Whut , Iranas Nigerija - 0:0 ?>.> , pagal mane , nigerija yra daug stipresnė nei Iranas , ir manau , jog čia laimės Nigerija.
Change
15 June 2014 - 21:56 PM
Po pirmojo kėlinio, 45 min uždirbto pendelio, kurį įmūšė Benzema, Prancūzija laimi 1 - 0 prieš Hondurą. Geros runtynės. Yra ir kortelių, ir smūgių, ir šiaip gražių epizodų. Bet Hondūriečiai gerai laikosi, tik prancūzų gynyba gerai tvarkosi, tad neleidžia lengvai pasižymėti.
Rungtynės baigėsi Prancūzija 3 - 0 Hondūras. Puikus Benzemos debiutas, galima sakyti, 3 įvarčius pelnė jis.

AM to AG
18 June 2014 - 00:00 AM
Rusija prieš korėja prasidėjo ![]()
19 June 2014 - 11:07 AM
19 June 2014 - 12:16 PM
Pagaliau , mažiau tetro WC'e... Buvau tik už čile , kaip mileris ir sakė , Aistė verkė... xixi , paskui biškel pagailo ispanų , geriau gal kokiam ketvirtfinalį būtų iškritę , eh... Bet ir taip labai puikiai , čilė žaidė gerai , ir labiau reikėtų sakyt, kad ne ispanai žaidė blogai , o čilė labai gerai , tiesiog ispanai žaidė seną futbolą , o visos komandos atsinaujinusios , tad...
ISPANIJOS ERA PASIBAIGĖ MUHAHAHAHAHAHAHA
19 June 2014 - 14:08 PM
Pagaliau , mažiau tetro WC'e... Buvau tik už čile , kaip mileris ir sakė , Aistė verkė... xixi , paskui biškel pagailo ispanų , geriau gal kokiam ketvirtfinalį būtų iškritę , eh... Bet ir taip labai puikiai , čilė žaidė gerai , ir labiau reikėtų sakyt, kad ne ispanai žaidė blogai , o čilė labai gerai , tiesiog ispanai žaidė seną futbolą , o visos komandos atsinaujinusios , tad...
ISPANIJOS ERA PASIBAIGĖ MUHAHAHAHAHAHAHA
Nieks neverkė, ten tik aš pasakiau, kad atiktraukt jūsų dėmesį iš Millerio acc
O Ispanionams buvo ten po 720k eurų pažadėta kiekvienam futbolininkui už pergalę WC'14. Adios pinigėliai...

AM to AG
19 June 2014 - 14:25 PM
Nieks neverkė, ten tik aš pasakiau, kad atiktraukt jūsų dėmesį iš Millerio acc
O Ispanionams buvo ten po 720k eurų pažadėta kiekvienam futbolininkui už pergalę WC'14. Adios pinigėliai...
xixi , verkei :/// , o dėl pinigų tai gerai , gal atras kur kitur padėt tuos pinigėlius.
P.s. geriausias varžybų momentas buvo tas kur zimmer parodė "ADIOS SPANA" , xixixixi
P.s.s. Pagarba už fotkes kur ikele aiste , irgi geros xddd
19 June 2014 - 20:35 PM
Na kagi, čia atėjas pamačiau visiškai didelę šūdų krūva. Kas per bepročiai visų pirmą gali palaikyt Braziliją, o visų antrą jūs esate pisliai ekspertai kur bybį žino ką mąsto. Nagi, Aistiuk, padiskutuojam apie WC, nebrowsinsiu aš čia tų 3 puslapiu, tai sakyk, ką palaikai. (Tikriausiai Braziliją)
Įsp. || Įžeidimai
Šį pranešimą redagavo Gintarė_Žilionytė: 23 January 2018 - 14:27 PM
tvarkele
19 June 2014 - 20:41 PM
Pavyzdžiui čia irgi nusipisai į dausas, taip, vartininkas buvo žvėris, nu, bet tu man čia nemelok, Meksika irgi turėjo progų, iš toli prišaudė neblogų, tai dabar jei nebūtų Cesaro vartuose stpdv, kad būtų gavę brazai? ![]()
Na, jei ne superinis Meksikos vartininkas, tai Brazilai švęstų pergalę. Malačiai meksikanai. Nesitikėjau lygiųjų...
Na, o belgai laiku pradėjo lygint rezultatą. Iš tikrųjų, daugiau tikėjausi iš jų.
Įsp. || Double post
Šį pranešimą redagavo Gintarė_Žilionytė: 02 April 2015 - 19:13 PM
tvarkele
19 June 2014 - 20:42 PM
Po pirmojo kėlinio, 45 min uždirbto pendelio, kurį įmūšė Benzema, Prancūzija laimi 1 - 0 prieš Hondurą. Geros runtynės. Yra ir kortelių, ir smūgių, ir šiaip gražių epizodų. Bet Hondūriečiai gerai laikosi, tik prancūzų gynyba gerai tvarkosi, tad neleidžia lengvai pasižymėti.
Rungtynės baigėsi Prancūzija 3 - 0 Hondūras. Puikus Benzemos debiutas, galima sakyti, 3 įvarčius pelnė jis.
Čia tai didesnio bybio laikymo ausyse neesu matęs, honduras taip skabė per kojas frankams, kad tie vos paėjo, o tu sakai gerai laikos :DD
Įsp. || Triple post
Šį pranešimą redagavo Gintarė_Žilionytė: 02 April 2015 - 19:13 PM
tvarkele
19 June 2014 - 23:13 PM
Tonysai netriblepostink, juk nesunku ir į vieną viską sumest... Kiekvienas turi savo nuomonę ir savo mylimiausius. Tad, jei nežadi gerbti čia kitų - nekomentuok ir viniok su savo "bb ir pisliais ekspertais" toli toli, didysis eksperte...
O aš palaikau ne Braziliją, tavo žiniai. O vokiečius ir olandus. O tu turbūt Iraną?

AM to AG
Temos kurios gali Jums patikti ir yra susijusios su šiais raktažodžiais: Fifa, world cup
![]()
|
Kita →
Idomios nuorodos ir reklama →
Revolution.lt - Virtualus SportasTemą pradėjo doshke , 12 Jan 2016 |
|
|
|
![]()
|
Kita →
Šiukšlynas →
Fifa 14 Ut (Ultimate Team) AppTemą pradėjo Ciuvas. , 19 Apr 2014 |
|
|
1 vartotojai(-ų) skaito šią temą
0 nariai(-ių), 1 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)
Sveikas atvykęs į mūsų garbingą bendruomenę Prisijunk arba Užsiregistruok
Tema yra užrakinta

Į viršų
Pranešti