  • MiestasHonolulu, Hawaii, USA
  • Žaidimo nikas:Deivis_Music
Reputacija: 730
Mylimas

Man tai nepatina San Friero mietas, nes kai žaidžiau s.a.r.g.e tai ten tik visas veiksmas viksta San Friere. Ten taip viskas suspausta. Tai aš sakau PRIEŠ.

• 0

ImG1Cmk.png

76561198244016896.pngAddFriend.png

Dabar esu : Serverio Super administratorius

Mano pasiekimai: 2 kartus buvęs LRG TeamSpeak'o administratorius, 2 kartus buvęs LRG TeamSpeak'o moderatorius, 7 kartus buvęs rinktinis Administratorius, 7 kartus buvęs rinktinis Moderatorius, 4 kartus buvęs V.I.P., buvęs Ugniagesių direktorius, 2 kartus buvęs Picerijos direktorius, 2 kartus buvęs Taksistų direktorius, buvęs Radistų direktorius, 2 kartus buvęs Dylerių direktorius, 2 kartus buvęs Policijos direktorius, buvęs Ukininkų direktorius, buvęs Medikų direktorius, 3 kartus buvęs Mechanikų direktorius, buvęs Fūristų direktorius, buvęs paskutinis "Tulpiniai" gaujos lyderis, buvęs klubo "Kauno Daktarai" lyderis, buvęs klubo " .: Los Santos Vagos :. " lyderis, serverio žaidėjams išdalinau virš 5 milijonų kai nebuvo sugadinta ekonomika.

Edga'P

Edga'P

Isijautęs

• 85 Pranešimai
  • MiestasVilnius
Gerai gerai

Man tai nepatina San Friero mietas, nes kai žaidžiau s.a.r.g.e tai ten tik visas veiksmas viksta San Friere. Ten taip viskas suspausta. Tai aš sakau PRIEŠ.

Supranti čia tau nežaidžia 400žmonių čia kokie 20 ir ankščiau kai buvo 120~ buvo gerai visiems

• 0

V7JfNYp.png

Virgis_Cortez

Virgis_Cortez

Forumo pažiba

• 1083 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 93d 22v 35m 32s
Reputacija: 382
Savas veidas

aisku tik san fierro ,nematau kuom jum sitas LS patinka? istemptas miestas arba kitaip didelis kaimas butu SF mieste viskas butu ir zaideju daugiau beje daugumoje serveriu yra sf ir ttokiuose serveriuose kuriuose yra SF zaidzia zymiai daugiau zmoniu nei serveriuose su LS

• 0

stats.php?id=759&img=1

905281f4cb9c62eb0fe60b3db19568a9278.png

Samp_Tevas

Samp_Tevas

Forumo dvasia

• 2799 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 58d 17v 34m 49s
  • Žaidimo nikas:Samp_Tevas
Reputacija: 1504
Mylimas

atmesta

• 0

Paveiksliukas

KARTOKITE 100 KARTU: LRG GERIAUSIAS SERVERIS! IR ĮVYKS STEBUKLAS!

Darau atnaujinimus būsimo 100 žaidėjų rekordo proga !!!

Pramerk akis, pažvelk aplink.

Ar nejauti, kad rytas šis Kitoks nei vakarykštis?

Nusišypsok ir pasveikink LRG Draugus!!!

Temos kurios gali Jums patikti ir yra susijusios su šiais raktažodžiais: Visur, gerai, bet, namuose, geriausia

1 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 1 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)

Sveikas atvykęs į mūsų garbingą bendruomenę Prisijunk arba Užsiregistruok