Unban Ula_Swag ✌️ - Puslapis 2 - Anketų archyvas - LRG.LT - Išlik ištikimas tam nuo ko pradėjai

Peršokti prie turinio

Change
Nuotrauka

Unban Ula_Swag ✌️

Unban

• Please log in to reply
31 atsakymai į šią temą

Ne tau klaust

Ne tau klaust

paprastas

• 728 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 5d 8v 12m
  • Žaidimo nikas:Benas_Ramanauskas
Reputacija: 333
Propogandistas

Tu krw nežinai net kiek man metu loxas ir man visiškai px kiek tau metu nes krw tave vaikai duxina ble. Eik verkt nx prie nasario, kad unbana duotu ble. Verksny tu ble. Fsio su tavim nebėra ka kalbėt... Viskas aišku sutavim supermene tu nx.

man ir neidomu kiek tau metu :D sprendziu is tavo bazaro per ts. prie nasario nebijok as neverksiu duos unbana vistiek na o tu eik pas mama, pasiimk daug litu ir eik velniaut i LRG.LTa koki bbz nusipirk admina ir buk kietas drambliuk

• 1

pasiruošęs

Hugy_Pacanas

Hugy_Pacanas

Tvirtas narys

• 223 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 2d 22v 29m 18s
  • Žaidimo nikas:Hugy_Pacanas
Reputacija: 41
Monstras

gal tu daugiau nebuk tas drambliukas kuris svajoja daug. grizk i realybe :) o tavo realybe yra baisi, uzuojautos nesakysiu nes dx tu :D

Tu krw net nežinai kas ta realybe blet. Gaila man tavęs nx tokio. Nebuk pydaras kaip tie tavo draugeliai ble kurie verkia dėl to banu kaip tu.  Krw prašnekus apie tavo realybe tai vpš ble nėra žodžiu, nes netgi tokios neturi. Nusipirk gyvenima ir lysk po lapais.

• 0

Zimmerman

Zimmerman

Mėgstantis rašyt

• 184 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 18d 14v 23m 34s
  • Žaidimo nikas:Arminas_Zimmerman
Reputacija: 63
Monstras

Kodėl forume tvarkos nepadaro ? Laisvai reiškiasi daugelis :) Galėtų po įspėjimus sumetyt nors kartą.

tikriausiai nenori prarast žaidėjų arba niekam nerūpi. čia jeigu pradėt visiems įsp. dėt, tai kaip ir nelabai daug žmonių liktų.
Kai buvo Los Santos forumas atskiras, tai būdavo smagu užeit. viskas gražu, jokių keiksmų, reklamų. o dabar net moderatorių nerenka.

• 0

MdUzPzG.jpg

Hugy_Pacanas

Hugy_Pacanas

Tvirtas narys

• 223 Pranešimai
Monstras

man ir neidomu kiek tau metu :D sprendziu is tavo bazaro per ts. prie nasario nebijok as neverksiu duos unbana vistiek na o tu eik pas mama, pasiimk daug litu ir eik velniaut i LRG.LTa koki bbz nusipirk admina ir buk kietas drambliuk

Neidomu kiek man metu tik kažkodėl vaiku vadini nors net nežinai kiek man metu moterie. Iš tavo bazaro nei 10 metu neduočiau krw. Iš kokio vaiknamio ten jo prisigaudei. Neverksi prie nasario ? Kaip tai ne. Negražu meluoti nepraustaburni mažas. Gal geriau eik nupisk motinos telefona ir eik doneitint visiems kad unbaną gautum. 

• 0

Keistekas

Keistekas

Lyderis

• 542 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 22d 12v 12m 55s
Reputacija: 80
Mėgstamas

Zimermanai, dabar nelabai yra moderatorių tiesiog forume. O hugy dwj aš tave atbaninu ant ts ir tu ateini ir pasakai viską ką čia rašai balsu, ok?

• 0

6448-you-mad.gif

Hugy_Pacanas

Hugy_Pacanas

Tvirtas narys

• 223 Pranešimai
Monstras

tikriausiai nenori prarast žaidėjų arba niekam nerūpi. čia jeigu pradėt visiems įsp. dėt, tai kaip ir nelabai daug žmonių liktų.
Kai buvo Los Santos forumas atskiras, tai būdavo smagu užeit. viskas gražu, jokių keiksmų, reklamų. o dabar net moderatorių nerenka.

Los santos nepalyginsi su tuo lrg. Ten prisirenka tokiu duxu kaip kieteku prisinardo ir sėdi krw prilipę prie tu pc. Čia vpš kitaip yra nei tam los santos, nes ten žmonės normalus ne kaip čia. 

• 0

Irmux_Tankistas

Irmux_Tankistas

Klaviatūros meistras

• 465 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 3d 12v 12m 24s
  • MiestasLietuva
Monstras

Los santos nepalyginsi su tuo lrg. Ten prisirenka tokiu duxu kaip kieteku prisinardo ir sėdi krw prilipę prie tu pc. Čia vpš kitaip yra nei tam los santos, nes ten žmonės normalus ne kaip čia. 

cj tu net tam lossantose nebuvai :D

• 0

f900aa08fd1e58c6ecebe4f1e21538df519.jpg

Keistekas

Keistekas

Lyderis

• 542 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 22d 12v 12m 55s
Reputacija: 80
Mėgstamas

Atbaninta.

• 0

6448-you-mad.gif

Crown

Crown

KEVENAS

• 2008 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 39d 58m
  • MiestasKlaipėda - Lietuva
Reputacija: 149
Mėgstamas

Dusk nx krw išgama vpš. Net nežinai kiek man metu ir pats krw nežinai kas tas ddos krw išgama. Krw gi nx sužinosiu aš ta tavo ip ir verksi nx. Iš kur tokiu atsiranda.

Manai čia vartoji keiksmažodžius ir esi jau subrendęs? Bybi dėjau tau koke 10 metų tėra..
  • 0

Su pagarba, Kevin'Crown

7577f034c6fb368c0be5e575571d3277612.jpg

LRG.LT - Lik ištikimas tam nuo ko pradėjai !

★ Domas_Cip ★

★ Domas_Cip ★

Tiesiog

• 965 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 15d 17v 2s
  • Miestas^.^ Vilnius
  • Žaidimo nikas:Domas_Cip
Reputacija: 646
Mylimas

MLDC Ula_Swag. 

atlaisvino vieta 1 i admin xD.

• 2

Tracy_Winston

Tracy_Winston

Pastovintis už save

• 47 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 1d 8v 7m 26s
  • MiestasTauragė
  • Žaidimo nikas:Tracy_Winston
Reputacija: 2
Neutralus

Pritariu visiems ka sakėt apie hugy, todėl nebėra tau čia ką veikt krč vaaryk iš čia.

• 0

3e4fd75be0ac2bf8b2a8b6beafe788cf711.jpg

Sau!ius'Gonsalez

Sau!ius'Gonsalez

Lrg.lt elitas

• 1770 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 13d 10v 32m 23s
  • MiestasKlaipeda
Reputacija: 383
Savas veidas

Blet  Hugy_Bayby, stumi eik tu na... Tave rimtai traukinys pertrenke ar kas tau ? nepatinka kažkas pašol von.

• 0

a4be26616bc272f4f50ae50b522316e966.jpg

539961dcfa8be6a69556833e42ffcb49524.jpg

:excl: BMW lover  <3

61c32b45f296c8ff972fccb42d7cd7a1161.jpg

Balsuok už LRG.LT serverį!

Reikia pagalos? Rašyk į asmeninę žinutę forume

Temos kurios gali Jums patikti ir yra susijusios su šiais raktažodžiais: Unban

1 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 1 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)

Sveikas atvykęs į mūsų garbingą bendruomenę Prisijunk arba Užsiregistruok