Tai nx nieko nesakot , dabar visi papraščiausiai nežaidžiam ir laukiam kol ateis visi tie "ĮSPŪDINGI" atnaujinimai , dabar nematau esmės pagal jumis lošt jei viską darot ne dabar, o ateity... Vienu žodžiu situacija tokia , kad nieko gero nebepadarot iš lrg , viską darot VĖLIAU , o kas dabar vyksta visiškai px. Tu vėl seksi pasaką " OJ JUS NIEKO NEZINOT CIA tieK DAUG ZAIS KIEK GIVENIME NEMATET CIA VISKAS TIK BUS BUS VISKAS GERAI AAAA A A A A AAAA VISKAS OK BUS PAMATYSIT" , kai aš žinosiu KAS bus KADA bus tada gal ir tikėsiu , bet dabar nė vienu tavo žodžiu netikiu. Papraščiausias nesąmones darot , jei atnaujinimus papraščiausius atnaujinimus skelbiat tik savam rate , tai kaip žaidėjai gali pasitikėt pagrindiniais jei jie nieko nežino? Tuoj bus taip , kad jei norės kokį konkursą daryt (Nu tą tipo didelį, kokį didelį didelį RACE eventą) tai jūs susitarsit ten triese , paskui delsit tris mėnesius , o paskui paskelbsit...
P.s. nostesi jei vėl ką nors man čia rašysi , nesitikėk , kad perskaitysiu , nes taip ir bus.
1. Kokia patirti turim is pazadu ka? Nekokia, ir tokie kaip tu keiviena diena zys paausej kada bus kada bus, tu ir taip nezaidi tik cia svaistai savo laika berasydamas neidomu neidomu viskas blogai ajajaai realiai pats blogiausias dalykas ka galetum daryt tia zirzimas ir skundimasis kaip viskas blogai, juokinga ir apmaudu, zinau ka tu rasysi man apie atnaujinimus gal geriau nesivelkime i tas kalbas.
2. Toks ispudis kad atnaujinimus darant kieviena diena toks kaip tu zaistum, dare atnaujinimus ne karta buvo atnaujinimai ar zaidei kadanors normalei? Pamenu ciuvai lygiai pries metus po atnaujinimu lygiai taip pat zuirzei kaip dabar nieks nepasikeite gal tik nikas......
3. Nustok kalbet uz visus.
4. Kas dabar vyksta as atsakingas ir stebuklo per diena nelauk visu pirma reik zaideju kad butu kaip sakai idomu dabar ta ir darom, kad zaideju btuu turi but aktyvus adminai ir kas svarbiausia krupstus adminai, o ka dabar apie juos sneki realaii peiki kelis adminus is 10 tai jei kalbame apie papeikimus kortez tas pats kur cia sake nedaro nesamoniu pirmauja, jei kalbame po kortezo tai yra keli, taciau jie geresni uz corteza tuo kad jie zaidzia supista zaidima ir jiem reik tik paaiskint kaip elgtis ir viskas pasikeis o zmonem kur neidomus samp kaip tau tai aiskink neaiskines tiem patyrusiems adminams kuriu enra kaip tu sakai reik ju tai jie nieko endarys ir vel tau bus blogai vai vai.......
5. Is tiesu tu apsolicuai nieko nezinai ir dar karta pasikartosiu pazadu nebus!
6. Garantuoju kai viskas ir ivyks tu busi nepatenkintas jei zaideju serveryje nebus, jei bus zaideju kita pasaka jau seksi, negali sau isikalt i galva kad tau ne servas nusibodes o pats sampas, tu pats nzn ko nori
7. Tu nenusipelnei is tiesu isgirst net gandu ar pazadu nes paprasciausia tu nezaidi serveryje,nebuni tse, ir tik skundiesi kaip man sitas uzpiso tu neisivaizduoji.