Ne, tada matytusi toli nickai, matytusi baras, matytusi kitokia textura ir pns, tad tikrai nesijaudink delto, as neturiu sobo. Man admin postas neleidzia jo turet jei ka.
Plius mane uzmust eitu, sitas pedsakas isduotu soba.
Ne, tada matytusi toli nickai, matytusi baras, matytusi kitokia textura ir pns, tad tikrai nesijaudink delto, as neturiu sobo. Man admin postas neleidzia jo turet jei ka.
=============================================================================================================
=============================================================================================================
Bet tai pats esi sakęs kad turėjai sobai ir žinai apie jį viska tai gal ir tebeturi? Labai itartina... Be to soba gali paslėpti nes kažkas yra man sakes...
Nesuprantu, kai Eimantą užbanina tai komentarai per 2~3 puslapius.
Dabar esu : Serverio Super administratorius
Mano pasiekimai: 2 kartus buvęs LRG TeamSpeak'o administratorius, 2 kartus buvęs LRG TeamSpeak'o moderatorius, 7 kartus buvęs rinktinis Administratorius, 7 kartus buvęs rinktinis Moderatorius, 4 kartus buvęs V.I.P., buvęs Ugniagesių direktorius, 2 kartus buvęs Picerijos direktorius, 2 kartus buvęs Taksistų direktorius, buvęs Radistų direktorius, 2 kartus buvęs Dylerių direktorius, 2 kartus buvęs Policijos direktorius, buvęs Ukininkų direktorius, buvęs Medikų direktorius, 3 kartus buvęs Mechanikų direktorius, buvęs Fūristų direktorius, buvęs paskutinis "Tulpiniai" gaujos lyderis, buvęs klubo "Kauno Daktarai" lyderis, buvęs klubo " .: Los Santos Vagos :. " lyderis, serverio žaidėjams išdalinau virš 5 milijonų kai nebuvo sugadinta ekonomika.
Tai kad aiškinasi abu,o įrodymų kaip visada nėra normalių ir tiek...
Gameriuk, tiesiai sviesiai tau sakau, kad baik tu verkt tam forume... Cia script bug'as. Gali daugelio paklausti, kai buni suzeistas (kartais) nenusiima hp, tau galetu patvirtinti desimtys zaideju, deja, serveris zlugo, nasaris teisuolis grizo ir nebus irodymu, tad... video nieko neirodo
Jei reiks galesiu nueiti i serveri ir nufilmuoti, bet gi tik gaisiu jusu laika ir is manes turta nupis, tad darykit kaip norit visaziniai
Pritariu, +rep
Martini, tu irgi esi mano "cytu sarase". Esi pasigaves ne karta, banintas nekarta. Tad geriau nerasytum, kai zinai, jog esas cytas. O eimantas yra ne tik mano akivaizoje pasigaves cytu:
http://www.part.lt/i...5b836bb5946.bmp
http://www.part.lt/i...b09aad31385.bmp
Necytas? O kaip ant hp stogo patekai? SU SANDKINGU.
Cia nuo senesnio zmogaus gavau nuotraukas, tas pats zmogus, kuris ir tave vadina cytu. Senos foto, taciau tai irodo, jog turejai cytus. O eimantas unbano negausi, cia 100%. As esu skripteris, tikrai daug ismanau apie situos visus bugus, daugiau nei jus numanot, ir kad uzfreezinus hp nesiimtu, o kitais kartais imtusi yra beviltiskas atmazas. Be cheatu packo neimanoma taip but.
Cia, kurie nekencia manes, yra tik eiliniai dnb nariai. Nieko neiprasto. Visalaik su jais kariavom, visalaik atakavomes vieni kitus, tad jo zodis cia nera vertas.
Martini, tu irgi esi mano "cytu sarase". Esi pasigaves ne karta, banintas nekarta. Tad geriau nerasytum, kai zinai, jog esas cytas. O eimantas yra ne tik manes pasigaves cytu:
http://www.part.lt/i...5b836bb5946.bmp
http://www.part.lt/i...b09aad31385.bmp
Necytas? O kaip ant hp stogo patekai? SU SANDKINGU.
Cia nuo senesnio zmogaus gavau nuotraukas, tas pats zmogus, kuris ir tave vadina cytu. Senos foto, taciau tai irodo, jog turejai cytus. O eimantas unbano negausi, cia 100%. As esu skripteris, tikrai daug ismanau apie situos visus bugus, daugiau nei jus numanot, ir kad uzfreezinus hp nesiimtu, o kitais kartais imtusi yra beviltiskas atmazas. Be cheatu packo neimanoma taip but.
Tau neaišku baik verkt vieną karta tu niekam neįdomus ir niekad nebebūsi įdomus jei mes visi tau nepatinkam Tai pisk nx... P.S. Tu bl į save pasižiūrėk šlikštyne.... Ne bet tu duhas nematai data už tą datą aš baną atsėdėjau ir čytus esu seniai ištrynes verksniau... Ir krc tu man giliai px... Verk neverkęs tu niekam neįdomus.... Nuo tokių šlikštynių kaip tu Lrg ir taps Legenda....
Kiek kartu tu ta "neidomus" vartoji i diena? 10-15? Vaikiskas. Keiksmazodziu eiles: vaikiska. Izeidinejimai kaip "slikstyne" - vaikas. Tai koks skirtumas, tu niekad nepripazinai saves cytu, tad ir ikeliau. Tu, is dabar likusiu zaideju bent puse is ju esi nemegstamas, bet cia vienodai. didelis cia skirtumas kur megstamas, kur nemegstas. Bangarangas cia nemegstamas visu. O tu esi pries ji.
Jei jau taip PX, tai kam vis dar postini? Kam nenustoji, ar ranku nebevaldai is to susinervinimo? Dar ir keiksmazodziu kruvas sumeto. Nu mldc.
Kiek kartu tu ta "neidomus" vartoji i diena? 10-15? Vaikiskas. Keiksmazodziu eiles: vaikiska. Izeidinejimai kaip "slikstyne" - vaikas. Tai koks skirtumas, tu niekad nepripazinai saves cytu, tad ir ikeliau. Tu, is dabar likusiu zaideju bent puse is ju esi nemegstamas, bet cia vienodai. didelis cia skirtumas kur megstamas, kur nemegstas. Bangarangas cia nemegstamas visu. O tu esi pries ji.
Jei jau taip PX, tai kam vis dar postini? Kam nenustoji, ar ranku nebevaldai is to susinervinimo? Dar ir keiksmazodziu kruvas sumeto. Nu mldc.
Tau neaišku kurva pisk iš temos neverkęs... P.S. Srr už keiksmažodžius bet užpiso...
Tau neaišku kurva pisk iš temos neverkęs... P.S. Srr už keiksmažodžius bet užpiso...
Tai kam tada prasei irodymu? Nu nihuja nesuprasiu taves :DD
Tai nesikarsciok ir nebekomentuok. Nebereikes keiktis.
p.s. matau tu nezinai kada reik nauduot zodi "verksnys", "neverkes" ir pns. Absoliutizmas matai jam...
![]() ![]() |
Serverio valdžia →
Serverio Nesusipratimai →
Unban anketos →
Unban ChiTemą pradėjo Chicago Bulls , 11 Apr 2021 ![]() |
|
![]()
|
|
![]() ![]() |
Serverio valdžia →
Unban anketos →
Unban Renatas_InfernusTemą pradėjo Renatas_Infernus , 14 Mar 2018 ![]() |
|
![]()
|
|
![]() ![]() |
Serverio valdžia →
Unban anketos →
Anketų archyvas →
Unban Saimonas_JakubauskasTemą pradėjo Saimonas_Jakubauskas , 12 May 2016 ![]() |
|
![]()
|
|
![]() ![]() |
Serverio valdžia →
Unban anketos →
Anketų archyvas →
Unban Ignas_GangsterTemą pradėjo Ignas_Gangster , 04 May 2016 ![]() |
|
![]()
|
|
![]() ![]() |
Serverio valdžia →
Unban anketos →
Anketų archyvas →
UnbanTemą pradėjo M'Antony , 01 May 2016 ![]() |
|
![]()
|
0 nariai(-ių), 1 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)