Kandidatuoju.
Galiu dirbti ir grupėje, ir individualiai.
* Komandoje galiu būti su Didelis_Blogis.
Kas aš ?
Taip, dabar prasidės kalbos " Buvai pagr. ir t.t.", tačiau manau jog "pasišikau" tik pirmąjį kartą, kuomet buvau Pagr.administratorius ir tai buvo 2011 metai jeigu neklystu. Per tiek metų daug kas pasikeitė, buvau Pagr.Administratorius 2012 metais, ir kartu su Rolandu_Nelo pasiekėm san-fierro rekordą. Dar sekančiais metais(2013), serverį prižiūrėjau kartu su Gintare_Žilionyte.
Vėliau buvau neaktyvus, taip prisipažinsiu, buvo 12 klasė.
Trumpai apie serverį
Manau vis dėl to reikėtų pradėti VĖL tikrinti papeikimų anketas. Nostesi šiuo klausimu sakė taip " Netikrinsim, nes ten rašo tik verksniai." Ok, tuomet jeigu taip ir toliau, kas žais serveryje ? Tik administratoriai ? Žaidėjas nepatenkintas administratoriaus darbu, jis užpildo papeikimą, toliau atsakingų žmonių sprendimas, priimti papeikimą, ar ne.
Toliau, negali būti iš pagr. administracijos tokie atsišaudymai dėl žaidėjų skaičiaus kaip " jiems nebeįdomus sa:mp'as". Vėl gi, tai kartai kurį žaidė sa:mp anksčiau galbūt jis ir pabodęs, tačiau juk ateina kita, jaunesnė karta, tik ją reikia sudominti serveriu.
Koks esu aš ?
Na, kaip draugai sako esu linksmas, tačiau komandai būnu griežtas. Gyvenime esu maksimalistas, t.y. visur stengiuosi gauti geriausią rezultatą. Esu priekabus ( tikrai mėgau pereiti per admin logus ir paklausinėti kodėl atliko būtent tą ir tą veiksmą.) Paskirtą darbą atlieku iki galo, niekuomet neatidedu jų vėlesniam laikotarpiui ( Netgi darbe jeigu žinau, kad "kaba" kažkoks neatliktas darbas, aš pirmą atliksiu jį ir būsiu vėliau laisvas, negu tuo metu pabūsiu laisvas, o paskui skubėsiu atlikti tą darbą).
Žinantis mane iš anksčiau, prieš rašydami komentarus koks aš buvau anksčiau, nesiekite praeities su dabartimi. Nemažai metų praėjo.
Artis_Judo