Whut , Iranas Nigerija - 0:0 ?>.> , pagal mane , nigerija yra daug stipresnė nei Iranas , ir manau , jog čia laimės Nigerija.
Change
15 June 2014 - 21:56 PM
Po pirmojo kėlinio, 45 min uždirbto pendelio, kurį įmūšė Benzema, Prancūzija laimi 1 - 0 prieš Hondurą. Geros runtynės. Yra ir kortelių, ir smūgių, ir šiaip gražių epizodų. Bet Hondūriečiai gerai laikosi, tik prancūzų gynyba gerai tvarkosi, tad neleidžia lengvai pasižymėti.
Rungtynės baigėsi Prancūzija 3 - 0 Hondūras. Puikus Benzemos debiutas, galima sakyti, 3 įvarčius pelnė jis.
AM to AG
18 June 2014 - 00:00 AM
Rusija prieš korėja prasidėjo
19 June 2014 - 11:07 AM
19 June 2014 - 12:16 PM
Pagaliau , mažiau tetro WC'e... Buvau tik už čile , kaip mileris ir sakė , Aistė verkė... xixi , paskui biškel pagailo ispanų , geriau gal kokiam ketvirtfinalį būtų iškritę , eh... Bet ir taip labai puikiai , čilė žaidė gerai , ir labiau reikėtų sakyt, kad ne ispanai žaidė blogai , o čilė labai gerai , tiesiog ispanai žaidė seną futbolą , o visos komandos atsinaujinusios , tad...
ISPANIJOS ERA PASIBAIGĖ MUHAHAHAHAHAHAHA
19 June 2014 - 14:08 PM
Pagaliau , mažiau tetro WC'e... Buvau tik už čile , kaip mileris ir sakė , Aistė verkė... xixi , paskui biškel pagailo ispanų , geriau gal kokiam ketvirtfinalį būtų iškritę , eh... Bet ir taip labai puikiai , čilė žaidė gerai , ir labiau reikėtų sakyt, kad ne ispanai žaidė blogai , o čilė labai gerai , tiesiog ispanai žaidė seną futbolą , o visos komandos atsinaujinusios , tad...
ISPANIJOS ERA PASIBAIGĖ MUHAHAHAHAHAHAHA
Nieks neverkė, ten tik aš pasakiau, kad atiktraukt jūsų dėmesį iš Millerio acc O Ispanionams buvo ten po 720k eurų pažadėta kiekvienam futbolininkui už pergalę WC'14. Adios pinigėliai...
AM to AG
19 June 2014 - 14:25 PM
Nieks neverkė, ten tik aš pasakiau, kad atiktraukt jūsų dėmesį iš Millerio acc O Ispanionams buvo ten po 720k eurų pažadėta kiekvienam futbolininkui už pergalę WC'14. Adios pinigėliai...
xixi , verkei :/// , o dėl pinigų tai gerai , gal atras kur kitur padėt tuos pinigėlius.
P.s. geriausias varžybų momentas buvo tas kur zimmer parodė "ADIOS SPANA" , xixixixi
P.s.s. Pagarba už fotkes kur ikele aiste , irgi geros xddd
19 June 2014 - 20:35 PM
Na kagi, čia atėjas pamačiau visiškai didelę šūdų krūva. Kas per bepročiai visų pirmą gali palaikyt Braziliją, o visų antrą jūs esate pisliai ekspertai kur bybį žino ką mąsto. Nagi, Aistiuk, padiskutuojam apie WC, nebrowsinsiu aš čia tų 3 puslapiu, tai sakyk, ką palaikai. (Tikriausiai Braziliją)
Įsp. || Įžeidimai
Šį pranešimą redagavo Gintarė_Žilionytė: 23 January 2018 - 14:27 PM
tvarkele
19 June 2014 - 20:41 PM
Pavyzdžiui čia irgi nusipisai į dausas, taip, vartininkas buvo žvėris, nu, bet tu man čia nemelok, Meksika irgi turėjo progų, iš toli prišaudė neblogų, tai dabar jei nebūtų Cesaro vartuose stpdv, kad būtų gavę brazai?
Na, jei ne superinis Meksikos vartininkas, tai Brazilai švęstų pergalę. Malačiai meksikanai. Nesitikėjau lygiųjų...
Na, o belgai laiku pradėjo lygint rezultatą. Iš tikrųjų, daugiau tikėjausi iš jų.
Įsp. || Double post
Šį pranešimą redagavo Gintarė_Žilionytė: 02 April 2015 - 19:13 PM
tvarkele
19 June 2014 - 20:42 PM
Po pirmojo kėlinio, 45 min uždirbto pendelio, kurį įmūšė Benzema, Prancūzija laimi 1 - 0 prieš Hondurą. Geros runtynės. Yra ir kortelių, ir smūgių, ir šiaip gražių epizodų. Bet Hondūriečiai gerai laikosi, tik prancūzų gynyba gerai tvarkosi, tad neleidžia lengvai pasižymėti.
Rungtynės baigėsi Prancūzija 3 - 0 Hondūras. Puikus Benzemos debiutas, galima sakyti, 3 įvarčius pelnė jis.
Čia tai didesnio bybio laikymo ausyse neesu matęs, honduras taip skabė per kojas frankams, kad tie vos paėjo, o tu sakai gerai laikos :DD
Įsp. || Triple post
Šį pranešimą redagavo Gintarė_Žilionytė: 02 April 2015 - 19:13 PM
tvarkele
19 June 2014 - 23:13 PM
Tonysai netriblepostink, juk nesunku ir į vieną viską sumest... Kiekvienas turi savo nuomonę ir savo mylimiausius. Tad, jei nežadi gerbti čia kitų - nekomentuok ir viniok su savo "bb ir pisliais ekspertais" toli toli, didysis eksperte...
O aš palaikau ne Braziliją, tavo žiniai. O vokiečius ir olandus. O tu turbūt Iraną?
AM to AG
Temos kurios gali Jums patikti ir yra susijusios su šiais raktažodžiais: Fifa, world cup
|
Kita →
Idomios nuorodos ir reklama →
Revolution.lt - Virtualus SportasTemą pradėjo doshke , 12 Jan 2016 Nba, fifa, turnyrai, revolution and 1 more... |
|
|
|
|
Kita →
Šiukšlynas →
Fifa 14 Ut (Ultimate Team) AppTemą pradėjo Ciuvas. , 19 Apr 2014 fifa, 14, Ultimate, Team, Tlf and 1 more... |
|
|
0 vartotojai(-ų) skaito šią temą
0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)
Sveikas atvykęs į mūsų garbingą bendruomenę Prisijunk arba Užsiregistruok